Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

QUOTE(Song @ 2012 06 23, 15:14)
Beje, penktadienio rytą ant kamino radom vainiką. Grožis ir net graudu buvo rolleyes.gif

Džiugu thumbup.gif tikiuosi greudintis darbininkų nepalikot ir atsidėkojot už vainiką smile.gif Nors dabar kai namą stato iki 10patentinkų brigadų tai to vainiko prasmės nematau.
Dėl pamato šiltinimo. Pamatą šiltinčiau iš vidaus prieš užpilant smėlį, bet polistirolą kelčiau iki ten nuo kur prasidės grindų šiltinimas. Nes prie rostverko viršaus polistirolas tikrai apsidaužys, o jei dar dėti taip storai kaip pas AD tai išvis sunku nusaugoti. Kia klosis grindų šiltinimas tai jį privest prie pat rostverko.
Iš išorės polistirolį dėčiau kai šiltins fasadą... Iki tol kol storinom pamato šiltinimą atkasėm pamatą gal kokius 4 kartus, tai antrą kart tos klaidos nekartotume, žodžiu nieko per daug nelaimėsit. Neužmirškit, kad jei su bobiku užpilti vidinį pamatą, tai jis ten per tuos pamatus bevažinėdamas pirmasis ir pakrikštija polistirolą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 24 birželio 2012 - 17:41
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 24, 18:34)
Džiugu  thumbup.gif tikiuosi greudintis darbininkų nepalikot ir atsidėkojot už vainiką smile.gif Nors dabar kai namą stato iki 10patentinkų brigadų tai to vainiko prasmės nematau.

Na, mes suruošėm lauknešėlį mūrinininkams ir stogdengiams. O kaip pasidalino-nesigilinau biggrin.gif Objekte yra uždraustas bet koks stipresnio vartojimas, todėl ir nemačiau dalybų.
Atsakyti
Įlindau į albumą. kaip faina kai tiek daug gražų foto prikelta. Sužavėjo Vilių virtuvės tapetai biggrin.gif taip irnorisi tenpabaliavot, o pagiriotis jaučiu ne kas biggrin.gif Graži miegamojo žalia.
Heli pas jus jau irgi toli pažengta smile.gif kaži kada įkurtuvės? kas jums lygino sklypą? kaip tarėtės darbus?
Loky, kai visas namo spalvynas toks kaip virtuvės, tai gal visai ir jaukiai žiūrisi smile.gif ir motyvai atsikartoja tai šen tai ten, jei taip gerai atrdys ir natūroj tai bus šaunu smile.gif
AD, greitas mūro etapas? ane? biggrin.gif bet tai gerai per atstumą pasižiūrėt - šaunu. Gryšit, o stogdengiai jau ant stogo vainiką bus iškėlę biggrin.gif
Aš tai šiandien išlydėjau plytelščiką kuriam laikui. Keistas, bet kruopštus žmogiukas, ne tep lept. Vonioj kai dėsiu plytkas tai bandysiu vėl prisišaukti. Įkėliau keetą fotkių plytelių tema.
Ir kadangi gręžinys daug dėmesio ir pinigų pareikalavo (dar pareikalaus) tai jo garbei reportažą padariau biggrin.gif
Papildyta:
Song, o jūs album nenorit pasidemonstruoti? Kai logo paveiksliukas toks išskirtinis, tai pastebėjau kad dažnai užsukat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 24, 19:32)
Song, o jūs album nenorit pasidemonstruoti? Kai logo paveiksliukas toks išskirtinis, tai pastebėjau kad dažnai užsukat biggrin.gif

Aš mielai, bet ne kaunietė, ar kas įsileis biggrin.gif Kaip ir visi turbūt, turiu ir vizualizacijų, ir šiaip namo vaizdų nuo purvyno biggrin.gif Ir jūsiškius labai įdomu apžiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 24 birželio 2012 - 19:12
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 24, 19:32)
biggrin.gif taip irnorisi tenpabaliavot

biggrin.gif prisišnekėsit thumbup.gif suprantu kaip išankstinį pasirašymą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 24 birželio 2012 - 20:11
QUOTE(Song @ 2012 06 24, 19:54)
Aš mielai, bet ne kaunietė, ar kas įsileis biggrin.gif Kaip ir visi turbūt, turiu ir vizualizacijų, ir šiaip namo vaizdų nuo purvyno biggrin.gif Ir jūsiškius labai įdomu apžiūrėt.

tai visi cia greit bus/ir jau yra ne is kauno o is kauno rajono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 24, 21:10)
tai visi cia greit bus/ir jau yra ne is kauno o is kauno rajono smile.gif

Be Robertino kaip ir nėr tikrų Kauniečių, visi tik kaimiečiai biggrin.gif
Atsakyti
Ai, koks skirtumas-Vilniaus ar Kauno rajonas irnesakyk.gif Pasitarkit ir duokit raktus biggrin.gif
Atsakyti
Aš ne prieš. Ypač jei buvę kauniečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 24, 20:21)

O tai ir man gal galima prisijungimą? Pas mus dar tik elektros dėžutė ir skylės išgręžtos pamatui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 24, 21:21)

Dieds Kaune gimęs Garliavoj augęs, ir vaikai va šiuo metu ten emgracijoj biggrin.gif Aš tai kitam kaime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 24, 21:27)
Dieds Kaune gimęs Garliavoj augęs,

Va va, labai tinkat - perspektyvoj kaip tik numatytas uždaras temiečių kvartalas, kažkur prie Garliavos maximos lotuliukas.gif
Atsakyti