Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

QUOTE(audrajaz @ 2012 07 20, 14:25)

Drambliai

Tobula 4u.gif Man norisi žiūrėti į paveikslą dar ir dar... bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie drambliai wub.gif
Atsakyti
O nebaigtus darbus ar galima rodytis? blush2.gif Turiu omeny "procese" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unkind: 22 liepos 2012 - 12:34
QUOTE(unkind @ 2012 07 22, 13:34)
O nebaigtus darbus ar galima rodytis?  blush2.gif Turiu omeny "procese" smile.gif

Būtina mirksiukas.gif smile.gif

Bet kai kąąą produktyvi darbais buvo savaitė....o drambliai kokie wub.gif wub.gif , o kašaras koks gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif žuvų zodiakas fainas wub.gif ...karūna dar patiko...levandinis maišeliokas wub.gif wub.gif ...smagu, kad yra į ką paganyt akis
Atsakyti
Gavus palaiminimą, rodau dar vieną "mažylį" biggrin.gif šį kart procese, vakar naktį prisiverčiau sustoti siuvinėt, nes niekaip nesinorėjo atsiplėšti ax.gif
Kiek kitoks darbas nuo čia keliamų tradicinių - Dia de los Muertos kaukoliukas smile.gif

user posted image

atsiprašau už išblukusias spalvas, nedėkinga lempų šviesa.
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 07 22, 12:52)
Dia de los Muertos kaukoliukas smile.gif

Ooo bigsmile.gif Is kur tokios schemos? Man patinka tokios alternatyvos mieloms gelytems biggrin.gif Numanau, kad gatavas bus idomus rolleyes.gif

O as vis delto jusu nepaklausiau, mergaites, ir savo dama su skrybele pradejau siuvineti pagal "igolki" schema... Nezinau, bet man pasirode, kad tu atspalviu gausybe graziau atrodys. Nors nekenciu to "lesiojimo" po viena kryziuka, bet pakentesiu smile.gif Kol kas dar tik pradzia, kai bus bent kiek matyti vaizdas, pasirodysiu.
Atsakyti
Internete radau, šiaip iš paveiksliuko siuvinėju ax.gif schemai pagailėjau pinigų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unkind: 22 liepos 2012 - 16:02
Kai pažiūriu, kokius čia grožius įdedate, net gėda kreiptis su savo vaikiškais mėginimais siuvinėti..
Jau baigiu siuvinėti ūgio matuoklę dukrytei, bet niekaip nesugalvoju ką toliau su ja daryti?.. ta prasme, ką padaryti, kad ją galėčiau pakabinti naudojimui pagal paskirtį... Kol kas galvoju, gal apsiūti kraštelius juostele ir viršuj bei apacioj primontuoti lazdeles? Gal kuri nors esat darę tokį daiktą ir galėtumėt patarti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 07 22, 18:11)
Kai pažiūriu, kokius čia grožius įdedate, net gėda kreiptis su savo vaikiškais mėginimais siuvinėti..
Jau baigiu siuvinėti ūgio matuoklę dukrytei, bet niekaip nesugalvoju ką toliau su ja daryti?.. ta prasme, ką padaryti, kad ją galėčiau pakabinti naudojimui pagal paskirtį... Kol kas galvoju, gal apsiūti kraštelius juostele ir viršuj bei apacioj primontuoti lazdeles? Gal kuri nors esat darę tokį daiktą ir galėtumėt patarti?  blush2.gif

man vyras matuoklę apvilko tokią lentą ar kaip ją pavadinti g.gif bet ji kokių 2cm storio .. ir kitoj pusėj skyle padarė kad ant vinies galėčiau pakabinti 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 17, 14:09)
aciu lb  wub.gif
dekui  4u.gif , 47x19 cm ,o mokejau visai nebrangiai 35 lt,nes pasakiau kad i tiek noriu itilpti,paskaiciavo,ir pasiule toki varianta,vaizdo visai neisivaizdavau,tad vyrui parvezus,nustebau  rolleyes.gif  kad tikrai tiko  ax.gif

kur čia taip pigiai rėminat darbelius? blush2.gif labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2012 07 16, 21:27)
Ir šis labai gražus, ko nesiuvinėji? Aš tai siuvinėju va šitą:
user posted image

aš šitą pradėjau prieš 10 dienų bigsmile.gif blush2.gif

šiandien turiu tik tiek dar blush2.gif
user posted image

sveikutės. gal mane kas nors atsimena blush2.gif blush2.gif planuoju pas jus gryšti.. (jeigu priimsite) blush2.gif atsiradus daugiau laisvo laiko ( nestuke.gif ) vėl ėmiausi šio nuostabaus dalyko - siuvinėjimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 07 22, 14:52)
Gavus palaiminimą, rodau dar vieną "mažylį"  biggrin.gif  šį kart procese, vakar naktį prisiverčiau sustoti siuvinėt, nes niekaip nesinorėjo atsiplėšti  ax.gif 
Kiek kitoks darbas nuo čia keliamų tradicinių - Dia de los Muertos kaukoliukas smile.gif

Įdomu kas čia gausis bigsmile.gif Nematytas dizainas. O ką paskui su darbeliu veiksi? Rėminsi?

QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 22, 19:32)
man vyras matuoklę apvilko tokią lentą ar kaip ją pavadinti  g.gif  bet ji kokių 2cm storio .. ir kitoj pusėj skyle padarė kad ant vinies galėčiau pakabinti  4u.gif  4u.gif

Gera idėja thumbup.gif

Nemažai pasiuvinėjai per 10 dienų. Florestina, berods, tokį siuvinėja-bus įdomu palyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 22 liepos 2012 - 17:41
Sveikos,

Norejau paprasyti, kurios moka dirbti su siuvinejimo programomis, gal jei nebutu sunku, galetu viena paveiksliukai per ji sutvarkyti (as kadangi nemokanti), buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 07 22, 18:38)

Nemažai pasiuvinėjai per 10 dienų. Florestina, berods, tokį siuvinėja-bus įdomu palyginti.

gaila kasdien neina prisėsti.. verysad.gif nes dabar vasara.. vaziuojam į bityną medaus sukti tai gryžusi apie lovą tik svajoju lotuliukas.gif blush2.gif

bet kiek čia gražių darbelių pas jus bigsmile.gif

labai patiko drambliai wub.gif
Atsakyti