Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

QUOTE(RyzaLape @ 2013 01 17, 16:25)
klausykit  siuvėjėlės,  turiu klausimą.  mašinai  Janome 525  ar tinktų  ta "free motion" kojelė, kur  su apvaliu  ratuku?  nes  jos  būna  apvalios ir ovalios..  įdomu kuo skiriasi?

as galvoju kad papildomos pedeles yra skirtos visoms masinoms, tik reikia pasiziureti kokia ji - ar prisukama ar uzsidedama, juk kiekvienos firmos masinos turi kruva papildomu pedeliu smile.gif

manau skirtumas tik pacio dizaino, nes ar ratukas ar ovalas osmes nesudaro, pas man apskrita
Atsakyti
LT kiek žiūrėjau visos ovalios, o internete mačiau, kad siuva su apvalia.. na bet gal nesugadinsiu mašinos..
Atsakyti
mano masina singer, man singer atstovai pasake kad turiu tokia kojele isigyti is ju, nes kitos netiks, tipo taip konstrukciskai padaryta kad kita uzdeciau bet neveiktu - biznis cia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2013 01 17, 16:52)
mano masina singer, man singer atstovai pasake kad turiu tokia kojele isigyti is ju, nes kitos netiks, tipo taip konstrukciskai padaryta kad kita uzdeciau bet neveiktu - biznis cia sad.gif

Mano irgi singer ir yra pėdelė apvali, tik man nepatinka, kad ji plasmasinė, taip pat yra toks padėkliukas, kad uždengt dantukus. Viskas buvo komplekte prie mašinos. Pasirodo kaip senai ją jau pirkus blink.gif , gal prieš 7 metus ir viskas buvo
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2013 01 17, 08:43)
LT  kiek  žiūrėjau  visos  ovalios, o  internete  mačiau, kad  siuva su  apvalia.. na bet  gal nesugadinsiu  mašinos..

Turiu ir apvalia ir ovalia ir apvalia plastikine. Visos 3 turi paskirtis, bet su visom trim galima daryti paprastus dygsnius, nesugadinsite masinos smile.gif
Atsakyti
Siuvėjėlės gal kas turit nebereikalingą ar šiaip nenaudojat plasmasinę plokštelė ant dantukų, laisvam daigtymui, kažkur nukišau išverčiau visus pašalius nerandu, o pirkti niekur nerandu doh.gif , būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Sveikos, siuvejeles, as turiu klausima, kada jus darot siuvinejima laisvu stiliumi, kai jau viskas susiuta - per visus tris sluoksnius, ar tik virsutini sluoksni, pries jungiant su kitais?
Atsakyti
Per visus tris sluoksnius, juk ne užvalkalą siuvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 01 23, 10:36)
Per visus tris sluoksnius, juk ne užvalkalą siuvi  mirksiukas.gif

blush2.gif tai vadinasi kita puse bus taip pat ismarginta..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2013 01 23, 05:33)
blush2.gif  tai vadinasi kita puse bus taip pat ismarginta.....  4u.gif

taip smile.gif Prieš pradedant siuvinėt dar persiūnu visus sluoksnius į detalių siūles.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Seniai seku skiautinių temą, labai jūs darbščios ir daug gražių darbelių mačiau smile.gif

pati seniai po truputį siuvinėju, nors didesnį tik vieną darbą teturiu, kitkas - smulkmenėlės smile.gif

labai smagu peržiūrėti ir pasidžiaugti kitų darbeliais, skaičiau, kažkas iš jūsų rašė, kad pasidalintume darbų fotografijomis - pritariu, labai gera rasti forume naujų skautinių foto

Todėl įkeliu parodyti savo kelis darbelius

Čia kalėdinės atvirutės išsiųstos draugėms, jas išmokau siūti ir pačią atvirukų idėją perėmiau iš vieno ukrainietiško ar rusų forumo.
Laaabaaaai smagu atvirukus siūti thumbup.gif

user posted image

O čia sugalvojau mamai, sesei,kūmai tokius pakabinamus rėmelius senoviškiems kalendoriams.Ir sau pasisiūvau - primena vaikystę, kai močiutė kasdien plėšdavo po lapelį....

user posted image
user posted image
user posted image

Čia sesės mergaitės barbei su barbinu patalynę siuvau biggrin.gif
user posted image

O čia dar vienas atvirukas - namelis, siūtas pagal techniką ant popieriaus. Aš siuvau ant plono balto flizelino. Patiko. Siūsiu dar smile.gif
user posted image

Tai tiek šiam kartui smile.gif
tikiuosi priimsite į siuvėjėlių kompaniją drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigmola: 23 sausio 2013 - 20:00
Sigmola, labai gražūs darbeliai wub.gif
Atsakyti