Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

As turiu talitha blouse 2 dydi su 90cm krutine. Petukai mano (ir rankos) labai kauleti, taciau nera itin siauri. Tikrai nenoreciau didesniu dydzio schmoll.gif Nei uz ka schmoll.gif
Ji man ir laisva, ir petukai savo vietoje. Be to, noriu pabrezti, kad regular talitha idealiai tiks ilgu ranku savininkei (ir aukstaugei, tuo paciu), nes tikrai rankovytes jos labai ilgos ir maloniai ant riesu uzkrenta.
Turiu tamsiai melyna, laukiu - avietines wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Tai gal dar ir nuo spalvos jos dydis priklauso biggrin.gif nebūtų naujiena j.crew tokie dalykai smile.gif na va įmetu trumpam kaip ant manęs atrodo. foto ant greičio daryta, na nejau ji man žiauriai didelė? g.gif biggrin.gif man tai gražu kažkaip rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 07 10, 09:46)
As turiu talitha blouse 2 dydi su 90cm krutine. Petukai mano (ir rankos) labai kauleti, taciau nera itin siauri. Tikrai nenoreciau didesniu dydzio schmoll.gif Nei uz ka schmoll.gif
Ji man ir laisva, ir petukai savo vietoje. Be to, noriu pabrezti, kad regular talitha idealiai tiks ilgu ranku savininkei (ir aukstaugei, tuo paciu), nes tikrai rankovytes jos labai ilgos ir maloniai ant riesu uzkrenta.
Turiu tamsiai melyna, laukiu - avietines wub.gif

4u.gif

O, geras, tai gal reikia pabandyti, jei rankoves ilgos. Nes bijojau su savo ugiu ir iiiilgom rankom, kad bus isaugtine, nors man si palaidine nerealiai grazi.
Gal kas gali daugmaz palyginti dydi su blousana? Nes as blousana turiu 8 dydi, o sitos, pagal jusu parasymus, tai reiktu 4 imt, kazkaip baisoka smile.gif

Girl not 4 you, koks jusu ugis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 liepos 2012 - 09:13
QUOTE(Milagra @ 2012 07 10, 10:08)

Girl  not 4 you,  koks jusu ugis?

178cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 10, 10:16)

Mano 180, tai kazin bamba nesvies? biggrin.gif Nes ziuriu jums ilgis jau toks tik tik. Ar cia taip foto atrodo?
Beje, man labai graziai atrodo, ir visai ne perdaug laisva. O spalva pasakiska wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 liepos 2012 - 09:19
QUOTE(Milagra @ 2012 07 10, 10:18)
Mano  180, tai kazin bamba nesvies? biggrin.gif  Nes ziuriu jums ilgis jau toks tik tik. Ar cia  taip foto atrodo?

oi ne tikrai nešvies. Sukišta ji, tai gal taip tik atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 10, 10:19)
oi ne tikrai nešvies. Sukišta ji, tai gal taip tik atrodo smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip suprantu nuolaidos jau baigėsi verysad.gif
Atsakyti
Girl_not4_you, labai grazu wub.gif
As vis bandziau nuo jos susilaikyti, kol nuolaida buvo, o dabar taip uzsimaniau blush2.gif Ir spalva kokia nereali thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 10, 10:08)
Tai gal dar ir nuo spalvos jos dydis priklauso biggrin.gif  nebūtų naujiena j.crew tokie dalykai smile.gif na va įmetu trumpam kaip ant manęs atrodo. foto ant greičio daryta, na nejau ji man žiauriai didelė? g.gif  biggrin.gif man tai gražu kažkaip rolleyes.gif
user posted image

Girl_not4_you, gaila, nespejau pamatyti nuotraukos verysad.gif As siomis dienomis avietine tureciau gauti, tai tikrai sulyginsiu spalvyciu ismatavimus. Gal but ir vel tas pats bus kaip su "bright dahlia" spalvos fenomenu g.gif
Atsakyti
as irgi nemaciau foto verysad.gif turiu tatitha zalia ir paysley, labai idomu kaip kitos spalvos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2012 07 10, 09:18)
Mano  180, tai kazin bamba nesvies? biggrin.gif  Nes ziuriu jums ilgis jau toks tik tik. Ar cia  taip foto atrodo?
Beje,  man labai graziai atrodo, ir  visai ne perdaug  laisva.  O spalva  pasakiska  wub.gif

Mano ugis 183cm ir tikrai man buvo geros Talithos tiek rankoves, tiek ilgis. Tik kaip sakiau pats dydis netiko. Tikrai tiks aukstaugems thumbup.gif
Atsakyti