Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Amarcord @ 2012 06 30, 21:04)
Kai gausit, papasakokit, kaip dydis. Man su 98 cm merginos sakė imt 2 dydį  unsure.gif

Aš su 97 cm turiu 4 blush2.gif gal tilpčiau ir į 2, bet skirtingų spalvų skiriasi ir dydžiai, iš mano turimų raudonos mažiausios, bright dahlia spalvos didžiausios.
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 07 01, 00:05)
Aš su 97 cm turiu 4 blush2.gif gal tilpčiau ir į 2, bet skirtingų spalvų skiriasi ir dydžiai, iš mano turimų raudonos mažiausios, bright dahlia spalvos didžiausios.

Čia apie tall kelnes kalbam smile.gif Sakė, jos labiau didintos už regular. Bet aš pati tai nžn, nes neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 06 30, 23:24)
Čia apie tall kelnes kalbam smile.gif Sakė, jos labiau didintos už regular. Bet aš pati tai nžn, nes neturiu.

Kad nedidintos labiau uz regular, tik ilgesnes. Petite buna pamazinti dydziai, o tall ir regular atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 07 01, 00:36)
Kad nedidintos labiau uz regular, tik ilgesnes. Petite buna pamazinti dydziai, o tall ir regular atitinka 4u.gif

Nu čia buvo kalba praeitoj temoj konkrečiai apie caffe capri in wool tall dydžius.
Atsakyti
Sveikutes,
Papasakokit kuris is JCREW paltu yra pats paciausias smile.gif reikia pradeti zvalgytis ir mastau apie sia firma biggrin.gif bei kaip su dydziais 4u.gif
Atsakyti
zakiene,o Jusu tall ar regular? Noriu dar kitos spalvos, bet jei pagal spalva ir dydziai skiraisi tai sunku susigaudyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 01 liepos 2012 - 11:43
Na,su 98.siulyciau 4.juk jos su kantu, neturi but apteskes.As su 94 turiu 2.
Atsakyti
Ar vertas demesio sis megztukas

http://www.jcrew.com...~~~~~/71721.jsp

Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 07 01, 12:43)
zakiene,o Jusu tall ar regular? Noriu dar kitos spalvos, bet jei pagal spalva ir dydziai skiraisi tai sunku susigaudyti smile.gif

Mano visai nesiskiria dydziai nuo spalvu schmoll.gif Visos 2 ,ir atitinka.
Tik va raudonas turiu 4, tai pardavinenju,nes placios.
Esu maciusi Vilniuje mergina bright dahlia cafe capri kelnem akivaizdziai isibrovusia i 2 ,nors reiktu 4....Atrodo klaikiai,juk jos be jokio elastano unsure.gif Kantas istemptas....ir isivaizduoju,kad rasytu,jog su 99 telpa i 2 :DTilpti yra visai kas kita biggrin.gif
Cia,kaip jau kazkas rase,kad pas mus merginos megsta labai aptemptus rubus,nors modelis to ir nereikalauja....Tie kurie turibut kaisvesni,perkami,kad butu aptempti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 01 liepos 2012 - 13:36
Tai raudonos didinos? Regular tavo?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 07 01, 14:32)
Tai raudonos didinos? Regular tavo?

Taip,visas reguliar perku.
Tall turejau tik cafe capri ,be ne in wool,tai jas turejau 2, atitiko pilnai 4 reguliar.
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 07 01, 14:28)
Mano visai nesiskiria dydziai nuo spalvu  schmoll.gif  Visos 2 ,ir  atitinka.
Tik va raudonas turiu 4, tai pardavinenju,nes placios.
Esu maciusi Vilniuje mergina bright dahlia cafe capri kelnem akivaizdziai isibrovusia i 2 ,nors reiktu 4....Atrodo klaikiai,juk jos be jokio elastano unsure.gif Kantas istemptas....ir isivaizduoju,kad rasytu,jog su 99 telpa i 2  :DTilpti yra visai kas kita  biggrin.gif
Cia,kaip jau kazkas rase,kad pas mus merginos megsta labai aptemptus rubus,nors modelis to ir nereikalauja....Tie kurie turibut kaisvesni,perkami,kad butu aptempti....

Na aš ir neteigiu, kad su savo 98 cm tilpčiau į 2-ą dydį. Tiesiog praeitoj temoj klausiau, ir būtent caffe capri in wool tall man siūlė imti 2-ą dydį, nes būtent šito konkretaus modelio tall dydis yra dar labiau didintas nei regular (čia taip buvo rašoma, pati nežinau). O šiaip nemėgstu kaip sasiska apsitempti, sutinku, kad šitos kelnės turi būti laisvokos, juk ir ant manekenės matosi, kaip turi kristi.

Kadangi Gailiute pirko kaip tik tall 2-ą dydį, o apimtys pas ją mažesnės, tai užtat man ir įdomūs jos atsiliepimai.
Atsakyti