Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 18, 10:57)
cia mum uzkietejusiom siuvinejom,atrodo smulkmena ireminta per prabangiai,bet siuvinejimo pagrindu nezinanciam tai idomus ir nematytas darbas .tik man sioje vietoje labai truko juodu karoliuku,tikrai butu pagyvine karuna  thumbup.gif

man subtilu ir tobula  blush2.gif

vat tavo įdėti pavyzdžiai ir man thumbup.gif tame darbelyje aš irgi pasigedau kažkokių karoliukų, ar na, kažko, nedaug, bet kad šiek tiek prabangos priduotų ir pačiam darbeliui, tada nebūtų tokio didelio atotrūkio tarp darbelio ir rėmo ax.gif
Atsakyti
Mąsčiau apie juodą, platų rėmą arba gražiai ornamentuotą baltą, bet neradau tinkamo pasirinkimo. Labai dvejojau, kai palikau rėminti, bet, tiesą pasakius, labai nudžiugau, kai pamačiau galutinį rezultatą smile.gif

Uodegyte, puikūs pavyzdėliai, labai gražu!
Atsakyti
Uodegytes ikelti ireminimo pavyzdziai isties grazus. Kartais isskirtinai ireminti mazi darbeliai yra isties efektingi - puikiai atsimenu kazkurios prabangiai ireminta keksiuka, atrode nuostabiai wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 07 18, 09:07)
Labai dailus visu darbai, bet katinas pats paciausias wub.gif  wub.gif Jau kaip man patinka tokie tikroviski paveiksliukai, kaip nuotraukos. Kazkurios balandis uosviui dovanotas akyse tebestovi, o dabar ir katinas thumbup.gif

Tas balandis laikomas garbingoj vietoj valgomajame, kiekvienakart pas MB tevus nuvaziavusi i ji pirmiausia demesi atkreipiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 07 17, 20:03)
Pasirodysiu ir aš su savo paskutiniu darbeliu. Nuotraukos kokybės norėtųsi geresnės, bet fotografuojant "ant smūgio" taip jau išėjo ax.gif

Linksma pagalvikė thumbup.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 07 17, 20:28)
Ačiū labai  drinks_cheers.gif  Na pagaliau galėsiu pasirodyti, o tai vis keldavau per IMG mygtuką ir vis nesigaudavo.

Graži katytė wub.gif Rėminimas labai patiko.
Žuvytės irgi fainos.

QUOTE(unkind @ 2012 07 17, 21:02)
Įkelsiu vieną savo darbelį :]

Man kaip tik rėminimas ir papildė iš pažiūros paprastą darbelį. Įrėminus jis tapo prabangus.

Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 07 18, 17:23)
Uodegytes ikelti ireminimo pavyzdziai isties grazus. Kartais isskirtinai ireminti mazi darbeliai yra isties efektingi - puikiai atsimenu kazkurios prabangiai ireminta keksiuka, atrode nuostabiai  wub.gif
Tas balandis laikomas garbingoj vietoj valgomajame, kiekvienakart pas MB tevus nuvaziavusi i ji pirmiausia demesi atkreipiu hihihi.gif

Kaip smagu kad mano keksiuką prisiminėt aciuks.gif 4u.gif

audrajaz labai mielas katinukas wub.gif

Uodegytės skanėstai patiko thumbup.gif ir adatinė labai labai wub.gif

unkind įdomus darbas 4u.gif
Atsakyti
elzeda, man irgi atrodo, kad rėmas pridavė to užbaigtumo ir prašmatnumo heart.gif

Dantiste, ačiū, turiu dar kelis neviešintus, bet jie laukia savo rėminimo meto - reik prisiųti prie kartono, o tas man mažiausiai patinka ax.gif plius, vienu metu norisi nunešti didesnę krūvą, dabar karts nuo karto susimedžioju įdomesnį rėmą, tuomet dar kokia mintis gimsta, ką išsiuvinėti prie jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 18, 19:16)

Uodegytės skanėstai patiko thumbup.gif ir adatinė labai labai  wub.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 07 18, 17:23)

Labai smagu, kai darbas sulaukia tinkamo ivertinimo biggrin.gif
Atsakyti
palengva kryžiuoju....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 07 19, 12:49)
palengva kryžiuoju....

orchideja wub.gif kazkada ji buvo mano norimu siuvinet ,gal kada nors pribresiu jai ax.gif koki audini naudoji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 liepos 2012 - 10:53
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 19, 10:52)
orchideja  wub.gif kazkada ji buvo mano norimu siuvinet ,gal kada nors pribresiu jai  ax.gif koki audini naudoji  ax.gif

Zweigart linas Belfast (32), sp. Cream
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 07 19, 12:49)
palengva kryžiuoju....

Jaučiu maloniai siuvinėjasi. Labai gražu wub.gif
Atsakyti