Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(dangutex @ 2012 07 10, 23:54)
Sveikos nestules,

Aciu labai visoms uz sveikinimus.  4u.gif

Po 14 metu pastangu, paiesku, nusivilimu ir ejimo i prieki su mintimis nepasiduosiu ir pasieksiu, dabar apemusi tokia palaima, kad net kartais turiu sau iznybti ir isitikinti, ar tai tikrai vyksta su manimi.
Jausmas bunant su dukryte nerealus ir tai tikrai veza.... veza.... veza, o dziaugsmo asaros rieda kaip pupos.

Dangutex, Tavo džiaugsmą susilaukus dukrytės kol kas galiu tik įsivaizduoti, bet tikiu, kad jis turi būti fantastiškas... ax.gif Dievas atlygino su kaupu už visus tuos ilgo laukimo metus... Būkit labai laimingi ir džiaukitės kiekviena dovanota akimirka!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 07 11, 00:54)
Sveikos nestules,

Po 14 metu pastangu, paiesku, nusivilimu ir ejimo i prieki su mintimis nepasiduosiu ir pasieksiu, dabar apemusi tokia palaima, kad net kartais turiu sau iznybti ir isitikinti, ar tai tikrai vyksta su manimi.
Jausmas bunant su dukryte nerealus ir tai tikrai veza.... veza.... veza, o dziaugsmo asaros rieda kaip pupos.

Mes tik vakar grizome is ligonines. Dabar pagrindine uzduotis isivesti rezima. Nors taikausi su pieneliu prie mazyles noru, tikiuosi, kad ji bent kiek ieitu i ritma. Pirma naktis namie buvo sunkoka, ziuresim kas bus toliau.

Kai siek tiek apsitvarkysime, parasysiu smulkiau apie musu planini CP.

Taip pat sveikinu naujas mamytes  4u.gif ir dziugu, kad skyrelis pasipilde naujomis  nestuke.gif

Liepinukem stiprybes ir kantrybes laukiant susitikimu su savo pilvinukais.

P.S. kazkas rasete apie dirza AK. Kai as paprasiau jo, i palata atejo vyr. akusere ir isrinko man geriausiai tinkanti. Nepigus 97 Lt, bet man gerai, nes po operacijos ziauriai skauda nugara. Taip pat pas ja isigijau 2 liemeneles po 45 Lt. Man jos patinka.

Kaip nuostabu wub.gif

O mano savijauta šiandien jau geresnė bigsmile.gif Dar kažkiek jaučiu pilvuką (pvz. kai atsisėdu tiesiai), bet šiaip jau labia mažai. manau viskas susitvarkys.
Ot prisivaidinom čia su tom meilėm. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 07 11, 11:10)

O mano savijauta šiandien jau geresnė  bigsmile.gif  Dar kažkiek jaučiu pilvuką (pvz. kai atsisėdu tiesiai), bet šiaip jau labia mažai. manau viskas susitvarkys.
Ot prisivaidinom čia su tom meilėm.  lotuliukas.gif

Oj kaip as noriu smileysex.gif doh.gif doh.gif doh.gif bet dar taip ilgai laukt... rolleyes.gif Nu ka padarysi
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 11, 08:32)
Oj kaip as noriu smileysex.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif bet dar taip ilgai laukt... rolleyes.gif Nu ka padarysi

O aš visai nenoriu blush2.gif nors daktarė sakė, kad galima ir net reikia, bet kažkaip nenoriu nors tu ką, bet ir mano MB kažkaip atvėsęs, saugo mane kaip porcelianinį kiaušinį, tai ir iš jo iniciatyvos jokios doh.gif
Atsakyti
Sveikos nestules,

Aciu labai visoms uz sveikinimus.

labas wub.gif kaip smagu skaityti wub.gif lauksim pasakojimo, o dabar mėgaukis motinyste wub.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 07 11, 08:33)
lauksim pasakojimo. ir beje, man dar idomu, ar naudinga tai, ka suzinojai zindymo kursuose?

drinks_cheers.gif Man irgi idomu 4u.gif

QUOTE(Drovute @ 2012 07 11, 10:32)
Oj kaip as noriu smileysex.gif doh.gif  bet dar taip ilgai laukt... rolleyes.gif Nu ka padarysi

žinokit mano vyras kaifuoja blush2.gif aš tikrąją to žodžio prasme sugebu jį išprievartauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif seniai nejaučiau tokio malonumo cool.gif Ir vis pagalvojau, kad čia tai, kad kiek metų seksavom tik tada kai reikėdavo, na gerai ne visada, bet dažniausiai doh.gif čia žiūrėk, tuoj bus O, šiandien negalima, ryt reikės ir pan doh.gif čia tuoj bus IUI, šiandien negalima wacko.gif vienu žodžiu, tai vakar jisai mane išvadino sexymama laugh.gif sakė seniai nebuvo tokių malonių mėnėsių laugh.gif

Šiandien varau į Belmontą susitikti su kitom nestuke.gif laukiu tokių susitikimų, nes aplinkiniai nei laukiasi nei mažų vaikų dabar turi, tai smagu mergaitiškai paplepėti apie visokias nesamo nes blush2.gif

Krempudra, su savaitėlėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 07 11, 12:17)

žinokit mano vyras kaifuoja  blush2.gif aš tikrąją to žodžio prasme sugebu jį išprievartauti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif seniai nejaučiau tokio malonumo cool.gif Ir vis pagalvojau, kad čia tai, kad kiek metų seksavom tik tada kai reikėdavo, na gerai ne visada, bet dažniausiai  doh.gif čia žiūrėk, tuoj bus O, šiandien negalima, ryt reikės ir pan doh.gif  čia tuoj bus IUI, šiandien negalima wacko.gif vienu žodžiu, tai vakar jisai mane išvadino sexymama laugh.gif sakė seniai nebuvo tokių malonių mėnėsių laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 11, 10:32)
Oj kaip as noriu smileysex.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif bet dar taip ilgai laukt... rolleyes.gif Nu ka padarysi

Jo ir man tas pats, jau ir sapnelius tokius išdykusius sapnuoju..
O nors gydytoja sakė, kad iki 12 savaičių reikia pakentėti, dabar perkėlė dar iki 14, gal ir daugiau, na sakė kol nutrauksim crinoną... na bet ko nepadarysi smile.gif ištversim mes viską!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 11 liepos 2012 - 10:25
QUOTE(Pumpule @ 2012 07 11, 12:25)
Jo ir man tas pats, jau ir sapnelius tokius išdykusius sapnuoju..
O nors gydytoja sakė, kad iki 12 savaičių reikia pakentėti, dabar perkėlė dar iki 14, gal ir daugiau, na sakė kol nutrauksim crinoną... na bet ko nepadarysi smile.gif ištversim mes viską!!!!

o siaubas doh.gif jei ir man atides tai sienom lipt pradesiu doh.gif doh.gif doh.gif

O ar galima ezere maudyti? g.gif Nepaklausiau gydytojos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drovute: 11 liepos 2012 - 10:28
QUOTE(Drovute @ 2012 07 11, 12:28)
o siaubas doh.gif jei ir man atides tai sienom lipt pradesiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

labas rytelis 4u.gif
mane ir domina toks dalykelis, karsta, norisi i vandenuka ilipt, man pirmadieni pas gine, tai jai tiek daug klausimu esu paruosusi doh.gif
Drovute, o tau paciai reikia planuotis kelione pas genetikus? gine taves nenukreipe? kazkaip as pati net nenutuokiu kur reiks skambint ir ka sakyt blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 07 10, 16:03)
jauciu reikes dar varsketuku pasigaminti, nes tie balandeliai, kibinai, cepelinai saldiklyje labai daug vietos uzima unsure.gif  pas mus jau nelabai ir tilps doh.gif

dar parodau viena savo mezgini rolleyes.gif  ax.gif tik dar reikes ant peties sagutes isiuti ir ant pilkos liemenes biski atsispaude dziovykles virbai, nes buvau sudrekinusi ir padziovusi. cia jau biski paugusiems drakosoms:

user posted image

krempudra, tu kaip visada auksaranke 4u.gif imeciau ir as kelias savo narpaliones i fotki, nes cia nemoku ikelti blush2.gif
Bet man tai nugara paskausta mesgtant, nepadeda nei pagalves schmoll.gif

Niekjo nedariau ir nieko nesaldziau is maisto, kazkaip tikiuosi kad vyras sau ir man valgyti padarys rolleyes.gif jis gi pas mane nespajuna i gaminima, megsta pasisukti virtuvej
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 07 10, 18:28)
biggrin.gif
Juokas juokais, bet mes kai as pirmojo laukiausi, tai visa nestuma be malonumu pragyvenom  ax.gif
Dabar lygiai taip pat elgiames ir manau taip bus iki galo, nes labai baisu rizikuoti  unsure.gif

man tai nejuokas, mes ir taip gyvenam ir nieko isgyvenam, is pradziu prisibijojom, po to kaip ir noro nebuvo, o va dabar gal jau ir butu galima atsilpalaudavus, nu bet kazkaip neisivaidzuoju kaip tai daroma su tokiu pilvu doh.gif be fantazijos as turbut biggrin.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 07 10, 20:05)
o skauda kai rankomis ten daro?  blush2.gif

tikrai nieko neskauda, svelniai ten viskas smile.gif

Sveikos nestules,

Mes tik vakar grizome is ligonines. Dabar pagrindine uzduotis isivesti rezima. Nors taikausi su pieneliu prie mazyles noru, tikiuosi, kad ji bent kiek ieitu i ritma. Pirma naktis namie buvo sunkoka, ziuresim kas bus toliau.

Kai siek tiek apsitvarkysime, parasysiu smulkiau apie musu planini CP.

Taip pat sveikinu naujas mamytes  4u.gif ir dziugu, kad skyrelis pasipilde naujomis  nestuke.gif

Liepinukem stiprybes ir kantrybes laukiant susitikimu su savo pilvinukais.

P.S. kazkas rasete apie dirza AK. Kai as paprasiau jo, i palata atejo vyr. akusere ir isrinko man geriausiai tinkanti. Nepigus 97 Lt, bet man gerai, nes po operacijos ziauriai skauda nugara. Taip pat pas ja isigijau 2 liemeneles po 45 Lt. Man jos patinka.

Dangutex dar karteli sveikinu wub.gif koks vardukas mergytes?
Aciu uz info del dirzu ir liemeneliu, reiks ir man akuseres paslaugu, nes taip ir nenupirkau maitinimui, vis del dydzio abejojau, nes matau kad jau i gala krutine dideja, tai ir nesiryztu pirktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 11 liepos 2012 - 10:46
QUOTE(spinsa @ 2012 07 11, 12:32)
labas rytelis  4u.gif
mane ir domina toks dalykelis, karsta, norisi i vandenuka ilipt, man pirmadieni pas gine, tai jai tiek daug klausimu esu paruosusi  doh.gif
Drovute, o  tau paciai reikia planuotis kelione pas genetikus? gine taves nenukreipe? kazkaip as pati net nenutuokiu kur reiks skambint ir ka sakyt  blush2.gif

Niekas manes niekur nenukreipe verysad.gif Pats sau daktaras turi but biggrin.gif
Tu juk Bak'e lankais,tai ten yra genetike, cia kazkuri mergaite sake g.gif as ir galvoju gal i bak'a uzsirasyti g.gif Kazin ten dideles eiles?!
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 11, 11:28)

QUOTE(spinsa @ 2012 07 11, 11:32)
mane ir domina toks dalykelis, karsta, norisi i vandenuka ilipt

stovinčiame vandenyje nerekomenduojama maudytis.. nebent švarus vanduo, vieta, kur mažai žmonių būna..

QUOTE(Drovute @ 2012 07 11, 11:43)
Tu juk Bak'e lankais,tai ten yra genetike, cia kazkuri mergaite sake g.gif  as ir galvoju gal i bak'a uzsirasyti g.gif Kazin ten dideles eiles?!

aš sakiau. eilių nebuvo, užrašė tada, kai gydytojai reikėjo ir man buvo patogu.
Atsakyti