Su mediena man graženis

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 11:58)
šeimininkas baisiai priešinasi medienai

ir teisingai daro - šitiek priežiūros

v.
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 10:58)
Sitas labai moka derint plyteles + mediena

http://www.archdiviz...-projektai.html
PS visos kombinacijos man negrazios

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 10:58)
patinka, nepatinka, noriu, kad gražu būtų todėl ir klausiu nuomonės chebrytės
spalvos....ta šviesi kur yra vizulkėj, ta ir liks, vietoj plytu tamsi spalva, kad būtų kontrastas, tai galėtų būti tamsiai ruda, raudono vyno tamsaus ale bordo, nu kažkas tokio, neturiu vizulkių su tamsiomis spalvomis 
Giedre pažiūrėk tą vaizdelį kur iš namo vidinės pusės kur namas ir katilinė jungiasi, kaip tau ten atrodo?
su mediena yra toks variantas papaišytas: mediena

Giedre pažiūrėk tą vaizdelį kur iš namo vidinės pusės kur namas ir katilinė jungiasi, kaip tau ten atrodo?
su mediena yra toks variantas papaišytas: mediena

iš tų dviejų variantų man gražesnis su medžiu

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 09:05)
chebryte kaip toks fasado variantas, būtų ne plytos o tinkas kitos spalvos:
Namas1
Namas2
Namas3
Namas4
help
Namas1
Namas2
Namas3
Namas4
help

Man tai žiūrint kokios spalvos tinkas. Jeigu labai kontrastingas, tamsus - man nebūtų gražu. O va pvz tokią spalvą mielai dėčiau ir mano galva būtų gražu. Arba kitokios spalvos, bet ne tamsesnę nei šita

QUOTE(MUDU @ 2012 07 01, 10:56)
Sveiki.
Įtikinti nepavyks,nes tikrai žinome,kad mums jo reikia ir kam reikia
Taigi ieškome ,tik peržiūrėjus skelbimus vaizdas toks jog Vilniuje metalinius garažus išparduoda,o kauniečiai vis ieško 
Įtikinti nepavyks,nes tikrai žinome,kad mums jo reikia ir kam reikia

Tai jau taip

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 11:58)
Praktiškas šeimininkas

QUOTE(korida @ 2012 06 29, 20:39)
[QUOTE]
Mintis aiski, majako analogas.
QUOTE(Song @ 2012 07 01, 12:15)
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 01, 13:48)
man su median tie trikampiai po stogu šiek tiek keistoki...
QUOTE(manjana @ 2012 07 01, 14:01)
Man tai žiūrint kokios spalvos tinkas. Jeigu labai kontrastingas, tamsus - man nebūtų gražu. O va pvz
kontrasta reikalingas manau, kitu atveju susiliejusi visuma sugadins visą fasadą, žinau pvz kur pilkas plokštes su pilku fasadu ir pilku stogu padarė, nei pusės namo grožio neliko.
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 01, 14:46)
čia ne praktiškumas, čia nuosavos subinės gelbėjimas nuo bereikalingų ateities darbų

QUOTE(DEU @ 2012 07 01, 07:07)
Gal galite kiek plačiau apie stogo konstrukciją, kas bus apačioje ir viršuje neoporo, bei ar neoporo storis toks kaip gegnių.
Prisijungiu prie prasymo detalizuoti konstrukcija.
Radau sekanti komentara del neoporo tarp gegniu (saltinis: http://www.pasyvusna...iagos-ir-budai/ )
"..putplastis traukiasi nebus, kad po kurio laiko atsiras tarpai, ir kokia stogo danga numatoma, nes visos putos, taip pat ir putplastis stabiliai išlaiko matmenis iki 80 laipsnių, o aukštesnėje tirpt pradeda.."
Ka manot ?

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 16:14)
man su median tie trikampiai po stogu šiek tiek keistoki...
kontrasta reikalingas manau, kitu atveju susiliejusi visuma sugadins visą fasadą, žinau pvz kur pilkas plokštes su pilku fasadu ir pilku stogu padarė, nei pusės namo grožio neliko.
čia ne praktiškumas, čia nuosavos subinės gelbėjimas nuo bereikalingų ateities darbų

susidesit mediena ir jusu logika del rekuperatoriaus aptarnavimo, robotuku siurbliu nueis perniek

Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 01, 16:18)
Radau sekanti komentara del neoporo tarp gegniu (saltinis: http://www.pasyvusna...iagos-ir-budai/ )
"..putplastis traukiasi nebus, kad po kurio laiko atsiras tarpai, ir kokia stogo danga numatoma, nes visos putos, taip pat ir putplastis stabiliai išlaiko matmenis iki 80 laipsnių, o aukštesnėje tirpt pradeda.."
Ka manot ?
Ka manot ?

tarkim paimam fasada, ten plotai gan dideli, kodel netrukineja tinkas? aisku is vienos puses todel kad armavimo tinklas yra detas, is kitos puses per labai dideli plota turetu susidaryti gan dideles deformacijos jei jis jau traukiasi bet kazkaip niekas nesiskucia del tokiu dalyku kad masiskai trukinetu tinkas. Ir siaip jei tarp gegniu purskiasi sandarinimo putos, tai jos yra manau daugiau elastingesnes nei putplastis, todel atlaikytu deformacijas.
Del 80 laipsniu siulyciau pasivazineti per gamintojus ir pasiklausineti, manau abejoniu nebeliks. Ir siaip nezinau kad turi atsitikti kad namie pakiltu temp iki 80 laipsniu.
QUOTE(DEU @ 2012 07 01, 08:07)
Gal galite kiek plačiau apie stogo konstrukciją, kas bus apačioje ir viršuje neoporo, bei ar neoporo storis toks kaip gegnių.
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 01, 16:18)
Stogas dvišlaitis, dengtas Eternit šiferiu. Iš vidinės pusės - Tyvek soft plėvelė. Tarpai tarp gegnių apie 55 cm, pačios gegnės 20 cm pločio. Šiltinsim 20 cm neoporu. Iš patalpų pusės bus 200-inė plėvelė garo izoliacijai.
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 01, 16:14)

Aš jį visiškai palaikau