Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

QUOTE(Taurė @ 2012 12 28, 17:57)
Taip, laisvu. Geras pavadinimas  doh.gif

thumbup.gif nu labai grazu, na kaip kitaip pavadinti biggrin.gif jai siuvinėji iš galvos , gali smulkiau gali rečiau vingiuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 28, 10:32)
thumbup.gif  nu labai grazu,  na kaip kitaip pavadinti biggrin.gif jai siuvinėji iš galvos , gali smulkiau gali rečiau vingiuoti  wub.gif

Kaip bepavadintum, man labai patinka taip siuvinėti wub.gif Bet jau noriu greičiau užbaigti ir mestis vėl prie vaikiškų trikotažinių rūbų. turiu kalnus medvilninio trikotažo, reikia naikinti krūvas, nes visi kampai užkrauti umn.gif:
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 28, 18:35)
Kaip bepavadintum, man labai patinka taip siuvinėti  wub.gif Bet jau noriu greičiau užbaigti ir mestis vėl prie vaikiškų trikotažinių rūbų. turiu kalnus medvilninio trikotažo, reikia naikinti krūvas, nes visi kampai užkrauti umn.gif:

wub.gif oi kaip smagu
Atsakyti
mini skiautinukas - advento kalendorius
user posted image
Atsakyti
mergaitės,auksarankės 4u.gif aš dideliu prašymu ax.gif ieškau medvilnės su boružėmis ,reikia tik mažo gabaliuko ,20x20 cm ,labai ačiū kas pagelbės ,skolinga neliksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 30, 19:16)
mergaitės,auksarankės  4u.gif  aš dideliu prašymu  ax.gif ieškau medvilnės su boružėmis

ar skubiai reik?
po naujamečio tik galėčiau išsiųsti
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 12 30, 21:19)
ar skubiai reik?
po naujamečio tik galėčiau išsiųsti

galiu palaukti ax.gif
Atsakyti
Taure, matau tau labai graziai sekasi daigstyti free motion. Gal galetum patart, man kai pradedu daigstyti gaunasi siule nevienoda, o daznai is vis siule nesusidaro. Ka ne taip darau? Gal kas buvot susidure? Siuvimo masina lyg ir gera Juki, pirkau pries pusmeti, specialia kojele uzdejau, jauciuos kaip kokia vista nesugebedama atrodo tokio paprasto daikto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ametista: 01 sausio 2013 - 22:44
QUOTE(ametista @ 2013 01 01, 23:44)
Taure, matau tau labai graziai sekasi daigstyti free motion. Gal galetum patart, man kai pradedu daigstyti gaunasi siule nevienoda, o daznai is vis siule nesusidaro. Ka ne taip darau? Gal kas buvot susidure? Siuvimo masina lyg ir gera  Juki, pirkau pries pusmeti, specialia kojele uzdejau, jauciuos kaip kokia vista nesugebedama atrodo tokio paprasto daikto.

kaip suprast siule nesusidaro ? g.gif ta prasme nesiuva? truskta siulas?
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2013 01 01, 15:44)
Taure, matau tau labai graziai sekasi daigstyti free motion. Gal galetum patart, man kai pradedu daigstyti gaunasi siule nevienoda, o daznai is vis siule nesusidaro. Ka ne taip darau? Gal kas buvot susidure? Siuvimo masina lyg ir gera  Juki, pirkau pries pusmeti, specialia kojele uzdejau, jauciuos kaip kokia vista nesugebedama atrodo tokio paprasto daikto.

hmm, o šiaip mašina siuva normaliai ? Ta prasme tiesią siulę su normalia pėdele ir pakeltais dantukais siuna normaliai ? Jei taip, tai gali būti, kad vedat siuvinį po adata per greit. Jei pergreit judat, tada dygsniai pasidaro perilgi ir gali nespėti susikabinti. Man irgi taip gaunasi jei skubu labai. Taip pat pasireguliuokit siūlo įtempimus. Nors mano mašina ir turi automatinė siūlo įtempimą, pati nusireguliuoja nurodžius mašinos kompiuterui ką žadu veikti, bet būtent laisvam daigstymui reikėjo įtempti viršutinį siūlą. Neįtempus apatinis siūlas paprasčiausiai gulėjo, ant paviršiaus, neįsispaudinėjo į skylutes kaip priklauso. Patempus viršutinė viskas susitvarkė.
Man ne labai idealiai gaunasi. Pradžioje visiška nesamonė gaudinėjosi, bet praktikavausi daug ant skiautės kurią specialiai tam pasiruošiau.
Taip pat labai svarbu ar naudojat naują, aštrią adatą, gerus siūlus ? Mašina išvalyta, sutepta ? Nudilusi adata gali sukelti tokias problemas kaip aprašote.
jei dar nesigaus, rašykit, ieškosim priežasties.
Atsakyti
Visus kitus dygsnius masina daro idealiai. Siulas netruksta, bet nesusikabina. Taure manau gerai mane suprato. Gal ir per greitai stumiu medziaga, pabandysiu leciau ir pareguliuosiu itempimus. O kokio storio adata naudojat?
Atsakyti
sveikos,ar yra merginų kurios audinukus siunčiasi iš Joann ,kooperuočiausi ax.gif reiktų va tokio http://www.joann.com...zprd_10550663a/
Atsakyti