Taure - būtinai parodyk, aš irgi dedu fleece sluoksni kai leliukam siuvu tas daigstymas man rodos lietuviškai būtų "iš galvos", kaip ir mano abu šie įkelti
mama_gulbe, vis galvoju paklausti, nes esu daug kartų atkreipus dėmesį į jūsų kaldryčių formą. Man toks jausmas, kad jos galetų būti platesnės žiūrint į ilgį. bet gal čia vizuali apgaulė. Kokie matavimai šio pleduko ?
mama_gulbe, vis galvoju paklausti, nes esu daug kartų atkreipus dėmesį į jūsų kaldryčių formą. Man toks jausmas, kad jos galetų būti platesnės žiūrint į ilgį. bet gal čia vizuali apgaulė. Kokie matavimai šio pleduko ?
sios yra 120x216 mazdaug, siutos pagal asmeninius pageidavimus uzdengs pataliukus ir ciuzinuka, ir nenukars daug, nes neturi uzdengti stalciu - kad butu patogu atidarinejant
sios yra 120x216 mazdaug, siutos pagal asmeninius pageidavimus uzdengs pataliukus ir ciuzinuka, ir nenukars daug, nes neturi uzdengti stalciu - kad butu patogu atidarinejant
As irgi nemegstu kai nukara. Siuvu lygiai su ciuziniu ismatavimu.Manes irgi laukia 2 skiautinukai i 2a. lova vaikam, nes turimas netinka pagal ishmatavimus
As irgi nemegstu kai nukara. Siuvu lygiai su ciuziniu ismatavimu.Manes irgi laukia 2 skiautinukai i 2a. lova vaikam, nes turimas netinka pagal ishmatavimus
kai pradedi dometis,tai atsiranda daug klausimu Tie diskiniai peiliukai yra nuo 18mm iki 60mm.Kiek mm jusiskiai?I koki orientuotis skiautiniams pjaustyt?Ir dar.Tas paklotas is ko pagamintas?Ar galima pav pakeisti linoleumo gabalu?ar plauso?Liniuote tikriausiai nenukencia nuo peiliuko?Nes tas lauziamom geleztem,tapetus pjaunant ,galima ir liniuote apdrozt...
Su sventem visas Sekmes kuryboje ir didelis aciu-kuri nepatinges atsakyt i klausimelius