Gal kas kartais turi fuksiju vaiku parduoti? o jei ne, tai gal sakeles, tada pasidauginciau
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 12, 16:35)
Gal kas kartais turi fuksiju vaiku parduoti? o jei ne, tai gal sakeles, tada pasidauginciau 
Gal ir gausite iš arčiau gyvenančių, bet pavasariop bus daigelių prekyboj, įsigysite nesunkiai
QUOTE(Linetax @ 2012 12 29, 23:35)
Sodo spalvose rašo, kad be ramybės periodo fuksijos būna silpnesnės ir mažiau žydi. Kaip yra iš tikrųjų nepatyriau, nes mano fuksijos žiemoja visuomet rūsyje 
Noriu paklausti labiau patyrusių kaip elgiatės su fuksijom - ar prieš įnešant žiemoti į rūsį nugenit ar genit pavasariop kai prasideda vegetacija?
Antra žiema laikau savo fuksijas garaže ir vis eksperimentuoju - vienas nugeniu rudenį, kitas palieku negenėtas. Tai ta kuri buvo nugenėta rudenį, dabar jau prileido daug gražių, stiprių lapų. Tos kurios buvo negenėtos, leidžia ataugėles su žiedpumpuriais ir žydi, o lapelių mažai ir smulkūs jie
QUOTE(rim @ 2013 02 13, 08:57)
Noriu paklausti labiau patyrusių kaip elgiatės su fuksijom - ar prieš įnešant žiemoti į rūsį nugenit ar genit pavasariop kai prasideda vegetacija?
Antra žiema laikau savo fuksijas garaže ir vis eksperimentuoju - vienas nugeniu rudenį, kitas palieku negenėtas. Tai ta kuri buvo nugenėta rudenį, dabar jau prileido daug gražių, stiprių lapų. Tos kurios buvo negenėtos, leidžia ataugėles su žiedpumpuriais ir žydi, o lapelių mažai ir smulkūs jie
Ką Jūs darot tokiu atveju? Leidžiat žydėt ar genit? 
o geras, tai kokios ziemojimo salygos jei zydi???
pas mane miega kaip numirusi
dabar galvoju gal kazka ne taip darau as
QUOTE(b.kite @ 2013 02 13, 10:02)
o geras, tai kokios ziemojimo salygos jei zydi???
Maniškės stovi ant palangės garaže, temperatūra ten gal apie +10
QUOTE(b.kite @ 2013 02 13, 09:02)
pas mane miega kaip numirusi
jokio zalio lapo
Aš rudenį jų negeniu, gerai ar blogai - nežinau
QUOTE(rim @ 2013 02 13, 10:12)
Maniškės stovi ant palangės garaže, temperatūra ten gal apie +10
tiksliai nepasakysiu, gal net ir šilčiau būna kai lauke apie nulį. O kad jos dabar žydi, tai man nelabai patinka
kas su jom bus kai reikės į lauką nešt?
aš irgi tokią su žiedais turėjau...paėmiau ir labai apgenėjau prieš pora savaičių.Dabar leidžia lapelius ir atrodo žiedelių nėra
Kada reikia isimti fukcijas is rusio?
QUOTE(agnisa @ 2013 02 19, 13:09)
maniskes jau pora savaiciu graziai ant palanges budinejasi
QUOTE(saulelė @ 2013 02 19, 14:49)
Anksti tai anksti, bet vakar vyras parnešė iš rūsio (daugiabučiame) fuksiją su salotinės spalvos ūgliukais kokių 10 cm