Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

QUOTE(Ambro @ 2013 06 01, 20:11)

O čia mano La Campanella smile.gif Krūmas kol kas nedidukas, pastoviai buvo skabomos viršūnės, kad sutankėtų smile.gif

Labai gražus tankus krūmelis ir žiedai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 06 01, 22:31)
Labai gražus tankus krūmelis ir žiedai  nuostabūs wub.gif

Ačiū smile.gif Lauksiu kitų fuksijų žiedelių smile.gif
Atsakyti
Pagaliau prasiskleidė ax.gif
Turbūt Blue Angel
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 03, 00:09)
Turbūt Blue Angel

wub.gif gražu
aš irgi kažkokia panašią turiu,bet varganą daigelį nusipirkau tai dar nedidukas,abejoju ar bus žiedelių,nors dar tik vasaros pradžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 02, 23:09)

Nuostabi wub.gif Mano jau irgi krauna žiedelius bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi jau pradeda žydėt fuksijos.Labai atsigavo, kai pasodinau lauke. Pernykščiai tai gražūs krūmeliai, o šių metų nedideli. Čia pernai metų:

user posted image

o dvi turiu šiais metai įsigytas, nenukirpau viršūnės, bandysiu auginti stiebines, jei kas išeis. Šita nelabai graži, lig tai nepirkau tokios vienspalvės...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 06 07, 20:09)
o dvi turiu šiais metai įsigytas, nenukirpau viršūnės, bandysiu auginti stiebines, jei kas išeis. Šita nelabai graži, lig tai nepirkau tokios vienspalvės...

Man ir šita labai graži, tokia švelni spalvytė wub.gif Auginsite stiebines, tai medelį, ar ne? Jei tai bus medelis, patarčiau neleisti žydėti pirmais metais. Aš nuskabau žiedus, kad augintųsi lają.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 06 07, 23:16)
Auginsite stiebines, tai medelį, ar ne? Jei tai bus medelis, patarčiau neleisti žydėti pirmais metais.

Ačiū už patarimą 4u.gif Taip , noriu pabandyt medelį augint. Bandysiu iš dviejų, vis gal nors vienas išeis smile.gif Tai gerai, žiedus nuskinsiu, nors ir kaip gaila blush2.gif O šonines šakeles jau dabar reikia nugnaibyt ir palikt stiebelį pliką? Nes prie pagrindo auga šoninių šakelių g.gif Galvojau šiemet leisiu pažydėt, kaip krūmeliui,o paskui nugenėsiu, svarbu stiebas vienas, tiesus ir auga į viršų g.gif
Atsakyti
Nufotografavau visu ūgiu. Turbūt vis tik reikia išpjaut tas šonines šakeles, gal tada kotas pradės storėt g.gif

user posted image

Antras normalesnis, tik per vidurį leidžia šakutes

user posted image

Kas auginot fuksijas medelių forma, gal patarsit? Gal kažkiek ir lapų nuo koto pagal pagrindą nuskint,nebus pažastėlių gal tada nebeleis ir šoninių šakų?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif nelabai nusimanau apie fukcijas,tai noriu paklausti,kas galejo atsitikti,praeitais metais taip graziai zydejo fukcija,ziedu laabai daug buvo,o siais metai visiskai ju nera,tik tankus krumelis ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 06 08, 13:24)
Nufotografavau visu ūgiu. Turbūt vis tik  reikia išpjaut tas šonines šakeles, gal tada kotas pradės storėt

Nuo pat apačios visas šonines šakelias ir lapus nuskabykite. Tada pagrindinis stiebelis augs į viršų ir medės po truputi. Galima lapukus drąsiai iki pusės skabyti. Jeigu norite tiesaus stiebo, iš karto iš pagaliuką šalia įbeskite ir pririškite.

Čia maniškė. Deja, šiemet jau tris kartus griuvo ant šono ir trečdalis lajos aplūžo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū 0-0_lina 4u.gif taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 birželio 2013 - 12:38