Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

Sveikos,

nerealaus grožio Mekos orchidėja thumbup.gif sužavėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2012 06 22, 19:30)
rodausi ireminta darbeli smile.gif

pagarba 4u.gif zinoma ir labai grazu
as dabar akis gadinu ties orchideja is De fil en aiguille serijos...

soriukas kad kitu darbeliu daznai nepagiriu , bet daug darbu man buna ne pagal skoni, bet uz ideta darba pries visas siuvinetojas keliu skrybele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2012 06 22, 20:30)
rodausi ireminta darbeli smile.gif
procesas uzbaigtas pilnumoje ..smile.gif
jei kas siuvines toki.. linkiu kantrybes.. ir kad jis nedulketu tiek kiek pas mane.. smile.gif realiai per puse metu. skiriant i diena 2-3 val.. galima butu issiuvineti.. smile.gif))))

Puikiai užbaiktas darbas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Meka didziausi sveikinimai uzbaigus toki rimta darbeli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 23, 11:47)
Merginos,prasau pagelbekit  ax.gif noriu naturalaus kokybisko,smulkaus lino,bet ne per smulkaus.tiesiog kas esat siuvinejusios,pavadinima spalvos,ir numeri.

o tai jei zweigart natural 32ct? ar čia turi omeny kokį lietuvišką? blush2.gif

Prisidedu prie pagyrimų Mekos orchidėjai wub.gif tikrai nuostabi ir skoningai įrėminta 4u.gif

aš pradėjau I love cross stitch irisus siuvinėt rolleyes.gif blaškiaus tarp tų siuvinėjimų, nu ir pasiėmiau didelį darbą, kažkada buvau jau nusižiūrėjus, tiks svetainėj pasikabint ir ilgam malonumo užteks, jei po lapą per mėnesį, tai 3 metams irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 06 23, 21:25)
o tai jei zweigart natural 32ct? ar čia turi omeny kokį lietuvišką? blush2.gif

Prisidedu prie pagyrimų Mekos orchidėjai wub.gif tikrai nuostabi ir skoningai įrėminta 4u.gif

aš pradėjau I love cross stitch irisus siuvinėt rolleyes.gif blaškiaus tarp tų siuvinėjimų, nu ir pasiėmiau didelį darbą, kažkada buvau jau nusižiūrėjus, tiks svetainėj pasikabint ir ilgam malonumo užteks, jei po lapą per mėnesį, tai 3 metams irnesakyk.gif lotuliukas.gif

nu tie linas Newcastle, Belfast .32 esu bandziusi,tai kur 40 jis smulkesnis ,sitas tiktu.bet tu linu spalvu ivairove doh.gif

malonaus proceso ,ir lygiu kryziuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 23, 22:14)
nu tie  linas Newcastle,  Belfast .32 esu bandziusi,tai kur 40 jis smulkesnis ,sitas tiktu.bet tu linu spalvu ivairove  doh.gif

malonaus proceso ,ir lygiu kryziuku  4u.gif

Belfast yra 32ct, Newcastle 40ct ir dar yra Edinburgh 36ct, bet šito kažkaip retai būna g.gif visi jie yra zweigart. O spalva jei natūralus, tai ir rašo natural. Arba dar būna kartais raw smile.gif pažiūrėjau kasiūluose rašo spalvos kodas 53, erankdarbiuose spalvos kodas 52, o kažkokiam užsienietiškam psl natural irgi 53 biggrin.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 06 23, 20:25)

kuriuos irisus siuvineji? labai idomu rolleyes.gif

as dar nepradejau, bet jau issirinkus galutinai, reikia tik pabaigti pradeta, o jau taip knieti pradeti doh.gif
Atsakyti
Meka, wow... as nuosirdziai suzaveta wub.gif Nuostabus darbas... Tik as neisivaizduoju, kaip toki galima per pusmeti issiuvineti, kad ir kasdien siuvinejant po 2-3 val. unsure.gif Galbut del to, kad daug vienspalviu plotu yra, nereikia nuolat siulu keisti.. As ir pati siuo metu siuvineju dideli darba, bet siulus kas kelis kryziukus keiciu, tai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2012 06 24, 10:32)
kuriuos irisus siuvineji? labai idomu rolleyes.gif

as dar nepradejau, bet jau issirinkus galutinai, reikia tik pabaigti pradeta, o jau taip knieti pradeti  doh.gif

va šituos:
user posted image

aš ir galima sakyt nepradėjau, patį kamputį išsiuvinėjau tik biggrin.gif
Atsakyti
Dantiste- koks grooožis laukia wub.gif Aš tai tokio nepasiryžčiau, nes kol pabaigčiau- namie interjeras kartus pasikeistų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 06 24, 00:44)
Belfast yra 32ct, Newcastle 40ct ir dar yra Edinburgh 36ct, bet šito kažkaip retai būna g.gif visi jie yra zweigart. O spalva jei natūralus, tai ir rašo natural. Arba dar būna kartais raw smile.gif pažiūrėjau kasiūluose rašo spalvos kodas 53, erankdarbiuose spalvos kodas 52, o kažkokiam užsienietiškam psl natural irgi 53  biggrin.gif

dėkui 4u.gif

aciu,kaip nors issirinksiu 4u.gif
Atsakyti