Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

Sveikos mergytės,

Aš va vakar buvau pas gydytoja, darėm TA, jau mūsų mažius koks didelis, visi 3 cm, puikiai atitinkam 10 savaičių..jau ir juda, stirikinėja smile.gif Vyras pasiėmęs nuotraukas, jau ir nosyte, akytes, antakius įžiūrėjo biggrin.gif ir labai džiaugėsi didele galva, sako bus protingas smile.gif na aišku suprantam, kad tai pasikeis smile.gif
Mus irgi siunčia pas genetikus, nors ir pastojome natūraliai, bet po nevaisingumo, sakė būtinai reikėtų apsilankyti..tai kitą savaitėlę teks tartis jau.. Tyrimai mano, kaip ir geri, hemoglobinas nukrito iki 118, bet sakė nieko baisaus, pagerti vitaminų..na o ir žiūriu jau ir pykinimų mažiau, trečią dieną smagiau darosi, matyt placenta jau pradeda darbuotis..šiaip sunerimčiau, bet kai mūsų pypliuką vakar smagiai taip matėm, besišokinėjanti, tai turbūt taip ir turi būti..
Tiesa jei, kad susigundė dopleriu, tai gydytoja sakė juo nepiktnaudžiauti, naudoti kokį kartą į savaitę.
Atsakyti
Sveikos merginukes 4u.gif
Labai sveikinu naujas mamytes - Sonteli, Olialia ir Kamelija!!! Taip smagu, kad jusu dziaugsmeliai jau ant jusu rankyciu wub.gif wub.gif wub.gif
Ir sveikos naujos nestukes 4u.gif Kaip puikiai pamenu pradzios baimes ir vis naujus pojucius. Niekur nedingsi, ta reikia praeiti, bet gerai, kai yra "vyresniu sesiu", kurios cia staigiai nuramina 4u.gif
Diskutavot del uzkietejusiu viduriu. As visgi manau reikia atsirinkti laika ir maisto produktus ir tokiu budu padeti savo organizmui tustintis. Man labai veikia Dobilo jogurtas su obuoliais ir grudais, berods. Jei sis nesuveikia, tai isipilu sausu pusryciu su pienu dar bliuda suvalgau, dar jei yra kokiu zaliu uogyciu ar slyvu, nu ir 80%, kad jau reiks tuoj begt i wc smile.gif Gal ir jums taip padetu 4u.gif
Dar pasidalinsiu info. Mano gimdziusios drauges naudojo homeopatinius zirniukus "gimdymo takams palengvinti", berods nuo 36-37sav galima, tai sulauke komplimentu is gydytoju, kad kaklelis buvo minkstas ir lengviau leliukai gime. Ju zinau yra Kauno Rotuses homeopatineje vaistineje (gal ir kitur yra). Pati irgi ruosiuos juos panaudot, gal ir kuri susidomesit smile.gif
Ir dar noriu apsidziaugti, kad nuo liepos 5 d nebedirbu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neturejau niekad gyvenime tokiu ilgu atostogu, tai net negaliu patiket, kad visi darbiniai stresai jau uz nugaros wub.gif
Dabar klausimelis, ar kuriai nebuvo tokios kaip alergines reakcijos nuo saules g.gif Turiu tokiu paberimus ant koju. Ketvirtadieni einu pas seimos gyd, tai irgi pasiklausiu.
Graziu jums dieneliu, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif !
Pirmiausiai sveikinu naujas mamytes 4u.gif Jums daug sveikateles, ramiu nakteliu ir daug pienelio wub.gif
Labai smagu, kad jungiasi daug nauju nestuke.gif ! wub.gif

Del genetiniu tyrimu:
As asmeniskai eisiu (rytoj) pas genetike daryt echo ir jei pagal echo viskas bus gerai, kraujo tyrimu nesidarysiu. Eisiu i Centro poliklinika pas gyd. E. Butkeviciene.
Atsakyti
Dar mergaites, as prasyma dekreto ismokai Sodrai galiu gal uzpildyti anksciau, ar butent ta diena, kai ir prasideda nestumo ir gimdymo atostogos? Busiu isvykus ta diena, tai galvoju nusiusciau prasyma anksciau, tik nurodyciau tikrai pradzios data. Kaip jus pildet? 4u.gif
Atsakyti
Labryt,

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 07 10, 10:30)
Dar mergaites, as prasyma dekreto ismokai Sodrai galiu gal uzpildyti anksciau, ar butent ta diena, kai ir prasideda nestumo ir gimdymo atostogos? Busiu isvykus ta diena, tai galvoju nusiusciau prasyma anksciau, tik nurodyciau tikrai pradzios data. Kaip jus pildet? 4u.gif

su tostogom tave 4u.gif Prasideda katino dienos, daaaug miego ir visokiu reikaliuku, kuriems anksciau nebuvo laiko smile.gif O kas del prasymo, tai ji gali pildyti tik tada, kai jau gyd. pateike sodros sistemoj duomenis, kad tau skiriamos nestumo ir gimdymo tostogos. Is anksto nea smile.gif Tuo pagrindu ta pacia ar kita diena (per 5 d.berods) tau reikia uzpildyti prasyma, kad pervestu pinigelius. O tada jau firmos buhaltere turi atlikti savo darba, ir sodra paskaiciuoti 4u.gif

As tai galvoju, kada tas zadetas atvesimas atkeliaus?????? doh.gif
Atsakyti
chelou mirksiukas.gif

buvo sukietėjęs pilvukas, apčiuopiau ir pastebėjau tokį dalyką - gimda yra meliono formos ir dydžio, ir to "meliono" viršus yra pasisukęs į dešinę pusę, taigi auga įstrižai.. normalu? mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas,

uzsukau trumpam i miesta, susitvarkysiu reikalus ir vel sodybon mausiu, neimanoma cia buti, tikrai, d'ville, kazkaip nesimato ir pas mumis, kad atvesimas ateina biggrin.gif
nors uzmiesty kazkaip lengviau pakeliamas tas karstis, mieste, jauciu, ir sedmenine pirmeiga jau buciau pagimdzius lotuliukas.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 07 09, 20:17)
Vaje, bet koks jau greitas jusu pasimatymas su zemuogele  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 07 09, 20:29)
Labas nėštukai  4u.gif  Nostalgija šiam skyreliui  wub.gif
Mila, jau kokia didelė tavo žemuogėlė  bigsmile.gif

aha, ir man sunkiai tikis, kad vos kelios savaiteles liko wub.gif
laikas ziauriai greit praleke ir atrodo, viskas jau paruosta, suruosta, beliko tik laukit...bet paskutines dienas keistai jauciuos, anksciau spirgejau ir nekantravau tiek norejau kad greiciau susitiktumem, o dabar puskuoju sau povaliuko ir megaujuos ir net nesu tikra, ar jau esu pasirengusi pasimatymui rolleyes.gif blush2.gif

Rotul, grazaus tau rytoj pasimatymo pas E.B su mazuliuku wub.gif lauksiu pasakojimo, kaip sekes rolleyes.gif
...sakes, kaip laikas bega....

zuzla, man taip buvo su abiem mergytem tokiam termine, kaip dabar tavo, ir mazdaug iki 25-27 sav neretai taip kartodavos, viskas cia normalu, nes zuzliukui vietos dar sociai pilvuke ir jis tikraja to zodzio prasme plaukioja sau kaip jam patogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 10 liepos 2012 - 09:17
QUOTE(*Mila* @ 2012 07 10, 11:14)
nors uzmiesty kazkaip lengviau pakeliamas tas karstis, mieste, jauciu, ir sedmenine pirmeiga jau buciau pagimdzius lotuliukas.gif

Svarbiausia - geras humoro jausmas biggrin.gif:D O man dar l.smalsu, jei ne kazkas l.asmenisko, kodel pervadinai savo lelyte? Pripratom visos prie Zemuogeles, o tapo Zvaigzdute? Ot tas moteriskas smalsumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 07 10, 09:17)
Svarbiausia - geras humoro jausmas biggrin.gif:D O man dar l.smalsu, jei ne kazkas l.asmenisko, kodel pervadinai savo lelyte? Pripratom visos prie Zemuogeles, o tapo Zvaigzdute? Ot tas moteriskas smalsumas  blush2.gif

as nepamenu, gal sitam skyrelyje ir nerasiau, kazkaip su MB susirasinejom, (jis kaip minejau misijoj) ir vis as kazka pasakoju jam Zemuogele ta, Zemuogele ana, o jis man sako, nu nelimpa man Zemuogele biggrin.gif
jam Zvaigzdute labiau wub.gif nu sakau, gerai, jau kad taip pageidauji, lai buna Zvaigzdute-juk ir Braskytei 'pravarde' jis prilipde, tai as ir nesiginciju biggrin.gif
...sako Zvaigdute ji man ir psio lotuliukas.gif ji musu stebuklelis sviesulelis, dangaus siusta... wub.gif

P.S. kazko lineika mano gryba pjauna, siandiena gi 37 sav g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 10 liepos 2012 - 09:41
sveikos

d'ville, dėkui už atsakymą dėl magnio. 4u.gif

QUOTE(*Mila* @ 2012 07 09, 21:15)
begau nuo karsciu i sodyba, tikras issigelbejimas-namuose, bute buciau galus gavus karsta.gif biggrin.gif
o cia gaiva, Braskei baseiniukas pripiltas, man pavesiukas wub.gif

gerai, kad buvo/yra kur pabėgti mirksiukas.gif
galvoju, jei viskas gerai, su leliuku išlėkt prie ežero kur nors. dustu aš tam bute... verysad.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 07 09, 21:29)
Labas nėštukai  4u.gif  Nostalgija šiam skyreliui  wub.gif

kaip sekasi, Levanda81 ? kažkada tai bandysiu prisijungti į jūsų, mamyčių, skyrelį, jei priimsit.... ax.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 07 10, 01:09)
Noriu atgal prie ežerų. Ten tik pagamini valgyt ir toliau hamake knygą skaitai,

aš irgi taip noriu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 07 10, 09:48)
sveikos

d'ville, dėkui už atsakymą dėl magnio.  4u.gif
gerai, kad buvo/yra kur pabėgti  mirksiukas.gif
galvoju, jei viskas gerai, su leliuku išlėkt prie ežero kur nors. dustu aš tam bute... verysad.gif
kaip sekasi, Levanda81 ? kažkada tai  bandysiu prisijungti į jūsų, mamyčių, skyrelį, jei priimsit....  ax.gif
aš irgi taip noriu  blush2.gif

aha, ne karta dekojau tevams ir Dievuliui, kad yra ta sodyba, bute visai nekas schmoll.gif
pas mumis dar 5a, nuo stogo kaista viskas, zodziu, sunkiai sunkiai sektusi mums jei tik cia 'bazuotumemes'...

vaziavom ir mes prie ezeriuko, prie Dusios, Braskes buvo neimanoma istraukti is vandens lotuliukas.gif bet ir zmoniu marios doh.gif man toks poilsis visai ne poilsis, jei jau prie ezeriuko (mano supratimu) tai ten, kur maziau zmoniu, ramiau smile.gif

bet tai rask dabar tokia vieta, kad gudrus biggrin.gif

uztad sodyboj baseinelis pats tas mums wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, įmečiau kelias foto į albumiuką ax.gif
Atsakyti