Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

Jei jau kalba eina apie Irisus...tai manau tiks ir manieji smile.gif Meka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Meka, Sobieska, nuostabūs darbai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 24, 19:01)
Jei jau kalba eina apie Irisus

thumbup.gif gražu
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 24, 19:01)
Jei jau kalba eina apie Irisus...tai manau tiks ir manieji smile.gif 

Puikus darbelis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sobieska, labai gražūs irisai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 06 24, 22:17)

Pameni mirksiukas.gif ...nuo jų viskas ir prasidėjo smile.gif

Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 23, 11:47)
Merginos,prasau pagelbekit  ax.gif noriu naturalaus kokybisko,smulkaus lino,bet ne per smulkaus.tiesiog kas esat siuvinejusios,pavadinima spalvos,ir numeri.

Zweigart Belfast Natural 32ct
Atsakyti
Kalbant apie audinių spalvas - gamintojai pateikia spalvas pagal kodus, kartais parašo ir rekomenduojamus spalvų pavadinimus. O parduotuvės jau bando apibūdinti tas spalvas taip, kad vartotojai suprastų.... Ieškodami vienos spalvos tikrai dažnai rasite tą pačią spalvą skirtingose parduotuvėse pavadintą skirtingai. Jei norisi būtent tikslios spalvos, reiktų žiūrėti spalvos kodą.
Zweigart audinių spalvas galima pasižiūrėti gamintojo puslapy: Belfast 32 ct , Newcasle 40 ct
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Orchidėja wub.gif

Ateinu su metriku 4u.gif meškiukai dar stovi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazus metrikas, toks neperklrautas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 06 26, 19:38)
Sveikos smile.gif

Orchidėja  wub.gif

Ateinu su metriku  4u.gif  meškiukai dar stovi  blush2.gif

vau ,kaip idomu bigsmile.gif man tai tie siluetiniai tokie per paprasti,bet tavoji ideja ir pats darbas suzavejo cool.gif dailiai ax.gif aisku man asmeniskai noretusi kazkokio akcento,kazkokio lengvo nerinuko blush2.gif bet cia tik man biggrin.gif kur tokia nuostabia schemute gavai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2012 - 18:34
Sveikos, grožių kūrėjos 4u.gif

Noriu pagalbos... siuvinėju pirmą kartą gyvenime (mokykla nesiskaito wink.gif ) pasirinkau lyg ir nesudėtingą magnolijų žiedų paveiksliuką... g.gif
user posted image

Bėda tame, kad spalvų sąraše prie kai kurių ženkų nurodytos 2 spalvos (tarkim: DMC 434 ir 3064 arba 300 ir 938) blink.gif ir nežinau ar čia po vieną giją iš abiejų siūlų sudėti ar siuvinėti su tuo, kuris man gražesnis rolleyes.gif ką čia daryti g.gif

Ačiū iš anksto 4u.gif

Dabar skaitau ir galvoju, kad čia tas "blendingas" greičiausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 26 birželio 2012 - 21:15