Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

Pasirodau su paprastučiu skiautiniu ax.gif Prieš kurį laiką siuvau jį kaip padėkliuką ant stiklinio spintelės viršaus. Net iki galo nebaigiau, nes vyras išbrokijo doh.gif Taip ir mėtėsi - išmesti buvo gaila, o kito pritaikymo jam nesugalvojau unsure.gif O čia vyriausia dukra gavo iš Kalėdų senio naują nešiojamą kompiuterį ir užsiprašė dėklo, kad galėtų į kuprinę įsidėti smile.gif Visai netyčia padėkliuko dydis tiko idealiai biggrin.gif Štai greitas rezultatas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip visada, Lace, labai grazu! Ir kaip tinka
O kas vyrui nepatiko? blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 sausio 2013 - 21:20
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 01 07, 22:19)
O kas vyrui nepatiko?  blink.gif  g.gif

ką jie š... supranta.
Dailus dėklas gavosi wub.gif , man ruda spalva nepatinka, bet šis tikrai mielas, toks šokoladinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 01 07, 22:19)
Kaip visada, Lace, labai grazu! Ir kaip tinka
O kas vyrui nepatiko?  blink.gif  g.gif

Nebepamenu, bet aš ir pati nebuvau labai patenkinta, tai ir nesiginčijau biggrin.gif
Atsakyti
Labas, merginos, o jau grožis jūsų kūrinių, nenusakomas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš esu puzlų mėgėja, bet sutveri ir ką toliau? Mėstu ir ssu adata pasidarbuot. Atėjo mintis, kad reikia kažko naujo, ir benaršydama radau tai, kas berods gali suvienyt mano pomėgius ir duot nuują naudą thumbup.gif

Užmačiau,kad yra kažkuriam puslapyje paminėta knyga LT kalba "dėk skiautę prie skaitės", gal turit kuri? Angliškai skaitau, be ne taip lengvai o ir nenoriai, bijau kad dingtų mano nusiteikimas. O pradėti "iš lempos" nesinori 4u.gif
Atsakyti
Nejau nebera skiautintoju? g.gif As beziuredama i pavyzdzius sukurpiau stai ka user posted image
Ziuriu senas temas ir matau kaiip visos kalba apie kojele kazkokia kad graziai issiuvinet darbelius, ir as niekaip nesuprantu koki siula jus naudojat? ir jau 5toj temoj nera tos kojeles foto (nuoroda nebeaktyvi), buciau labai dekinga uz informacija -kokia kojele, koki siulai 59.gif

ir dar, kaip jus ssuprantat visas skiauciu siuvimo schemas, ar cia reikia kazkokius kursus lankyt g.gif sedziu su vaikiuku, tai kursu negaliu sau leisti, o rankos tiesiog dreba nuo noro daryti kazka, bet va is akies tik toks paprastas isejo, o visokios "zvaigzdes" ir sudetingesni dalykai, kaip juos padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2013 01 14, 19:31)
Ziuriu senas temas ir matau kaiip visos kalba apie kojele kazkokia kad graziai issiuvinet darbelius, ir as niekaip nesuprantu koki siula jus naudojat? ir jau 5toj temoj nera tos kojeles foto (nuoroda nebeaktyvi), buciau labai dekinga uz informacija -kokia kojele, koki siulai  59.gif

Nezinau ar butent apie ta kalbat, free motion foot:

laisvam siuvimui
Atsakyti
[quote=ametista,2013 01 14, 22:29]

Aciu, apie sita bigsmile.gif Vadinasi siulas naudojamas, nes kai kuriuose darbeliuose (ypac mamos gulebes) tai man atrodo kaip stebuklas - jokio siulo, jokiu siuvimo zymiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=moriube,2013 01 15, 11:58]
[quote=ametista,2013 01 14, 22:29]
Aciu, apie sita bigsmile.gif Vadinasi siulas naudojamas, nes kai kuriuose darbeliuose (ypac mamos gulebes) tai man atrodo kaip stebuklas - jokio siulo, jokiu siuvimo zymiu 4u.gif
[/quote]
taip tokia pedele, tik pas man ji uzdara, kaip ziedelis

ir siuliukas yra yra, tik kartais spalvele atiderinu tai ir nesimato, o kartais labai smagiai atrodo ir kontrastingas siulas

va kaip sios siutos lelytes kaldryte , cia jau labai gerai matosi ir siulas

user posted image
Atsakyti
Aš irgi seku visus šedevrus skiautinukuose ypač mamos_gulbes ir taurės, vis nesiryžtu nusipirkti siuvinėjimo mašinos, o ta kojelė netinka paprastai siuvimo mašinai. Nes kiek žiūrinėju tokios kojelės siuvinėjimo mašinos, gal ir nusišnekėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2013 01 15, 14:36)
Aš irgi seku visus šedevrus skiautinukuose ypač mamos_gulbes ir taurės, vis nesiryžtu nusipirkti siuvinėjimo mašinos, o ta kojelė netinka paprastai siuvimo mašinai. Nes kiek žiūrinėju tokios kojelės siuvinėjimo mašinos, gal ir nusišnekėjau ax.gif

Tinka. Pas mane paprasta siuvimo masina, kuriai n metu. Tokia kojele komplekte buvo. Tik as nzn kam ji skirta, tik sios temos deka paaiskimo kam blush2.gif biggrin.gif Taigi dabar puikiai su ja dygsniuoju thumbup.gif
Atsakyti
Eina sau, valio clap.gif , dabar belieka siuvimo stiliui, tikriausiai, susirast ir įsigyt, na kiek galima tuo paprastu dysniuku varyt doh.gif
Papildyta:
http://www.siuvimost...t...id=27&id=71, ar šita tinka, nes čia ir rašo, kad tinka senesnėm buitinėm mašinom, mano Rubina888
Atsakyti