Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

QUOTE(cashmira @ 2012 06 26, 12:01)
Labai aciu  4u.gif  Mes irgi darysime tik pagal pamatus,skypo nedrenuosim.
Tik galvojam,gal butu verta drenazo ir lietaus vandeni pirmiausia rinkti i sulini, o pertekliu nuvesti i kanalizacija  g.gif  O ta vandeni panaudoti pievutes laistymui  g.gif 
O kaip jus daretes? Ar kaset sulinuka darydami drenaza?  g.gif
Papildyta:
Tai va,kad mes mieste, o lietaus nuoteku nera  doh.gif Jos yra,bet pas kaimynus,ne gatveje  doh.gif Tai kas dabar sutiks,kad mes po ju sklypus pradetume raustis  doh.gif ,kai gerbuvis jau sutvarkytas  doh.gif

pasm us yra melioracijos groiovys, kai pirkom sklypus jau zinojom i ka atkreipti demesi kad veliau nebutu problemu. Siaip galima kasti sulini, tik reiktu kazkaip atsikasti iki tokio sluoksnio kur vanduo galetu lengivua infiltruotis i grunta, tada ta sulini uzpilti zvyru, smeliu. Labai daug siuo principu nesidomejau, bet internete galit paieskoti, man atrodos yra kitokiu sprendimu
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 26, 15:56)
Tai va, LokysL, tavo interjero dizainere - atsigavo tiesiogine zodzio prasme.....

Paskaiciavo man 100 lt / kv........ Paklausiau, kodel padvigubejo kaina?

Atsakymas daugiau nei juokingas, pacituosiu
"taip, kainos pasikeite, nes per ta laika ikuriau UAB'a, dirbu nebe su autorinemis sutartimis. Laimeta geriausio tautos interjero nominacija, uzsakymu pagausino tiek, kad kainos yra tokios - kokios yra. Beto, uzsakymu is kitu miestu nebepriimu, nebent klientai suranda mane per rekomendacijas. "

na kaip cia pasakius del to tautos nominacijos, kai prasai visu is eiles kad prabalsuotu uz tam tikra interjera, tai tas laimejimas gaunasi dirbtinis. O 100 lt ganetinai, daug, galima susirasti per interjeras.lt kitu dizaineriu.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 26, 10:45)
Aisku as tokiu nebuvau radus, dabar paskambinau gal ir butume kazka sutaria, bet jiem grindines nelabai prie sirdies..

likvidas ne likvidas, bet parduodami aiskiai deklaruoja matmenis, ir reiketu ju laikytis, o ne visas likusias siuklses suvynioti i maistine plevele ir bandyti parduot.  doh.gif

aš nuoširdžiai Jums pritariu, bet kadangi dažnai tenka pažvelgti į vidinę gamintojų virtuvę ir matau vaizdą "pro kitas duris" deja realybė yra kitokia. Stovėkite ant savo ir jeigu bandys "muilintis" paminėkite tarp kitko vartotojų teises (su sąlyga, jog visk darėte oficialiai), kartais tai padeda.

grindinės visiems ne prie širdies, nes tai nelabai pelningas produktas.
kaip ir minėjau, dėl tos pačios priežasties pasirinkau mažiau kokybišką (nelikvidus), bet parketą. Rezultatu esu patenkintas.
Atsakyti
Paskaiciavo man 100 lt / kv........

Žiauri kaina blink.gif
Gal kaip tautos dizainerė turi labai daug užsakymų ir tokiu būdu atsifutbolina g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cashmira, kelių kamerų stiklo paketus i langus dėjot? (P.S vyras dar nebuvo į rokus nuvažiavęs, tai kolkas nieko ir nerašau jums)

Atsakyti
Tai va, LokysL, tavo interjero dizainere - atsigavo tiesiogine zodzio prasme.....

Paskaiciavo man 100 lt / kv........ Paklausiau, kodel padvigubejo kaina?

Atsakymas daugiau nei juokingas, pacituosiu
"taip, kainos pasikeite, nes per ta laika ikuriau UAB'a, dirbu nebe su autorinemis sutartimis. Laimeta geriausio tautos interjero nominacija, uzsakymu pagausino tiek, kad kainos yra tokios - kokios yra. Beto, uzsakymu is kitu miestu nebepriimu, nebent klientai suranda mane per rekomendacijas. "

Oi, man ilgai reiketu "virskinti"tokia kaina blush2.gif ,kad sutikciau tiek moketi doh.gif
mes irgi svarstem del interjero dizainerio,bet turbut geriau kelios nakteles be miego ir patys sugalvosim kaip geriau,o tuos pinigelius investuosim i gerbuvi ax.gif Nors mane labiausiai baugina elektros isvedziojimas doh.gif , kaip sitoj vietoj nepridaryt klaidu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Loora @ 2012 06 26, 17:23)
Cashmira, kelių kamerų stiklo paketus i langus dėjot? (P.S vyras dar nebuvo į rokus nuvažiavęs, tai kolkas nieko ir nerašau jums)

pas mus langai -veka alphaline 3 stiklu (42), aisku jie dar bus,nes siuo metu laukiam kada pagamins ir sumontuos 4u.gif
Atsakyti
Man tai ir kelios naktelės be miego nepadėtų namų susidėliot. Be šansų, neturiu jokio supratimo apie interjerą aukščiau "man gražu/negražu" lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 06 26, 16:43)
pas mus langai -veka alphaline 3 stiklu (42), aisku jie dar bus,nes siuo metu laukiam kada pagamins ir sumontuos  4u.gif

Man irgi Gipura dabar paskaiciavo situos su 3 stiklu paketu. Dar pamatu ner, o as jau langus skaiciuot siuntineju. Nu taip reikia gero oro. Mmmmmm. Labai labai reik 4u.gif
Papildyta:
Kas dar Veka Alphaline gamina (be Gipuros)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 26 birželio 2012 - 17:12

Paskaiciavo man 100 lt / kv

nu neblogai, neblogai aš čia užsidirbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia ta prasme, žinau kiek sutaupėm

o šiaip pastebėjau, kad metas imtis gun_smilie.gif bo kažkaip veiksmas sustojo

v
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2012 06 26, 17:59)
Man irgi Gipura dabar paskaiciavo situos su 3 stiklu paketu. Dar pamatu ner, o as jau langus skaiciuot siuntineju. Nu taip reikia gero oro. Mmmmmm. Labai labai reik  4u.gif

Tai labai gerai darot mirksiukas.gif , kai is anksto issirinksite firmas , jums sklandziai vyks statybos 4u.gif Bet patarimas, kad geriau dabar stogdengiu ieskokit mirksiukas.gif I rudeni geri stogdengiai aukso vertes doh.gif
Mes irgi taip darem ax.gif Kai pamatu dar nebuvo, varem i rokus, kai murijo langais rupinomes, stogdengiu ieskojom rolleyes.gif Tik va dabar konkretus stilius doh.gif Laukiam skardos, langu, garazo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 26, 17:18)
nu neblogai, neblogai aš čia užsidirbu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia ta prasme,

paskaiciuoti viena, moketi - kita. Pasiunciau toli toli
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2012 06 26, 17:12)
Man irgi Gipura dabar paskaiciavo situos su 3 stiklu paketu. Dar pamatu ner, o as jau langus skaiciuot siuntineju. Nu taip reikia gero oro. Mmmmmm. Labai labai reik  4u.gif
Papildyta:
Kas dar Veka Alphaline gamina (be Gipuros)?

Gipura Alphaline profilio negamina, o tik perka iš vekos šį profilį ir lipdo langus. be jų su šiuo profiliu dirba šitie ir šitie , o gal ir dar kas nors
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 26, 17:22)
paskaiciuoti viena, moketi - kita. Pasiunciau toli toli

aš kažkaip galvoju jog geriau kai taip pasako ir tada tu renkiesi, nei pirma pasiima avansą, o paskui pirmai progai pasitaikius - į krūmus
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 26, 15:45)
aš nuoširdžiai Jums pritariu, bet kadangi dažnai tenka pažvelgti į vidinę gamintojų virtuvę ir matau vaizdą "pro kitas duris" deja realybė yra kitokia. Stovėkite ant savo ir jeigu bandys "muilintis" paminėkite tarp kitko vartotojų teises (su sąlyga, jog visk darėte oficialiai), kartais tai padeda.

Viskas jau sumineta, sake gave nauja partija atves ir pakeis smile.gif tikiuosi sutvarkys, antraip tikrai vartotoju teises gaus apie juos ziniu, cia butu ne pirmas kartas kai su vartotojais sprendziam problemas smile.gif
Atsakyti