Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Sveikos, ar pirkote kuri sita bliuskute?
user posted image

Ar verta demesio jinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 07 10, 15:35)
Girl_not4_you - tikrai  labai  grazu.  labai tinka  ir  spalva  labai vasariska.

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 07 10, 15:40)
Koks GEDA??
Nerealiai grazu  wub.gif

Ačiū, merginos 4u.gif tikrai faina ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 10, 14:32)
Nonna, tikrai labai gražus derinukas wub.gif gėda man po tokio rodytis, tai trumpam dar įmetu palaidinę 4u.gif 

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 07 10, 15:40)
Koks GEDA??
Nerealiai grazu  wub.gif

drinks_cheers.gif
Labai graziai atrodot mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galetumet ideti nuorodas ebay, is kur buvo pirkta bubble necklace 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 10 liepos 2012 - 18:04
QUOTE(Nonna @ 2012 07 10, 18:51)
Merginos, gal galetumet ideti nuorodas ebay, is kur buvo pirkta bubble necklace  4u.gif

Pirkit is bet kurio. Pvz mano kinietis po men isnyko is viso is ebay... Paziurekit, kur didesnis geru atsiliepimu procentas ir imkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 07 10, 19:15)
Pirkit is bet kurio. Pvz mano kinietis po men isnyko is viso is ebay... Paziurekit, kur didesnis geru atsiliepimu procentas ir imkit 4u.gif

Supratau. Aciu 4u.gif
Einu narsyt biggrin.gif
Tiek spalvu, kad sunku issirinkt doh.gif

Tiesa, o kaip kokybe? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 10 liepos 2012 - 18:25
Gaila, nemačiau nuotraukyčių. Visada įdomu pamatyti kaip gyvai rūbas vienas ar kitas atrodo. Ypač safari cat kelnytės. Apie jas mastau. bigsmile.gif
Atsakyti
Dydis 4T 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nonna o jei nepaslaptis su kokiomis apimtimis 4T tinka? ax.gif Ir as tu kelniu spejau uzsinoret lotuliukas.gif Geriausia reklama realios foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 07 10, 20:38)
Nonna o jei nepaslaptis su kokiomis apimtimis 4T tinka? ax.gif Ir as tu kelniu spejau uzsinoret lotuliukas.gif Geriausia reklama realios foto thumbup.gif

klubai 99 cm
ugis 171cm
ilgis uzdenga kauliuka

bet man jos kanda unsure.gif bandysiu skalbt ir tada ziuret doh.gif
Atsakyti
Taip, po realiu foto dar labiau norisi. Nonna atrodote labai gražiai. thumbup.gif
Atsakyti