QUOTE(rimulėėė @ 2014 05 01, 23:29)
Labutis
Na štai renkuosi renkuosi peili ir išsirinkt negaliu. Na 100 litu moket nesiruošiu. Nees neaišku nei kiek užteks kantrybes siut, nei kiek sučiupint kažką galėsiu. Peiliuko man reik, kad ir siuvant patalyne. Man del savo specifikos sunkoka žirklemis kirpti. Kažką susiut karts nuo karto megstu. Ir dabar dukraitei sijona esu pažadejusi.
Tai va renkuosi.
Šitas nebrangus , bet neturi apsaugos pirštams. man kažkaip baisoka, kad pirštas gali nuslyst ir susipjaustysiu.
toks
Šitas man ir patiko aprašyme rašo, kad spaust nereikia, radau 89 litai betgal vertas
šitas
Šitas kaip ir protingas peilis. Išbandytas jau jūsų bet man neaišku, ar ta juoda dalis pasispaudžia ir laikosi pati ar pjaunant reikia ja visalaik paspaudus laikyti. Nepykit kad klausiu, nes nuspaudisi tai aš nepalaikysiu nė minutes.
va šitas
Man tai visi normalūs atrodo.. Atšips, tai pasikeisite tik patį peilį ir tiek
Tik dar lentos pjaustymui reikės, o jei norėsite patalynę pjaustyti, tai dar ir nemažos
Jei jums yra problemų su rankomis, tai tą peilį irgi reikia šiokios tokios jėgos turėt naudojant, nes jei gerai nespausite pjaudama, tai liks daug neprapjautų vietų ir teks pakartotinai ten prapjaut, arba su žirklutėmis kirpt