Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

Panaši į jau matytas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mano taip gausiai žydinti fuksija jau pirkta tokio dydžio krūmeliu. Spėju, kad sodinta po Naujų metų. Tikrai dar labai jaunutė. Veislė matyt, smulkiažiedė, bet gausiažiedė. Jei kas gyvenate Šiauliuose ar lankote ,,Ginkūnų'' kapinėse artimųjų kapus -galite nusipirkti tokią. Prie kapinių vartų prekiauja ir turi daug vazonėlių. Kaina -8 lt.
Atsakyti
Ir pas mane įsižydėjo fuksijos. Viena nemaža jau antram žydėjimui sukrovė nemažai pumpurų, tuoj turėtų pradėt žydėt.O kitos žydi, joms patinka lauke, tik vėjas ir lietūs šiek tiek apdaužo.Pasirodom:

user posted image

user posted image

O kur buvo graži mėlyna, tai keičia spalva, ko gero dings mėlynumas g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Vidam , mėlyna labai graži-lyg mergytės su ilgu sijonėliu. thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif uch kokie grožiai wub.gif
maniškės irgi daug pumpurų turi,laukiu sprogimo wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif ir man jos patinka smile.gif pernai ilgai žydėjo, parsinešiau į namus spalio viduryje žydinčias. O balandžio mėn vėl pradėjo žydėt. Tik šiemet kažkodėl tokie žemi krūmeliai,gal dar pasitemps į viršų, nes auga smile.gif Dabar gerai, kai lauke, o sunkiausia žiemą, kai vietos nėra, o turi kažkur sutalpint.
Gal be reikalo užsimaniau tų medelių g.gif kur aš juos laikysiu. Bet prisižiūri grožių ir užsimanai biggrin.gif

Atsakyti
Pagaliau pražydo mano ūgliukai. Tikėjausi kažko įspūdingesnio, bet gėlyne bus gerai.

user posted image

Dar šalia auga ši tamsiai bordo lapais-kaip kontrastas kaimynei.

user posted image
Atsakyti
Mano fuksijos gelsta ir byra lapeliai. Gal kas turit ideju ka daryt ir kaip gelbet?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 06 26, 15:46)
Mano fuksijos gelsta ir byra lapeliai. Gal kas turit ideju ka daryt ir kaip gelbet?

Kai taip maniškėms buvo - patraukiau nuo tiesioginės saulės sp rolleyes.gif Iškart atsigavo smile.gif
Atsakyti
Žydim wub.gif

Iš pirktinio daigelio išauginta Swingtime (o turėjo būti Bella Rosella doh.gif ):

user posted image

Iš arčiau:

user posted image

Ir Pink Marshmallow:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 06 26, 20:42)
Žydim wub.gif

Iš pirktinio daigelio išauginta Swingtime (o turėjo būti Bella Rosella  doh.gif ):

Ir Pink Marshmallow:

wub.gif grožiai wub.gif
pirmą ir aš turiu wub.gif
Atsakyti
Mano paprasta, bet paperka savo dydžiu.
user posted image
Atsakyti