Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 27, 10:48)
na ji nelabai praktiška, ypač kalbant apie baldus ir dažytas sienas virtuvėje - žiauriai teplu  doh.gif  bet čia gal tik aš rankas plaunu kartą į savaitę, todėl taip  mirksiukas.gif

taip, sutinku, kad tepli, bet kokia spalva netepli? Purvas matosi tiek ant geltonos, tiek ant mėlynos. Aš MB priskiriu prie "netepliotojų", o vaikus - prie "tepliotojų". Pvz, suvalgo vaikas sūrelį ir perbraukia ranka: balta varškė ir rudas šokoladas - matysis ant bet kokios sienos. Nebent būtų margi tapetai. Šiuo metu gyvenam kur sienos su atspalviais: gelsvas, melsvas, persikins, žalsvas - vs tiek sienas tenka plauti... doh.gif

QUOTE(LokysL @ 2012 06 27, 12:31)
Gavau pikta laiska is Garliavos seniuno, kad jei nenusipjaunu zoles iki 30 d tai 2000 lt bauda. Pasirodo kauno rajono savivaldybes atstovai vazineja po rajonus ir dalina siurprizus, tai siandien seniuno pavaduotojui paskambinau, tai sako mes zmones is anksto norim perspeti kad nuspjautu ir kad nebutu siurprizo is KR savivaldybes atstovu. Pagal taisykles zole turi buti pjaunama kai buna aukstesen nei 20 cm, o o ten kur vejos -  kai aukstesne nei 10 cm ir turi buti pjaunama nereciau kaip viena karta per menesi. Taip kad Viliau per mazai trinkeliu susidejai prie namo smile.gif

jūs Garliavai priklausot, ne Alšėnam? g.gif (jeigu toks buvęs karininkas, tai Alšenai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 27 birželio 2012 - 13:57
Chebra, galiu parduot gero vandens prausimuisi biggrin.gif

Pagal įkeltus interjerus jau linkstu ties mistiniu skaičiumi 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 13:32)
taip, sutinku, kad tepli, bet kokia spalva netepli? Purvas matosi tiek ant geltonos, tiek ant mėlynos. Aš MB priskiriu prie "netepliotojų", o vaikus - prie "tepliotojų". Pvz, suvalgo vaikas sūrelį ir perbraukia ranka: balta varškė ir rudas šokoladas - matysis ant bet kokios sienos. Nebent būtų margi tapetai. Šiuo metu gyvenam kur sienos su atspalviais: gelsvas, melsvas, persikins, žalsvas - vs tiek sienas tenka plauti...  doh.gif
jūs Garliavai priklausot, ne Alšėnam?  g.gif (jeigu toks buvęs karininkas, tai Alšenai)

neteplių spalvų nėra, nebent išjungt šviesą ir viską daryt juodos spalvos. Praktiškumas tai yra tai, kaip dažnai jas reiks valyti/plauti/prižiūrėti. kažkada pasirodė gražu ir pasidarėm WC bei vonią tik baltos spalvos - labai greitai tai smogė kitu lazdos galu - norint palaikyti švarą, turi valytis 2-3 kartus per dieną. matosi absoliučiai viskas.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 14:32)
taip, sutinku, kad tepli, bet kokia spalva netepli? Purvas matosi tiek ant geltonos, tiek ant mėlynos. Aš MB priskiriu prie "netepliotojų", o vaikus - prie "tepliotojų". Pvz, suvalgo vaikas sūrelį ir perbraukia ranka: balta varškė ir rudas šokoladas - matysis ant bet kokios sienos. Nebent būtų margi tapetai. Šiuo metu gyvenam kur sienos su atspalviais: gelsvas, melsvas, persikins, žalsvas - vs tiek sienas tenka plauti...  doh.gif
jūs Garliavai priklausot, ne Alšėnam?  g.gif (jeigu toks buvęs karininkas, tai Alšenai)

ten kur namas stovi Alsenam, cia kitas sklypas garliavoj, kur KJKG statys nama kada nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 08:15)
Sveiki,

jeigu per meetą neužtektų Giedruolės šampo butelio - skelbiu ir aš quiz'ą biggrin.gif 

Prizas - šampano bonka
Deadline'as - rytojau vakaras
Klausimas - kelių rūšių plytelės bus mūsų namuose (išskyrus garažą)?
Dengiami paviršiai: grindys - 2 tambūrai, 2 vonios kambariai, virtuvė ir katilinė; sienos - 2 vonios kambariai, kažkiek katilinėj; dar vienas paviršus - virtuvėje tarp spintelių.

Pradedam  mirksiukas.gif
AnaDeizy, vaje kaip pavydu  4u.gif  Aš kaip ir Giedruolė senokai buvau koją iškėlus iš LT... Bet nieko, vaikai paaugs, namą pabaigsim ir varinėsim  biggrin.gif  Tikiuosi...

Mano spejimas 4 arba 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 27 birželio 2012 - 15:28
QUOTE(LokysL @ 2012 06 27, 15:03)
ten kur namas stovi Alsenam, cia kitas sklypas garliavoj, kur KJKG statys nama kada nors smile.gif

LpokysL, tai juk prie maximos, na kaip aš ten, a?

man labiau prie širdies atskiras SM Kauniečių statybininkių(-ų) kvartalėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, atrodo, jau pasisakė visi, tai stabdau quiz'ą, nelauksiu rytojaus, nes labai knieti pasakyt biggrin.gif

Giedruolė buvo arčiausiai tiesos, bet šampanas kaip ir lieka man...

Tas magiškas skaičius yra.... 1! lotuliukas.gif visiškai identiškos vienodos. Tą pačią gali ir katilinėj ant grindų, ir tarp virtuvės spintelių klijuot rolleyes.gif

Dabar tai jau visi juoksis kokie mes be fantazijos biggrin.gif ai, pažiūrėsim. Jos tokios dailios, visur tinka, o kaip sakiau, spalvų ir taip prisidės. Architektas siūlė ir garaže tokias pačias, kad neprimargint, bet jau garaže tai tokių pakankamai brangių tikrai nedėsim, imsim kokias pigiuškes po kelis Lt.

Štai ta mūsų "auksinė" plytka biggrin.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 18:34)
Ai, atrodo, jau pasisakė visi, tai stabdau quiz'ą, nelauksiu rytojaus, nes labai knieti pasakyt  biggrin.gif

Giedruolė buvo arčiausiai tiesos, bet šampanas kaip ir lieka man...

Tas magiškas skaičius yra.... 1!  lotuliukas.gif visiškai identiškos vienodos. Tą pačią gali ir katilinėj ant grindų, ir tarp virtuvės spintelių klijuot  rolleyes.gif

Dabar tai jau visi juoksis kokie mes be fantazijos  biggrin.gif  ai, pažiūrėsim. Jos tokios dailios, visur tinka, o kaip sakiau, spalvų ir taip prisidės. Architektas siūlė ir garaže tokias pačias, kad neprimargint, bet jau garaže tai tokių pakankamai brangių tikrai nedėsim, imsim kokias pigiuškes po kelis Lt.

tai mano antras šūvis buvo į dešimtuką lotuliukas.gif galėjot šiek tiek ankščiau įmesti nuotraukas/užuominas, tuomet iš karto spėjimas būtų teisingas, na bet manau kad ir už antrą spėjimą, pusę buteliuko galima tikėtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 27 birželio 2012 - 19:07
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 27, 19:07)
tai mano antras šūvis buvo į dešimtuką  lotuliukas.gif galėjot šiek tiek ankščiau įmesti nuotraukas/užuominas, tuomet iš karto spėjimas būtų teisingas, na bet manau kad ir už antrą spėjimą, pusę buteliuko galima tikėtis  4u.gif

oj, atsiprašau, kaip aš čia jus pamiršau doh.gif tikrai jums priklauso! first.gif teks sudalyvaut meete, kad ištęsėt žodį mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, kadangi užuominų jokių nebuvo pradžioj tai visi nusigrybavom biggrin.gif Džiaukitės, kad mano katilinės spalva ne kaip ryto aušroje šviečiančios vaivorykštės, tik žalia biggrin.gif
Apie 1 aš pagalvojau, bet po to pradėjau skaičiuoti tarpą tarp spintelių, tambūrai, katilinė ir WC grindys - antra ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 18:34)

Štai ta mūsų "auksinė" plytka  biggrin.gif :

user posted image

user posted image

Gražios plytelės 4u.gif Tokios visur ir tiks biggrin.gif
Ale kaip praktiška - daug mažiau likučių gausis lotuliukas.gif

Tik visada galvojau kad grindinės būna kitokios plytelės, storesnės ir brangesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 19:13)
oj, atsiprašau, kaip aš čia jus pamiršau  doh.gif  tikrai jums priklauso!  first.gif teks sudalyvaut meete, kad ištęsėt žodį  mirksiukas.gif

konkursuose fiksuojamas tik pirmas spėjimas, o su juo aš nugribavau į debesis lotuliukas.gif
bet kai norisi iš tuščios vietos išlaužti naudos, tai bent jau į pusę per pusę taikau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 06 27, 19:31)
Gražios plytelės  4u.gif  Tokios visur ir tiks biggrin.gif
Ale kaip praktiška - daug mažiau likučių gausis  lotuliukas.gif

Tik visada galvojau kad grindinės būna kitokios plytelės, storesnės ir brangesnės  g.gif

neesu tikras, bet berods galima imti skirtingus matmenis, bet tą pačią spalvą, vaizdas bus labai geras. O be to, niekur neparašyta, kad grindinių plytelių negalima klijuoti ant sienų, kaip, beje, parketo ant lubų. čia fantazijai ribų nėra.

kažkuriam iš aplankytų viešbutukų buvo WC įrengtas iš vienodų plytelių tiek grindys, tiek sienos, ir klijuotos be jokių tarpų, ir nesuvestos į idealias linijas - bet vaizdas buvo super. jei rasiu nuotrauką, paviešinsiu.
Papildyta:
ooooo, AD prisijungė, pietų pertraukėlė Macau?
Atsakyti