Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs žodžiai barnio metu

Sveikos 4u.gif

kadangi tokios temos nemačiau, tai sukūriau.
man labai įdomu: ar susipykusi su vyru išgirstate iš jo tokius žodžius kaip žiurkė, padla, kad tu nudvėstum, kad su tavim seksas kaip su lavonu?? (čia paskutinio barnio žodžiai, kurie ir privertė sukurti tokią temą). Ar vyras tikrai tą ir jaučia??? Ar čia pykčio proveržei? Kaip manote? Aš šokiruota.
P.S: gyvename bemaž 10 metų, o vedę 6 metai. Turime dukrytę 5,5 metukų ir antras pakeliui. Ginčai prasideda todėl, kad žaisdamas su vaiku būna per grubus, kartais neapskaičiuoja jėgos ir aišku, aš ginu vaiką, nes pradeda verkti. Šiaip vaiką labai myli ir rūpinasi. Tik kažkoks pas jį durnas būdas ar kažkos grubus būdas ir taip kyla pykčiai.
Ar jums būna taip, ar ne?
doh.gif
Atsakyti
Siaubas. Kai pasiklausai, atrodo, kad mažiau skaudu būtų gaut antausį negu tokius šlykščius žodžius į akis.
Standartinis patarimas būtų "bėk greičiau nuo tokio", bet....
Neaišku, ką jaučia, bet suaugęs veiksnus vyras (moteris taip pat) turėtų mokėti ar mokytis valdyti savo pyktį ir gerbti aplinkinius.
O kaip jūs pati pasakote vyrui apie tai, kas nepatinka jums?
Dėl vaiko... negerai. Ar nėra taip, kad čia ta pati pykčio išraiška, bet nukreipta į vaiką todėl, kad jis tiesiog silpnesnis?
Kaip konkrečiai pasireiškia jo meilė ir rūpestis vaiku?
Atsakyti
tai nenormalu. Tokius žodžius jam sukišt atgal, skyrybų formatu. Kad ir kaip pyksta, JOKIO bjauraus žodžio būti negali.
Atsakyti
JOPAPA blink.gif
Nu kad ir pasakom barniu metu riebesniu keiksmazodziu (blogiausiu atveju apsiribojam naminiu gyvuneliu vardais ,bet laaaabai jau retai laugh.gif )
Nu bet tokios nepagarbos ,ziurkiu padlu gink Die nesu isgirdus g.gif Tikrai siaubas g.gif
Atsakyti
O jūs imkit ir paklauskit jo, kodėl jis taip kalba. Tik klauskit ne konflikto metu, o kai viskas ok. Yra kategorija žmonių, kurie konfliktuodami sąmoningai renkasi kuo šlykštesnius žodžius, ypač jei argumentuotai diskutuoti negali ir jaučia, jog yra neteisūs. Niekada to nesuprasiu, tiesą sakant, bet na... tokių žmonių yra...
Atsakyti
"su tavim sexas kaip su lavonu" cia jau kazkas rimciau uzslepta
na ziurke ,padla cia gal nuo zmogaus priklauso,bet gan kandus ir skaudus zodziai,gautu atgal dar riebesniu,nors cia jau panasu i santykiu krizes zodzius,jis kazkokias matyt nuoskaudas ar neapykanta laiko ant taves.

na mes kai susipykstam tai ir pasikeikiam,pasikeikiam blush2.gif bet kazkaip nesureiksminam mes tu keiksmazodziu ,nes jie skirti tik kaip keiksmazodziai,nu pvz pasakom eik nx biggrin.gif as tai saviski visada po to patraukiu per danti sakau atsargiai kur siunti nes ziurek dar nueisiu biggrin.gif

na o del vaiko tai jau negerai,turetu valdyt savo jega

siaip bendrumoj turi ziuret kaip jis apskritai elgesi,nes susipykus,o jai dar sirdi nuoskaudos kokios tai prikalbet negraziu zodziu oi kaip lengva.

krizes pradzioj per barni man syki vyras buvo pasakes nekenciu taves blink.gif tada galvojau tik pykcio protrukis,o dabar zinau kad tai buvo krizes pradzia,jis laike nuoskaudas del atsiradusio naujo asmens seimoja
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 06 20, 12:47)
"su tavim sexas kaip su lavonu" cia jau kazkas rimciau uzslepta
na ziurke ,padla cia gal nuo zmogaus priklauso,bet gan kandus ir skaudus zodziai,gautu atgal dar riebesniu,nors cia jau panasu i santykiu krizes zodzius,jis kazkokias matyt nuoskaudas ar neapykanta laiko ant taves.

Ne ne ne. Ir dar kartą ne. Jokių "atgal". Taip tik nusileidžiate iki oponento lygio, tampate niekuo ne geresnė, problema nė pro kur nesprendžiama. Jau kai prasideda "tu man taip, tai aš tau taip", tai visiškai nieko gero.
Tiesa, smurto atveju galbūt ir naudinga duoti atgal. Bet taip, kad ilgai atsimintų ir nebekiltų daugiau rankos.
Atsakyti
na matai mylimuke cia nuo zmogaus priklauso 4u.gif barniaus metu duociau zodziu atgal ax.gif o ne barnio metu jau galima pakalbet apie tuos barnio zodzius.

turejau drauge kuri susigincyjus su vaikinu viens kita vadydavo prie musu, jis jai ciulpbybe o ji jam pyzdlaizys lotuliukas.gif nu man tai juokingai atrodydavo,nebuvo ten tuose zodziuose jokios agresijos tik siaip apsizodziuodavo ir vel viskas budavo gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 06 20, 13:12)
turejau drauge kuri susigincyjus su vaikinu viens kita vadydavo prie musu, jis jai ciulpbybe o ji jam pyzdlaizys lotuliukas.gif nu man tai juokingai atrodydavo,nebuvo ten tuose zodziuose jokios agresijos tik siaip apsizodziuodavo ir vel viskas budavo gerai biggrin.gif

doh.gif nu ka as zinau, tar tai galima vadinti "siaip apsizodziavimu" g.gif nepateisinciau tokiu zodziu. ir juolab prie draugu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(griežtukė @ 2012 06 20, 10:44)
Sveikos  4u.gif

kadangi tokios temos nemačiau, tai sukūriau.
man labai įdomu: ar susipykusi su vyru išgirstate iš jo tokius žodžius kaip žiurkė, padla, kad tu nudvėstum, kad su tavim seksas kaip su lavonu?? (čia paskutinio barnio žodžiai, kurie ir privertė sukurti tokią temą). Ar vyras tikrai tą ir jaučia??? Ar čia pykčio proveržei? Kaip manote? Aš šokiruota.
P.S: gyvename bemaž 10 metų, o vedę 6 metai. Turime dukrytę 5,5 metukų ir antras pakeliui. Ginčai prasideda todėl, kad žaisdamas su vaiku būna per grubus, kartais neapskaičiuoja jėgos ir aišku, aš ginu vaiką, nes pradeda verkti. Šiaip vaiką labai myli ir rūpinasi. Tik kažkoks pas jį durnas būdas ar kažkos grubus būdas ir taip kyla pykčiai.
Ar jums būna taip, ar ne?
doh.gif

Pas mus taip nebūna, niekas tokiais žodžiais nesišvaisto. To nėra nei uošvių, nei mano tėvų gyvenime. Gal pas jį "norma" taip bendrauti pykčio metu? Jeigu jo tėvas su žemėm maišo mamą, tai ir jis pats tą daro....
Atsakyti

Ne juokinga čia, o bjauru. Nei pykčio metu, nei juokais šito nenorėčiau. unsure.gif
Atsakyti

Fuj ,kaip nesveikai tongue.gif lotuliukas.gif Geda butu ,negaliu biggrin.gif
Atsakyti