Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

Gal kartais kas siuntetes is cia fuksiju? www.kwekerijgommer.com? Man reikia brugmansiju, bet klausineju gal kas jau bande ka siustis blush2.gif
Atsakyti
Gal kas kartais turi fuksiju vaiku parduoti? o jei ne, tai gal sakeles, tada pasidauginciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 12, 16:35)
Gal kas kartais turi fuksiju vaiku parduoti? o jei ne, tai gal sakeles, tada pasidauginciau smile.gif

Gal ir gausite iš arčiau gyvenančių, bet pavasariop bus daigelių prekyboj, įsigysite nesunkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 12 29, 23:35)
Sodo spalvose rašo, kad  be ramybės periodo fuksijos  būna silpnesnės ir mažiau žydi.  Kaip yra iš tikrųjų nepatyriau, nes mano fuksijos žiemoja visuomet rūsyje  smile.gif

Noriu paklausti labiau patyrusių kaip elgiatės su fuksijom - ar prieš įnešant žiemoti į rūsį nugenit ar genit pavasariop kai prasideda vegetacija?
Antra žiema laikau savo fuksijas garaže ir vis eksperimentuoju - vienas nugeniu rudenį, kitas palieku negenėtas. Tai ta kuri buvo nugenėta rudenį, dabar jau prileido daug gražių, stiprių lapų. Tos kurios buvo negenėtos, leidžia ataugėles su žiedpumpuriais ir žydi, o lapelių mažai ir smulkūs jie g.gif Ką Jūs darot tokiu atveju? Leidžiat žydėt ar genit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 02 13, 08:57)
Noriu paklausti labiau patyrusių kaip elgiatės su fuksijom - ar prieš įnešant žiemoti į rūsį nugenit ar genit pavasariop kai prasideda vegetacija?
Antra žiema laikau savo fuksijas garaže ir vis eksperimentuoju - vienas nugeniu rudenį, kitas palieku negenėtas. Tai ta kuri buvo nugenėta rudenį, dabar jau prileido daug gražių, stiprių lapų. Tos kurios buvo negenėtos, leidžia ataugėles su žiedpumpuriais ir žydi, o lapelių mažai ir smulkūs jie  g.gif Ką Jūs darot tokiu atveju? Leidžiat žydėt ar genit? blush2.gif

o geras, tai kokios ziemojimo salygos jei zydi???
pas mane miega kaip numirusi biggrin.gif jokio zalio lapo
dabar galvoju gal kazka ne taip darau as g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 13, 10:02)
o geras, tai kokios ziemojimo salygos jei zydi???

Maniškės stovi ant palangės garaže, temperatūra ten gal apie +10 g.gif tiksliai nepasakysiu, gal net ir šilčiau būna kai lauke apie nulį. O kad jos dabar žydi, tai man nelabai patinka schmoll.gif kas su jom bus kai reikės į lauką nešt?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 13, 09:02)
pas mane miega kaip numirusi biggrin.gif jokio zalio lapo
dabar galvoju gal kazka ne taip darau as  g.gif

drinks_cheers.gif Manosios irgi kaip negyvos, bet gerai pažiūrėjus, gyvastis yra bigsmile.gif Pernykštės mažylės truputį gyvesnės, leidžia vieną kitą lapelį, bet kol kas nesiruošiu jų nešt iš rūsio.
Aš rudenį jų negeniu, gerai ar blogai - nežinau g.gif Tiesiog pavasarį išskinu nudžiūvusias šakeles, jei reikia paformuoju medelių vainiką nuskindama nereikalingas šakas.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 02 13, 10:12)
Maniškės stovi ant palangės garaže, temperatūra ten gal apie +10 g.gif tiksliai nepasakysiu, gal net ir šilčiau būna kai lauke apie nulį. O kad jos dabar žydi, tai man nelabai patinka schmoll.gif kas su jom bus kai reikės į lauką nešt?

aš irgi tokią su žiedais turėjau...paėmiau ir labai apgenėjau prieš pora savaičių.Dabar leidžia lapelius ir atrodo žiedelių nėra
Atsakyti
Kada reikia isimti fukcijas is rusio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2013 02 19, 13:09)
Kada reikia isimti fukcijas is rusio? 4u.gif

maniskes jau pora savaiciu graziai ant palanges budinejasi 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif anksti oi anksti
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2013 02 19, 14:49)
schmoll.gif anksti oi anksti

Anksti tai anksti, bet vakar vyras parnešė iš rūsio (daugiabučiame) fuksiją su salotinės spalvos ūgliukais kokių 10 cm doh.gif Gavo vietą ant palangės, gal išgyvens. Kitą buvau palikusi nekūrenamoje sodyboje, uždengusi. Ta išsilaikė geriau, gyvybės ženklai yra, bet neleidžia dar šakelių. Trečiai nedaviau miegoti, laikiau ant palangės, skaičiau, kad nežydės gausiai, bet dabar turiu ką genėti ir šaknydinti. Šaknydinasi tikrai super.
Atsakyti