Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

QUOTE(d-oncek @ 2014 04 24, 17:13)
o peiliuka reikejo jau keisti?Ir kokio diametro jusiskis?Jusu labai grazus darbai,tik tyliai skaitau,ziuriu ir mazai komentuoju....

dar nekeičiau, nors pjaustau tikrai daug (tik pjaustau ant specialios lentos), ratukas ~ 4,5 cm skersmens

ačiū už pagyrimus wub.gif mažai bededu čia darbelių,nes moderatorėms nepatinka,kai įkeli darbą su savo logo biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

va čia matosi mano ratukas ir lenta, be lentos tai neįmanoma manau išsiversti, o visus kitas priemones prisitaikyt galima ir "no name" firmų biggrin.gif

skiautinukas
Atsakyti
Mano ratukinis peilis Fiskars, pjaustyta tikrai nemažai, bet peiliuko dar neikart nekeičiau smile.gif

Varau su juo viską lotuliukas.gif Pirkau tik skiautiniams, bet dabar pjaunu net rūbus, nu TAIP pagreitina reikalą, kad nebeturiu nervų net su žirklėmis žaisti doh.gif lotuliukas.gif Su žirklėm kerpu tik ten, kur su peiliu būtų tikimybė prapjaut per šoną biggrin.gif

Žodžiu ir pjaustymo lenta, ir peiliukas, tai mano metų atradimas buvo wub.gif

Nuotraukoje viskas išpjauta peiliu, žirklių nei neprireikė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Na štai renkuosi renkuosi peili ir išsirinkt negaliu. Na 100 litu moket nesiruošiu. Nees neaišku nei kiek užteks kantrybes siut, nei kiek sučiupint kažką galėsiu. Peiliuko man reik, kad ir siuvant patalyne. Man del savo specifikos sunkoka žirklemis kirpti. Kažką susiut karts nuo karto megstu. Ir dabar dukraitei sijona esu pažadejusi.
Tai va renkuosi.
Šitas nebrangus , bet neturi apsaugos pirštams. man kažkaip baisoka, kad pirštas gali nuslyst ir susipjaustysiu.
toks

Šitas man ir patiko aprašyme rašo, kad spaust nereikia, radau 89 litai betgal vertas
šitas
Šitas kaip ir protingas peilis. Išbandytas jau jūsų bet man neaišku, ar ta juoda dalis pasispaudžia ir laikosi pati ar pjaunant reikia ja visalaik paspaudus laikyti. Nepykit kad klausiu, nes nuspaudisi tai aš nepalaikysiu nė minutes.
va šitas
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 05 01, 23:29)
Labutis 4u.gif
Na  štai renkuosi renkuosi peili ir išsirinkt negaliu. Na 100 litu moket nesiruošiu. Nees neaišku nei kiek užteks kantrybes siut, nei kiek  sučiupint kažką galėsiu. Peiliuko man reik, kad ir siuvant patalyne. Man del savo specifikos sunkoka žirklemis kirpti. Kažką susiut karts nuo karto megstu. Ir dabar dukraitei sijona esu pažadejusi.
Tai va renkuosi.
Šitas nebrangus , bet neturi apsaugos pirštams. man kažkaip baisoka, kad pirštas gali nuslyst ir susipjaustysiu.
toks

Šitas man  ir patiko aprašyme rašo, kad spaust nereikia, radau 89 litai  betgal vertas
šitas
Šitas kaip ir protingas peilis. Išbandytas jau jūsų  bet man neaišku, ar ta juoda dalis pasispaudžia ir laikosi pati ar pjaunant reikia ja visalaik paspaudus laikyti. Nepykit kad klausiu, nes nuspaudisi tai aš nepalaikysiu nė minutes.
va šitas

Man tai visi normalūs atrodo.. Atšips, tai pasikeisite tik patį peilį ir tiek smile.gif

Tik dar lentos pjaustymui reikės, o jei norėsite patalynę pjaustyti, tai dar ir nemažos unsure.gif

Jei jums yra problemų su rankomis, tai tą peilį irgi reikia šiokios tokios jėgos turėt naudojant, nes jei gerai nespausite pjaudama, tai liks daug neprapjautų vietų ir teks pakartotinai ten prapjaut, arba su žirklutėmis kirpt unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai rinkčiaus ta paskutini, labai panasus i mano , kur nėr apsaugos tikrai butu baisoka net igudus, nes gali tiesiog netycia susižeisti g.gif
Atsakyti
ačiukas 4u.gif
Žiurineju ir kilimelio , liniuote dovanų gavau.
na jegos pjaunant tai gal rasis, nes man svarbu riešo nenaudot, o pjaut ištiesta ranka tada jega nuo peties eina . Oi aš ir vairuodama begius jungiu ne iš riešo... ax.gif kažkaip prisitaikau. Va žirklem tai prastai .
Na aš nieko ipatingai daug nesiusiu. turejau svajone gal 15 metu laiko neradau, noriu lovatieses ir pagalveliu. dabar pats laikas jau laiko i valias, tik va prisitaikyti teks kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 05 02, 20:10)
ačiukas  4u.gif
Žiurineju ir kilimelio , liniuote dovanų gavau.
na jegos pjaunant tai gal rasis, nes man svarbu riešo nenaudot, o pjaut ištiesta ranka tada jega nuo peties eina . Oi aš ir vairuodama begius jungiu ne iš riešo... ax.gif kažkaip prisitaikau. Va žirklem tai prastai .
Na aš nieko ipatingai daug nesiusiu. turejau svajone gal 15 metu laiko neradau, noriu  lovatieses  ir pagalveliu.  dabar pats laikas  jau laiko i valias, tik va prisitaikyti teks kažkaip.

Svarbu dabar laiko atradot bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mane labai sudomino tos lenteles ir liniuotes siuvimui. Kur jus jas isisgyjate? ax.gif
Busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 20, 08:08)
Laba diena  4u.gif

Mane labai sudomino tos lenteles ir liniuotes siuvimui. Kur jus jas isisgyjate?  ax.gif
Busiu dekinga uz pagalba  4u.gif

Pagooglinkite "prekės skiautiniams" ar pan., išmes puslapių, kur galima įsigyti smile.gif Pagrinde viską vienoje vietoje mačiau www.kasiulai.lt turi, tik pagal mane LT gana brangu kažką pirkti 4u.gif

Iš JAV parsisiųsti pigiau, pasinaudojant tarpininkių pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 06 20, 09:28)
Pagooglinkite "prekės skiautiniams" ar pan., išmes puslapių, kur galima įsigyti smile.gif Pagrinde viską vienoje vietoje mačiau www.kasiulai.lt turi, tik pagal mane LT gana brangu kažką pirkti  4u.gif

Iš JAV parsisiųsti pigiau, pasinaudojant tarpininkių pagalba smile.gif

Aciu. 4u.gif

Va , as irgi galvojau kad siustis pigiau, tik nelabai zinau tas parduotuves, kurios butent tokiomis prekemis prekiauja. Kazkaip reikes susirasti.

======
Labai patiko tie pjaustymo peiliukai. Pati kazkada siuvau ir dabar jau save pagaunu galvojant, kad vel norisi siuti, tai anksciau naudodavau zirkles, bet ziuriu tas peiliukas - auksinis atradimas smile.gif , reikes ir man toki isisgyti. Labai palengvina darba.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 20, 08:38)
Aciu.  4u.gif

Va , as irgi galvojau kad siustis pigiau, tik nelabai zinau tas parduotuves, kurios butent tokiomis prekemis prekiauja. Kazkaip reikes susirasti.

======
Labai patiko tie pjaustymo peiliukai. Pati kazkada siuvau ir dabar jau save pagaunu galvojant, kad vel norisi siuti, tai anksciau naudodavau zirkles, bet ziuriu tas peiliukas - auksinis atradimas  smile.gif , reikes ir man toki isisgyti. Labai palengvina darba.

Aš viską susipirkus iš www.joann.com smile.gif

O peiliukas išties pasaka, ypač kur reiktų tiesias siūles kirpt, tai čia tik čmaukšt, ir gatava biggrin.gif Tiesiog sekundžių reikalas smile.gif Tam naudoju ilgąsias skiautinių liniuotes, tai mano skiautininiai įrankiai tikrai nedulka lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti