Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

bigsmile.gif
baigiau , ir pamiršau pasirodyti blush2.gif

du siuvau hihihi.gif flirt.gif

user posted image

user posted image

agniuu3 - labai grazus skaiutinukas wub.gif

Taure - būtinai parodyk, aš irgi dedu fleece sluoksni kai leliukam siuvu thumbup.gif
tas daigstymas man rodos lietuviškai būtų "iš galvos", kaip ir mano abu šie įkelti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 22 gruodžio 2012 - 11:00
wow, čia jau aukštas pilotažas. Nerealios aplikacijos wub.gif
Atsakyti
Katyte nuostabi, bet peledziukai kokie bigsmile.gif
Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

mama_gulbe ,jusu darbeliais seniai zaviuosi ivairiose temose.O pledukai tai nerealus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
flirt.gif ačiū labai už pagyrimus

kur su katinėliu - tai bitutės su siuvinėjimo mašina darytos, katinėlis iškirptas ir prisiuvinėtas,

o peldėdos - iškirptos iš audinuko wub.gif taupau tą audinuką tik aplikacijom hihihi.gif
Atsakyti
mama_gulbe, vis galvoju paklausti, nes esu daug kartų atkreipus dėmesį į jūsų kaldryčių formą. Man toks jausmas, kad jos galetų būti platesnės žiūrint į ilgį. bet gal čia vizuali apgaulė. Kokie matavimai šio pleduko ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 23, 02:34)
mama_gulbe, vis galvoju paklausti, nes esu daug kartų atkreipus dėmesį į jūsų kaldryčių formą. Man toks jausmas, kad jos galetų būti platesnės žiūrint į ilgį. bet gal čia vizuali apgaulė. Kokie matavimai šio pleduko ?

sios yra 120x216 mazdaug, siutos pagal asmeninius pageidavimus smile.gif uzdengs pataliukus ir ciuzinuka, ir nenukars daug, nes neturi uzdengti stalciu - kad butu patogu atidarinejant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 23, 10:22)
sios yra 120x216 mazdaug, siutos pagal asmeninius pageidavimus smile.gif uzdengs pataliukus ir ciuzinuka, ir nenukars daug, nes neturi uzdengti stalciu - kad butu patogu atidarinejant  smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi nemegstu kai nukara. Siuvu lygiai su ciuziniu ismatavimu.Manes irgi laukia 2 skiautinukai i 2a. lova vaikam, nes turimas netinka pagal ishmatavimus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 23 gruodžio 2012 - 11:28
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 12 23, 12:28)
drinks_cheers.gif As irgi nemegstu kai nukara. Siuvu lygiai su ciuziniu ismatavimu.Manes irgi laukia 2 skiautinukai i 2a. lova vaikam, nes turimas netinka pagal ishmatavimus  thumbup.gif

uzsieni tai tikrai visi platus labai smile.gif
mano vaikuciu irgi siauresni i dviaukstelova smile.gif uzsikamso graziai uz krasteliu suligciuzinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 23, 02:22)
sios yra 120x216 mazdaug, siutos pagal asmeninius pageidavimus smile.gif uzdengs pataliukus ir ciuzinuka, ir nenukars daug, nes neturi uzdengti stalciu - kad butu patogu atidarinejant  smile.gif

Reiškias ne vizuali apgaulė, o yra kaip matosi ir taip pageidauta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 23, 19:30)
Reiškias ne vizuali apgaulė, o yra kaip matosi ir taip pageidauta  thumbup.gif

tai taip, maziukam leliuka, tai tokias labiau jau i kvadratines siuvu, kad ir apklot ir susukt butu patogiau wub.gif
Atsakyti
kai pradedi dometis,tai atsiranda daug klausimu blush2.gif
Tie diskiniai peiliukai yra nuo 18mm iki 60mm.Kiek mm jusiskiai?I koki orientuotis skiautiniams pjaustyt?Ir dar.Tas paklotas is ko pagamintas?Ar galima pav pakeisti linoleumo gabalu?ar plauso?Liniuote tikriausiai nenukencia nuo peiliuko?Nes tas lauziamom geleztem,tapetus pjaunant ,galima ir liniuote apdrozt...

Su sventem visas 4u.gif drinks_cheers.gif Sekmes kuryboje ir didelis aciu-kuri nepatinges atsakyt i klausimelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti