Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(spinsa @ 2012 07 11, 11:32)
labas rytelis  4u.gif
mane ir domina toks dalykelis, karsta, norisi i vandenuka ilipt, man pirmadieni pas gine, tai jai tiek daug klausimu esu paruosusi  doh.gif
Drovute, o  tau paciai reikia planuotis kelione pas genetikus? gine taves nenukreipe? kazkaip as pati net nenutuokiu kur reiks skambint ir ka sakyt  blush2.gif

Spinsa, tu pas Kazlauskiene kiek atsimenu lankaisi, tai ji nukreipia, pasako kur skambinti ir pan. smile.gif tai nepergyvenk, mūsų puikioji daktarytė pasirūpina smile.gif
Atsakyti
Dangutex, tikiu, kad kartu su mumis ir visi angeliukai del jusu seimynos dziaugias wub.gif

Sangria, aciu uz tavo komentara. Klinikos sesute sake nieko cia tokio, o ryt pas seimos gydytoja pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Aš jau po apžiūros... Visai ištižau... Gulėdama ant "virtalioto" sugebėjau nualpti, aišku tuo momentu kojos buvo nuleistos. Tai MB taip nusigando, kad uždraudė man vairuoti blink.gif
Apžiūra šiaip smagiai praėjo, tik o bet tačiau nesužinojom ką turėsim. Viena lygtasi mergaitė, bet vėlgi -nėr garantijų. Ginė net nepamatavo, nes vienas guli išlilgai, kitas skersai ir priedo malasi abu kaip išprotėję. Kojos ir vieno ir kito vienoj krūvoj doh.gif Eisiu po 2 sav pas genetikę-tai toji ir pamatuos viską. Liepė kraujo tryimus pasidaryt, nes įtarimų turi, kad geležies trūkumas. Nepatiko ginei mano aristokratiškas baltumas. Ir dar reiks pasidaryti gliukozės kiekį kraujyje.
Į dekretą išleis 29 sav, tai dirbti liko lygiai mėnuo, nes dar turiu 4 sav nepanaudotų atostogų. Šiaip jaučiuosi gerai, tikiuosi, akd ir toliau taip nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif !
na ka, jau ir as po savo TA 4u.gif Mane vargines polypas kaklelyje pasitrauke (kadangi tai buvo placentinis polypas, tai gimda augdama, o placenta kildama virsun nusitempe ir ta atplaisele ax.gif )
Lelius pilnai atitinka laika, nufotografavo labai graziai, tiesiai veiduku (panasiai kaip Lietuvos), dydis truputi virs 5 cm. wub.gif
Beje, gavau ir genetikes kontaktus su siuntimu, skambinsiuos ir prasysiuos echo po kokiu 3-4 savaiteliu, gal tada jau ir lyti matys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 07 11, 16:25)
Beje, gavau ir genetikes kontaktus su siuntimu, skambinsiuos ir prasysiuos echo po kokiu 3-4 savaiteliu, gal tada jau ir lyti matys 4u.gif

jei pasirodys mažiukas, matys smile.gif manojo lytį nustatė 13-kos savaičių.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 11, 16:35)
jei pasirodys mažiukas, matys smile.gif manojo lytį nustatė 13-kos savaičių.

Tikiu, nes mano pirmam vaikeliui pasake, kad berniukas, kai buvo 11 sav ir 4 d. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 07 11, 14:40)
Į dekretą išleis 29 sav, tai dirbti liko lygiai mėnuo, nes dar turiu 4 sav nepanaudotų atostogų. Šiaip jaučiuosi gerai, tikiuosi, akd ir toliau taip  nestuke.gif

Va tada tai bus visai gerai, nes busena dar leis gerai jaustis, tai kaip zmogus paatostogausi mirksiukas.gif As pati tuo vis dar negaliu nei patiket, nei atsidziaugt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 07 11, 15:25)
Sveikos  nestuke.gif !
na ka, jau ir as po savo TA  4u.gif

Smagu, kai grizti po apziuros pilna geru emociju smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas, kas matėsi su savo lėliukais wub.gif

Oho kaip anksti jums lytį pamatė blink.gif
Aš jau užsirašiau pas genetikę (privačiai) rugpjūčio gale, kai bus 18 sav. Tai tikiuosi, kad visi organiukai bus Ok, o ir lytį sužinoti labai knieti tongue.gif

Dėl dekreto - tai aš neįsivaizduoju geresnio laiko, kaip to, kai laukiesi pirmagimio ir išeini į dekretą. Visas laikas - tavo. Kiek nori miegi, ką nori vieki.

Dabar jau ne tas - nors nedirbu, bet va mažoji princesė aspikabinusi nepaleidžia ir viską jau su ja derinti reikia: tiek poilsį, tiek bet ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 11 liepos 2012 - 17:26
su gerom TA 4u.gif mes siandien irgi buvom, augam gerai ir kaip dvynukai esam labai dideli ir rubuiliai thumbup.gif

per daug nepasitikekit, ka del lyties pasako tokioje ankstybeje, nes zinau atveju, kai gydytojos nepataike - eme pimpaliukas ir prisitrauke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 07 11, 19:37)
per daug nepasitikekit, ka del lyties pasako tokioje ankstybeje, nes zinau atveju, kai gydytojos nepataike - eme pimpaliukas ir prisitrauke tongue.gif

sakai smile.gif mums ir iš šono ir iš galo besivartaliodamas parodė, tai tikiuos nepasitrauks biggrin.gif

su gerom TA, taip ir toliau, mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes, o jus pas genetike einat ne 11-14 savaite, tik veliau? Nes mane tai siuncia butent tom savaitem, kad pamatuotu raukslyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 11 liepos 2012 - 19:49
QUOTE(Pumpule @ 2012 07 11, 20:47)
Mergytes, o jus pas genetike einat ne 11-14 savaite, tik veliau? Nes mane tai siuncia butent tom savaitem, kad pamatuotu raukslyte.

Na as truputi veliau eisiu, man taip gausis...
Tave Kazlauskiene pas E. Butkeviciene siuncia?
Atsakyti