QUOTE(LokysL @ 2012 06 24, 10:51)
na padejot apsispresti del dziovykles, nes visada abejojau ar pasiteisins, bet pasirodo savo darba atlieka. Dziovykle pajungti reikia kazkokiu spec isvedimu i ventiliacija ar i kanalizacija?
Loky net neabejok šituok daiktu, aš šiandien nuo ankstyvo ryto jau varau į namą su skalbiniais, plaunu ir džiovinu

yra ventiliacinės ir kondensacinės džiovyklės, ventiliacines reikia pajungti į ventiliaciją ar per orlaidę išmest vamzdį kondensato nutekėjimui, kondensacinės turi talpas savyje kur surenka, poto tik išpili, dar vienas dalykas tai savaiminis kondensatoriaus išsivalymas, jei tokio nėra terlionės daug ten su tuo išvalymu (čia žinios sukauptos iš džiovyklės atrankos), pas mane siemens iq700 modelio tiksliai neparašysiu, bet mano akimis man jinai ten kosmosus daro
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 24, 11:28)
Nereikia. Vanduo kaupiamas bakelyje, kurį rankomis ištraukiame ir išpilame - gaila, nes labai šiltas. O ventiliacija puikiai tvarkysis nes patalpa pašildoma, bet drėgmės nesijaučia.
Aš manau džiovyklė labai tiks žiemą, vasarą gal ir su šniūrais išsivertume, bet bijau, kad pandoros skrynia jau atidaryta - "kartą paragavęs negali sustot"
netempsim jokių šniūru ir vasarą, džiovyklėje audiniai suminkštėja, lygint daug nereikės, ir lakstyt į lauką su bliūdais šlapių nereikės

šiandien pabandysiu rūbų vėdinimo programą, mol iš spintos ištrauktiems ilgai gulėjusiems atžviežint, ir kostiumą pabandysiu išdžiovint, ten spec dėklas švarkams ir kelnėms kostiuminėms yra

mb sako aš jau bijau pagalvot kas bus kai kitą bt pajungsim, tai veiks turbūt viskas vienu metu