Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 20:13)
oj, atsiprašau, kaip aš čia jus pamiršau  doh.gif  tikrai jums priklauso!  first.gif teks sudalyvaut meete, kad ištęsėt žodį  mirksiukas.gif

Tai kad džiaugsmas begalinis - jūs pamiršot thumbup.gif nes kitaip, be pareigos, į meet'ą neatviliosi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jūs su ta 1 plytele mane baltai suparinot biggrin.gif jaučiu išsispręs mano vonios klausimas - reikės peržiūrėti grindines plyteles, gal tiks ant sienų kas nors... Pas mane bus dvi ilgosios sienos plytelėm, ot rumposios dažytos, o kad balta tose plytelėse išryškėtų reikia, kad plytkos būtų bent lengvai pilkos... smile.gif
O grindis vonioje noriu dėti tuo drėgmei atspariu laminatu su guminėm tarpinėm... gal žinot kas juo prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 27, 22:03)
Nu jūs su ta 1 plytele mane baltai suparinot biggrin.gif jaučiu išsispręs mano vonios klausimas - reikės peržiūrėti grindines plyteles, gal tiks ant sienų kas nors... Pas mane bus dvi ilgosios sienos plytelėm, ot rumposios dažytos, o kad balta tose plytelėse išryškėtų reikia, kad plytkos būtų bent lengvai pilkos... smile.gif

o man balta santechnika gražiausiai žiūrisi tamsesnių, tamsių plytelių fone

v.
Atsakyti
nu vaizdų vaizdelių pridėta daug ir gražių, bet man tokios plytelinės iki pat lubų erdvės ir dar kai viskas daugiau nei balta - yra negyvenama... smile.gif nepykit kas renkatės, nuomonė subjektyvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 27, 19:40)

Papildyta:
ooooo, AD prisijungė, pietų pertraukėlė Macau?

Macau nepateisino iliuziju smile.gif. Be kazino, cia mirus sala. Aisku, kam patinka kazino, prasom, cia vien Kazino. Bet kadangi turejau tik ribota biudzeta (sutaupyta nuo dizaineres lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), vakaras baigesi labai greitai ir griztau i tikra kelia - SM.
Ryt vakare vaziuoju ziureti, kas nuveikta prie namo.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 06 27, 19:31)
Gražios plytelės  4u.gif  Tokios visur ir tiks biggrin.gif
Ale kaip praktiška - daug mažiau likučių gausis  lotuliukas.gif

Tik visada galvojau kad grindinės būna kitokios plytelės, storesnės ir brangesnės  g.gif

čia yra grindinės. Kaip suprantu, grindines gali dėt ir ant sienų, tik sieninių negali dėt ant grindų, nes gali nelaikyt apkrovų.

QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 27, 21:03)
O grindis vonioje noriu dėti tuo drėgmei atspariu laminatu su guminėm tarpinėm... gal žinot kas juo prekiauja?

na va, kaip puiku biggrin.gif mes irgi galvojom kokią sieną palikt baltą, kad "lengvesnis" vaizdas gautųsi, bet architektas sakė, kad per maži vonios kambariai, kad galima būt palikti tuščias sienas. Žiūrėsim.

QUOTE(Vilienė @ 2012 06 27, 21:20)
o man balta santechnika gražiausiai žiūrisi tamsesnių, tamsių plytelių fone

v.

bet ir dulkės gerai matosi tamsiam fone doh.gif

QUOTE(mergina05 @ 2012 06 27, 22:02)
nu vaizdų vaizdelių pridėta daug ir gražių, bet man tokios plytelinės iki pat lubų erdvės ir dar kai viskas daugiau nei balta - yra negyvenama...  smile.gif nepykit kas renkatės, nuomonė subjektyvi smile.gif

nepykstam biggrin.gif mano nuomonė irgi subjektyvi biggrin.gif

Klausimas: jums tinkuotojai vonias užtrynė ir išėmė majakus? Pas mus neužtrynė ir paliko majakus, todėl, kad bus plytelės, bet aš dabar parinuosi, kad prie lubų gali pageltonuot per laiką, o jei dar sugalvotume daryt sieną be plytelių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 27, 19:34)
Ai, atrodo, jau pasisakė visi, tai stabdau quiz'ą, nelauksiu rytojaus, nes labai knieti pasakyt  biggrin.gif

Giedruolė buvo arčiausiai tiesos, bet šampanas kaip ir lieka man...

Tas magiškas skaičius yra.... 1!  lotuliukas.gif visiškai identiškos vienodos. Tą pačią gali ir katilinėj ant grindų, ir tarp virtuvės spintelių klijuot  rolleyes.gif

Dabar tai jau visi juoksis kokie mes be fantazijos  biggrin.gif  ai, pažiūrėsim. Jos tokios dailios, visur tinka, o kaip sakiau, spalvų ir taip prisidės. Architektas siūlė ir garaže tokias pačias, kad neprimargint, bet jau garaže tai tokių pakankamai brangių tikrai nedėsim, imsim kokias pigiuškes po kelis Lt.

Štai ta mūsų "auksinė" plytka  biggrin.gif :

user posted image

user posted image

pas mus panasios virtuveje and grindu turetu detis
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 28, 05:42)

Klausimas: jums tinkuotojai vonias užtrynė ir išėmė majakus? Pas mus neužtrynė ir paliko majakus, todėl, kad bus plytelės, bet aš dabar parinuosi, kad prie lubų gali pageltonuot per laiką, o jei dar sugalvotume daryt sieną be plytelių...  g.gif

Kalkiniu tinku galima užtrinti, galima ir neužtrinti, kad plytelių klijai geriau liptų.
Jeigu gipsinis tinkas, tai viena reikšmiškai kur plyteles dėsis neužtrinti, dar papildomai "betonkontakt" užtepti .
Majakus tinkuotojai turi išimti.
Tinkavimo leistina paklaida yra 2 mm , 2 –iejų metrų liniuotei...... šito neklausėte. smile.gif Kitaip sakant, pridejus linuote gali likti 2mm tarpas, nes kitu atveju prisideda papildomos islaidos... smile.gif

.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 27, 11:59)
tai jeigu netyčia sumastysite dėti medinius - galėčiau nukreipti tinkama linkme  mirksiukas.gif mums standartiniai mediniai gavosi pigiau nei normalūs plastikiniai.
su garažo vartais tai mane labai maloniai nustebino Fauga (lankstumu, bendravimu ir kainodara, jei bus įdomu, galiu atkapstyti ir vadybininko telefoną)

Ačiū, medinius tikrai atmetam, per brangu mums. Užteks ir plastikinių irnesakyk.gif
o dėl Faugos, bendraujam su vienu berniuku (Paulius), negražu būtų perbėgt...

---
Dabar prieš akis kaip tik turu jų pasiūlymą.
Energy passiv pabaigoj suskaičiuotas bendras šilumos laidumo koeficientas - 0,96. Tai varža = 1/0,96, taip? lygu 1,04

o jų "prasčiausi", comfort, bet su trim stiklais, šlk - 1,04, tai varža = 1/1,04 = 0,96

Namo sienų varža berods apie 5,5 g.gif (15,5 cm akmens vatos), nesirengiam daryti pasyvaus namo, turim KKK, didelę akumuliacinę talpą, turim malkų biggrin.gif Ar verta dėti tuos passiv langus? juk lyginant sienos varžą ir langų varžas, tai tie langai vieni nuo kitų tiek nedaug skiriasi doh.gif bet kuriuo atveju šiluma eis per langus.. skirtumas varžoj 0,8

O mums šilumos projektą skaičiavo su langų laidumo koeficientu 1,1.

Beje, dėl katilinės langų: darėtės dviejų stiklų? Čia mums Faugoj patarė, kad priduodant nebūtų problemų.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 06 28, 08:49)
Kalkiniu tinku galima užtrinti, galima ir neužtrinti, kad plytelių klijai geriau liptų.
Jeigu gipsinis tinkas, tai viena reikšmiškai kur plyteles dėsis neužtrinti, dar papildomai "betonkontakt" užtepti .
Majakus tinkuotojai turi išimti.
Tinkavimo leistina paklaida yra 2 mm , 2 –iejų metrų liniuotei...... šito neklausėte.  smile.gif Kitaip sakant, pridejus linuote gali likti 2mm tarpas, nes kitu atveju prisideda papildomos islaidos...  smile.gif

mums tinkavo tuo paprastu, tikriausiai kalkiniu. Šiaip tai sienos lygios, viskas gerai, tik aš čia pergyvenu, kad dėmių ateity nuo majakų nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 28, 05:17)

Ryt vakare vaziuoju ziureti, kas nuveikta prie namo.

Paskubek nes jau murinkinku gali nerasti... biggrin.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 06 28, 10:01)

mums tinkavo tuo paprastu, tikriausiai kalkiniu. Šiaip tai sienos lygios, viskas gerai, tik aš čia pergyvenu, kad dėmių ateity nuo majakų nebūtų...

Aš tai vienareikšmiškai lupčiau juos lauk, ypatingai vonioje, Jūs teisi pradės rudyti ir vonioje gali atsirasti dėmes dažomose vietose.....
Betone metalas nerūdija, bet čia išorėja jis anksčiau ar vėliau pradės rudyti... schmoll.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 28, 10:01)
Ačiū, medinius tikrai atmetam, per brangu mums. Užteks ir plastikinių  irnesakyk.gif
o dėl Faugos, bendraujam su vienu berniuku (Paulius), negražu būtų perbėgt...

---
Dabar prieš  akis kaip tik turu jų pasiūlymą.
Energy passiv pabaigoj suskaičiuotas bendras šilumos laidumo koeficientas - 0,96. Tai varža = 1/0,96, taip? lygu 1,04

..susimaisiau. atsiprasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 birželio 2012 - 10:24
skirtumas varžoj 0,8

[/quote]
0,08 doh.gif
Atsakyti