Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

Labai grazus merginu darbeliai 4u.gif

na, as nezinau kada koki skiautinuka pasiusiu, nes po ilgo tarpo bandau gryzti prie siuvimo.

Siandiena isigijau pjaustymo peili Emery RC-945. Laukiu kol pareis lenta, tad jau pradesiu konstruoti kazka, tik nzn ko noriu, nes noriu visko smile.gif
Atsakyti
aš ir morališkai kaupiuosi naujam skiautinukui. Greit gims berniukas, kuriam turiu jį padovanoti. Bėda ta, kad nėr fantazijos kai reikalas liečia berniukus, aš mergaičių mama lotuliukas.gif
Tiek meždiagos turiu, bet viskas mergaitiška, reikės važiuoti pirkti berniukiškos. Vartau temą, semiuosi idėjų.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2014 06 27, 13:33)
O kokio plonumo tu naudoji?
Nes aš kaip tik va apsidirbsiu ir namuose planuoju savo pirmąjį skiautinuką siūti. Aišku, kaip pirmasis - tai nesudėtingas, bet didelis - kokį 2x2 m. Ir kaip tik apsižiūrinėdama kas ir kaip mačiau ploną medvilninį, na ne daugiau 5 mm storio, ir net vilnonį, pūstesnį tokį, bet ir nestorą, suspaudus būtų panašiai kaip ir medvilninis. Tai čia plonas ar storas?

vilnonio nerekomenduočiau, nebent jis kaip nors super apdirbtas, nes kartą esu dėjusi savo mergytei , į nediduką pleduka, tai po kurio laiko visi vilnos plaukeliai persimušė per audinį verysad.gif ir teko išmesti tą pleduką, nes buvi nemalonus naudoti...

5-10 mm storio naudoju sintetini, kaip ir Vasaroti rašė, būtent sintetis geriau dėl įvairiausių dulkių erkučių ir tt.. rolleyes.gif

Taure - pakanka kokiu 3 spalvyciu berniukų įsigyti ir tikrai manau kažka sudėliosi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 30 birželio 2014 - 08:10
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 06 30, 09:09)
vilnonio nerekomenduočiau, nebent jis kaip nors super apdirbtas, nes kartą esu dėjusi savo mergytei , į nediduką pleduka, tai po kurio laiko visi vilnos plaukeliai persimušė per audinį  verysad.gif  ir teko išmesti tą pleduką, nes buvi nemalonus naudoti...

5-10 mm storio naudoju sintetini, kaip ir Vasaroti rašė, būtent sintetis geriau dėl įvairiausių dulkių erkučių ir tt.. 

Ačiū labai. O kaip tik galvojau apie vilnonį. Tada imsiu medvilnę.
Atsakyti
Aš tai gal du metus vaikštau ratais apie vieną nebaigtą skiautinį užklotą. Kai ėjau "įdaro" į parduotuvę, labai turbūt sušalau. Nusipirkau patį storiausią koks buvo doh.gif lotuliukas.gif , dabar tokių storų net nematau biggrin.gif Tai pagaliau sudygsniuotas, bet kraštai neapsiūti. Nu ir privargau aš su juo. Atrodo kaip pusnis kokia, dygsniuojant nors kokiu plaktuku jį paplonint vis norėjos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Daugiau, be mirtino reikalo, pačių storiausių neaaaa.... biggrin.gif Nors, gal dėl to daugiau tokio storo (tikrai centimetrais tas storis ir nemenkais) daugiau nesimato - mažai kas naudoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 06 30, 01:09)
vilnonio nerekomenduočiau, nebent jis kaip nors super apdirbtas, nes kartą esu dėjusi savo mergytei , į nediduką pleduka, tai po kurio laiko visi vilnos plaukeliai persimušė per audinį  verysad.gif  ir teko išmesti tą pleduką, nes buvi nemalonus naudoti...

5-10 mm storio naudoju sintetini, kaip ir Vasaroti rašė, būtent sintetis geriau dėl įvairiausių dulkių erkučių ir tt..  rolleyes.gif

Taure - pakanka kokiu 3 spalvyciu berniukų įsigyti ir tikrai manau kažka sudėliosi wink.gif

dėl skiautinio užpildo jau kažkada rašiau, naudoju arba medvilninį užpildą, arba flysa, arba abi kartu. Labai gerai gaunasi.

o dėl berniukiško motyvo, sunku man galvoti. Mergaitiški motyvai galvoja sukasi, o berniukų ne. Darysiu vėl siuvinėtą, bet ir siuvinėjimo dizainai pagrinde mergaitiški yra pas mane, reik pirkti berniukiškus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(As ir Morka @ 2014 06 30, 05:24)
Aš tai gal du metus vaikštau ratais apie vieną nebaigtą skiautinį užklotą. Kai ėjau "įdaro" į parduotuvę, labai turbūt sušalau. Nusipirkau patį storiausią koks buvo  doh.gif  lotuliukas.gif  , dabar tokių storų net nematau  biggrin.gif Tai pagaliau sudygsniuotas, bet kraštai neapsiūti. Nu ir privargau aš su juo. Atrodo kaip pusnis kokia, dygsniuojant nors kokiu plaktuku jį paplonint vis norėjos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Daugiau, be mirtino reikalo, pačių storiausių neaaaa....  biggrin.gif  Nors, gal dėl to daugiau tokio storo (tikrai centimetrais tas storis ir nemenkais) daugiau nesimato - mažai kas naudoja  biggrin.gif

aš niekad rankom nedygsniuoju, kitaip niekad neprisiruoščiau užbaigti doh.gif Viską mašina darau. Būna mašinose rankų imitacijos dygsniavimo siūlė.
Atsakyti
Mano siuvimo mašina senutėlė, funkcijų itin mažai. Bet miklinuos ir su ja dygsniuot. Nes kol rankomis dičkius užklotus sudygsniuoju tai ojoj kiek laiko reikia smile.gif Guodžiuosi, kad va - tikrasis, senoviškas skiautinys gaunasi, bet realiai tai ... su mašina greičiau, patogiau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 06 30, 18:15)
dėl skiautinio užpildo jau kažkada rašiau, naudoju arba medvilninį užpildą, arba flysa, arba abi kartu. Labai gerai gaunasi.

Pas mus medvininiai tokie SUNKŪS doh.gif JAV kiek mačiau yra visokių storių, yra iš ko rinktis, pas mus deja pasirinkimas gerokai kuklesnis dry.gif Et.. Kaip norėč įsisukt su maišu penegų į jusiškes tokiu reikalų parduotuves lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiziuriu i jusu grozius,seile pavarvinu biggrin.gif Turbut taip ir neprisiruosiu pradet.Turiu daug atliekamos medziagytes vienspalves ivairiu spalvu.Gabaliukai mazdaug 40*40,40*30 ir kitokie.Galeciau pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
Gaivinu šiek tiek temą blush2.gif O tai nuo to karščio visi turbūt išvėsę biggrin.gif
Vaikiškas
user posted image

ir lininiai langeliai. Piknikui, o vėliau jau iš užsiklot galima bus. Kada nors, tikiuosi atvės lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2014 08 06, 04:50)
Gaivinu šiek tiek temą  blush2.gif  O tai nuo to karščio visi turbūt išvėsę  biggrin.gif
Vaikiškas

Kokie grazus! 4u.gif wub.gif Ypatingai vaikiskas su avytem mielas wub.gif
Kaip siuvot? Turejot audinio su avim ir gelytem ir iskarpet?
Labai grazus darbeliai smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif šunuolė ,abu labai faini darbukai

o tą kur su avytė dar prasiuvinėjai gal visą ? nes nelabai matosi 4u.gif

aš tai turiu prisiuvus jau daugybę.... bet vis tingiu čia įkelt blush2.gif
Atsakyti