QUOTE(Heli @ 2012 06 28, 17:53)
O kas del sviesios spalvos, mane vyras dar dabar griauzia, kad per sviesios sienos, nes visam name rinkausi viena spalva, iskyrus miegamieji yra kitu spalvu. Ir svarbiausia ta spalva yra visai ne balta, o gelsva, bet kadangi erdvu, sviesu, tai ji atrodo beveik balta...tikekimes gerai valysis. Pas mus Caparol Samtex 7, gal kas turi patirties ir ziniu apie siuos dazus, kazi kaip ju taplumas ir valymasis?
Caparol Samtex 7 dažai neblogi, valymo atžvilgiu vidutinio lygio, tinka sienom svetainei, miegamojo kambario sienom, kur nėra labai intensyvus naudojimasis.
Dažytojams (oms) savo nuomone pareikšiu.
Dėl dažu valymo atžvilgiu, kažkaip man visi nestebuklingi, labai švelniai pavalyti galima daugeli, labiau pavalius arba pradeda blizgėti arba spalva keisti, išbandyta.
Išbandyta įvairiausių dažų, nuo tikkurila, dulux, ir kitų pigesnių.
Man labai patiko labai stiprus dažai (išbandyta iv. patalpose) "Tikkurila luja", išlaikius technologija ir jeigu meistrai nebijo blizgesio.( yra naudojamas Gruntas robitix vait spiritiniu pagrindu gruntas), galima po mėnesio vyną ant sienos užpilti. Išbandyta. . Labiausiai tinka virtuvei, voniai, koridoriui, turi prieš pelėsiniu priedų.
Gyvenamosioms patalpoms labai patiko, pilnai matiniai atsparus intensyvesniam valymui Tikurila harmony rekomenduoju, jie turi ir daugiau gerų pliusų.....
.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 28, 21:38)
chebryte, kviečiu pasidžiaugti kartu su manim - turim vandenį name

tiesa jis niekur dar nepajungtas reikia jungti šlangą ir mest laukan ar kažką kito galvot, bet any way. :)kalsiu stopkę.
Nu gal nuskambės durnai klausimas iš inžinierės lūpų, bet dėl kokių priežąsčių gali kristi slėgis nuo 3,2bar iki 2,6 per kokias 2 valandas? vamzdynų nesandarumas arba atbulinio neveikimas mano manymu... kas dar gali būti? kol nesumokėti pinigai reikia išsiaiškinti.
Sveikiname. oj bus proga......