Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(Tepaluota @ 2013 08 29, 06:18)
Normali mergina, ne griaučių puokštė, bet stambia jos vadinti tikrai negalima. Dėl vulgarumo... Nėra ji vulgari. Tiesiog ką galvoja, tą sako, nevyniodama į vatą.

na gerai gerai, nera ji stambi. tik pilvukas siek tiek yra.
nu del vulgarumo, tai man ji tokia stuobriskai siek tiek besielgianti.

o dima tai neaisku ka mates gyvenime, tikriausiai toj troboj visa gyvenima ir praleido, ir vakarais striptiza nesenai pradejo sokti. nes proto kazka normalaus dirbti pas ji tikrai nera.

taip tikrai linksmi abu veikejai. 4u.gif
Atsakyti
Ieva maladec, kaip galvoja, taip kalba, nenori pasirodyt geresne ar protingesne nei yra, ir gražiai mintis išreiškia, moka taikliai apibūdint. thumbup.gif Mane irgi būtų erzinęs tas Dimos užsigulimas ant stalo ir rijimas. Va čia tai kaimo stuobrys. Todėl suprantama, kad Ieva vietoj "kaip čia valgai kaip kiaulė" pasakė "neryk taip". Sakyčiau įdomiausia pora buvo. biggrin.gif Nors Dima ir kiauliškai elgėsi.
Dovilė kaip tik atvirkščiai, klausai jos ir ausis skauda, galvoji kad tik sakinį suregztų. Ką ji ten apie vestuves svaigo blink.gif pievos visiškos, toks vaiko naivumas, kad belieka šypsotis su nuoširdžia užuojauta. Linkėčiau jai daugiau knygų paskaityt, kad kalba rišlesnė būtų.
O Eglė su Tomu.. net nėr ką pasakyt. Manau, smagiai ir linksmai praleido laiką. Nors Tomas ir ne gražuolis, linkiu jiems sėkmės.
Kitais metais gal bus kas įdomesnio. biggrin.gif Arba jei vėl Andrius dalyvaus, tai ir aš eisiu. lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na visvien ta mergina kazkaip galetu pasakyti svelniau tam Dimai, mazdaug "gal maista reiketu korektiskiau valgyti" ar pan. nzn kad ir koks Dima stuobrys, visgi vyrai megsta labiau subtiluma, svelnuma, nezugauluma. galima juk graziai pastaba isreiksti, o tai ji pati kaip kiaule pasirode. as nesuprantu tokiu moteru kurios grubios, o paskui stebisi kodel nuo ju vyrai bega.

aludaris tai ryskiai neturejo pasirinkti tos doviles. nes jis matosi smegenu turi, o ta visiskai kiaura mergaite, grynai medis. ka jis su ja veiktu ir kalbetu?? juk vien lovoj nesivartys...nzn nu figuringa mergina , be totaliai be skonio.kazkokios vestuves su pustom sukniom, pamerges su salotinem blizgem. as tai nesuvokiu kam dar gali sauti i galva tokios nesamones.


o tas reginiu vedejas kazkoks aprimes pasirode, nebesisklaide kaip ana laida su maisais dovanu ar kitu kliedesiu. bet matosi, kad dar pasitampys kiek ir issiskirs.

is viso man rodos, jie visi cia atejo sau reklamos pasidaryti. kad daugiau merginu kjuos pamatytu ir paskui ant kaklu kibtu ...
Atsakyti
Vienareikšmiškai labiausiai nevykęs sezonas. Viska taip staigiai sumetė sumetė greituoju variantu. Ir ūkininkų nei kvapo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 08 30, 06:23)
Vienareikšmiškai labiausiai nevykęs sezonas. Viska taip staigiai sumetė sumetė greituoju variantu. Ir ūkininkų nei kvapo.  biggrin.gif

Man ir nepatiko, toks trumpas ir ne i tema, pririnko visokiu tiksliai ne ukininku, o tik sodybu kaimuose savininku.
Atsakyti
O laidos vedeja sake, kad si savaitgali praeitu metu ukininkas Martynas tuokiasi, kuris cia neprisimenu biggrin.gif g.gif
Papildyta:
Bendrai jau radau, kuris cia, tik idomu ar ta pati mergina, kuria rado laidoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 rugpjūčio 2013 - 12:04
QUOTE(Aristokratė @ 2013 08 30, 13:03)
O laidos vedeja sake, kad si savaitgali praeitu metu ukininkas Martynas tuokiasi, kuris cia neprisimenu  biggrin.gif  g.gif
Papildyta:
Bendrai jau radau, kuris cia, tik idomu ar ta pati mergina, kuria rado laidoje  biggrin.gif

Kad lyg ne,juk sezono pradzioj minejo,kad susirado jis,tik ji filmuotis nenorejo kai is jo interviu eme
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 08 30, 13:03)
idomu ar ta pati mergina, kuria rado laidoje  biggrin.gif

„Mano būsimoji žmona mane pamatė per televiziją ir aš jai patikau“, – laimingą meilės istoriją pradeda ūkininkas Martynas, pernai savo gyvenimo meilę suradęs TV3 televizijos projekte „Ūkininkas ieško žmonos“.

„Švelni ir supratinga moteris, trys aplink mus gamtoje lakstantys vaikai, jaukūs namai – tokį aš įsivaizduoju savo gyvenimą jau po kelerių metų“, – sakė 33 metų Martynas, Kauno ir Prienų rajono žmonėms gerai pažįstamas ūkininkas. Kas galėjo pagalvoti, kad netrukus svajonė ims pildytis?

„Jei ne jūs, ne šis projektas...“ – nutęsia romantišku svajotoju „Ūkininkas ieško žmonos“ laidoje pramintas vyras, šiandien prie savęs glaudžiantis sužadėtinę ir jau šios vasaros pabaigoje planuojantis savo vestuves. Tiesa, jis prisipažįsta, kad pradžia buvo sudėtinga, tačiau istorijos pabaiga garantavo sėkmę. „Pačiame projekte meilės neradau, tačiau po jo grįžus į ūkį, ji pati mane susirado“, – sako šypsodamasis Martynas, prisimindamas, kaip sulaukė veterinarijos gydytojos skambučio.

„Projektas buvo iš tiesų smagus: naujos pažintys, reklama, žinoma, ir kelionė nepamaišė... Kelionė gal buvo maloniausia, ypač man, ūkininkui, kuris retai kur ištrūksta. O čia dar su merginomis...“ – pernykštės vasaros prisiminimais dalijasi Martynas.

Ar antrą sykį šoktų į tą pačią upę? Pernai įkalbintas draugų, šiemet jau pats noriai dalyvautų, tačiau nebegali – glaudžia prie savęs mylimą moterį.
Atsakyti
Ko nesupratau, tai kodel Edmundas atsisake i kelione vaziuot? Juk tai tik kelione. Nuvyke gali pavaidint pora kokia diena, paskui pasakyt, kad traukos nera ir megautis poilsiu, kaip draugai ar kiekvienas atskirai. Aplinkos pakeitimas dar niekam nepakenke kiek zinau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 30 rugpjūčio 2013 - 15:30
QUOTE(Ner4Leo @ 2013 08 30, 16:29)
Ko nesupratau, tai kodel Edmundas atsisake i kelione vaziuot? Juk tai tik kelione. Nuvyke gali pavaidint pora kokia diena, paskui pasakyt, kad traukos nera ir megautis poilsiu, kaip draugai ar kiekvienas atskirai. Aplinkos pakeitimas dar niekam nepakenke kiek zinau. smile.gif

Tai negi jo mergina norės, kad ji su svetimom panom į kelionę varytų?
Atsakyti