Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Aš tai skaitau ir stebiuosi, kaip jūs su tais visais cm telpat į tokius mažus dydžius mastau.gif
Dar net nuėjau pasimatavau, tai man su 91, 4 dydis tiesiog maloniai laisvas unsure.gif

Aš čia aplamai apie jcrew kelnes, ne aie konkretų modelį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 01 liepos 2012 - 16:53
QUOTE(keistuole @ 2012 07 01, 18:52)
Aš tai skaitau ir stebiuosi, kaip jūs su tais visais cm telpat į tokius mažus dydžius mastau.gif
Dar net nuėjau pasimatavau, tai man su 91, 4 dydis tiesiog maloniai laisvas  unsure.gif

Aš čia aplamai apie jcrew kelnes, ne aie konkretų modelį

Aš lygiai taip pat stebiuosi drinks_cheers.gif Manau, tikrai priklauso ne vien tik nuo figūros, sudėjimo ir pan., bet ir nuo dėvėjimo įpročių rolleyes.gif Aš nemėgstu aptemptų rūbų, žymiai geriau jaučiuosi su laisvesniais thumbup.gif Jau žinau, kokie Jcrew dydžiai man tinka, ir dar niekad neprašoviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 06 30, 23:36)
Kad nedidintos labiau uz regular, tik ilgesnes. Petite buna pamazinti dydziai, o tall ir regular atitinka 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(wife @ 2012 07 01, 11:43)
zakiene,o Jusu tall ar regular? Noriu dar kitos spalvos, bet jei pagal spalva ir dydziai skiraisi tai sunku susigaudyti smile.gif

Regular 4u.gif

QUOTE(RII @ 2012 07 01, 13:28)
Mano visai nesiskiria dydziai nuo spalvu  schmoll.gif  Visos 2 ,ir  atitinka.
Tik va raudonas turiu 4, tai pardavinenju,nes placios.
Esu maciusi Vilniuje mergina bright dahlia cafe capri kelnem akivaizdziai isibrovusia i 2 ,nors reiktu 4....Atrodo klaikiai,juk jos be jokio elastano unsure.gif Kantas istemptas....ir isivaizduoju,kad rasytu,jog su 99 telpa i 2  :DTilpti yra visai kas kita  biggrin.gif
Cia,kaip jau kazkas rase,kad pas mus merginos megsta labai aptemptus rubus,nors modelis to ir nereikalauja....Tie kurie turibut kaisvesni,perkami,kad butu aptempti....

Aš jei be diržiuko išeinu, tai jaučiuosi kaip "prisišikusi" atsiprašau už tokį išsireiškimą, bet tai geriausiai apibūdina vaizdą, panašų, kaip maži vaikai vaikšto su nukarusiu pampersu doh.gif Gal jei būtų mano liemuo platesnis, jos taip nenusmuktų. Tikrai nevaikštau su per mažais rūbais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 07 01, 20:08)
Aš jei be diržiuko išeinu, tai jaučiuosi kaip "prisišikusi" atsiprašau už tokį išsireiškimą, bet tai geriausiai apibūdina vaizdą, panašų, kaip maži vaikai vaikšto su nukarusiu pampersu doh.gif Gal jei būtų mano liemuo platesnis, jos taip nenusmuktų. Tikrai nevaikštau su per mažais rūbais blush2.gif

Ir man tas pats su cafe capri bright dahlia spalva, dydis 0 klubai 92, liemuo 64, manau 00 būtų kaip tik, nes tos laisvos gerokai per visur
Atsakyti
Mergaites, ruosiuosi pirkti si megztuka.Gal kuri turit, kaip tuos kailiukus reiks priziuret g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2012 07 02, 10:57)
Mergaites, ruosiuosi pirkti si megztuka.Gal kuri turit, kaip tuos kailiukus reiks priziuret g.gif
user posted image

Labai paprastai, as visa megztuka isplaunu rankomis, patiesiu dziuti ant ranksluoscio, o tas plunksnytes pradziovinu fenu, atrodo kaip naujas vel bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 07 01, 16:27)
Na aš ir neteigiu, kad su savo 98 cm tilpčiau į 2-ą dydį. Tiesiog praeitoj temoj klausiau, ir būtent caffe capri in wool tall man siūlė imti 2-ą dydį, nes būtent šito konkretaus modelio tall dydis yra dar labiau didintas nei regular (čia taip buvo rašoma, pati nežinau). O šiaip nemėgstu kaip sasiska apsitempti, sutinku, kad šitos kelnės turi būti laisvokos, juk ir ant manekenės matosi, kaip turi kristi.

Kadangi Gailiute pirko kaip tik tall 2-ą dydį, o apimtys pas ją mažesnės, tai užtat man ir įdomūs jos atsiliepimai.

Ne tiek papidintos, kiek pailgintos 4u.gif Perku visas Tall, nes man trumputės nelabai ax.gif
Atsakyti
3/4'' - koks diržo plotis?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 07 02, 12:55)

As suprantu 3/4 nuo 2,54 cm. Tai reik pasiskaiciuot kiek cia bus... mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 07 02, 13:55)

Manyciau 3/4*2.54, butu 1.905 cm. g.gif
Atsakyti
Atsiėmiau galų gale suknelę http://www.jcrew.com...~~~~~/83375.jsp

Nu nereali wub.gif tvirto trikotažo (ne skystalas), labai tiks vėsiems orams rolleyes.gif vaizdai ir matmenys bus vėliau (dabar apsiėdžiau kimštais pikantiškai vievagrybiais, tai ir tingulys apėmė, o ir pivūzas nerealiai nemanekeniškas hihihi.gif) Dydį, sakyčiau atitinka. O tos kurios noriu aptemptų, tai reikia rinktis mažesnį dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2012 07 02, 16:28)
Atsiėmiau galų gale suknelę http://www.jcrew.com...~~~~~/83375.jsp

Nu nereali  wub.gif tvirto trikotažo (ne skystalas), labai tiks vėsiems orams  rolleyes.gif vaizdai ir matmenys bus vėliau (dabar apsiėdžiau kimštais pikantiškai vievagrybiais, tai ir tingulys apėmė, o ir pivūzas nerealiai nemanekeniškas hihihi.gif) Dydį, sakyčiau atitinka. O tos kurios noriu aptemptų, tai reikia rinktis mažesnį dydį  4u.gif

kaip saunu thumbup.gif lauksim pasirodancios bigsmile.gif nors ir maniske turi neuzilgo atkeliauti, reiakias turetu guleti kaip ir noriu, emiau dydziu mazsne, o noriu aptemtesnes bigsmile.gif
Atsakyti