Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(bitemaja1 @ 2011 08 23, 12:36)
Nelabai suprantu kodel sakot,kad Edas daro spaudima,kazko matomai nepastebejau g.gif

Nu taigis pažiūrėk, kaip anas tą Astą prievartauja, prie sienos prirėmęs doh.gif Lenda bučiuotis, nosimis trintis ir pan. O ta kaip kokia vėpla su viskuo sutinka... Veu schmoll.gif
Atsakyti
O tai gal jai patinka, kad lenda biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai ir sakau, kad "patinka" belen kokis, bile vyras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 08 23, 11:42)
Nu taigis pažiūrėk, kaip anas tą Astą prievartauja, prie sienos prirėmęs  doh.gif Lenda bučiuotis, nosimis trintis ir pan. O ta kaip kokia vėpla su viskuo sutinka... Veu schmoll.gif

Aha kazkokia be nuomones, su viskuo sutinkantiii 4u.gif
visdelto gaila man abieju broliu, bet vienas tai ir issirinko pasikelusia diva fu kokia doh.gif
Atsakyti
nu fui..ir paskutinė serija mergaitei proto nepridėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet tai kai geros nuomonės apie save blink.gif doh.gif

Nu ką, the end, finito, konec biggrin.gif Lauksim antro sezono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 08 23, 21:02)
nu fui..ir paskutinė serija mergaitei proto nepridėjo lotuliukas.gif

Nu jei bogu, čiučiūndra. Taip jai ir perduokit, kas pažįstat. Kai kalbėjo, taip gėda buvo, lyg pačią rodytų doh.gif
Atsakyti
Patiko kaip Edas Astos klausė, kiek jai reikia laiko, kad kartu gyvent ateitų, o ši sako- juk tuoj bulviakasis- dirbt reikia smile.gif . Taip nuoširdžiai pasirodė smile.gif
Atsakyti
Nu, jau man tai asmeniskai bloga klausytis tos Ugnes buvo doh.gif Nezinau nei ka pasakyti, bet vienu momentu net pagalvojau, kad jos tikslas tai kogero buvo patekti i telika ir kazkaip atkreipti i save demesi, o pats geriausias budas tam , tai kogero pasirodyti kuo durniau smile.gif
Siaip tai man labiausiai gaila, kad nesuejo Kestutis ir Milda, taciau kita vertus jie tikrai parode, kad yra zmones kurie zino ko nori ir blaiviai vertina savo, kaip poros galimybes. Bet jie, man asmeniskai, labai gerai ziurejosi bigsmile.gif
Darius ir Gintare - manau tinka vienas kitam, bet jie man kazkokie juokingi, na, o Edas...jis man ziauriai atstumiantis, o ta jo panele net nezinau, labai jau savotiska, bet tas jos savotiskumas ja gal ir iskyre is visu kitu.
Na, ka, tai pasibaige viskas, vadinasi lauksim kitu metu. tai kuri is forumo merginu zadat dalyvauti?Cia juk tiek ukisku merginu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 08 23, 21:17)
Cia juk tiek ukisku merginu yra mirksiukas.gif

Tai kad tikriausiai visas čionykštes ūkininkai jau atrado. Kad ir ne ūkiškas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 08 23, 20:17)
tai kuri is forumo merginu zadat dalyvauti?Cia juk tiek ukisku merginu yra mirksiukas.gif

Aš jau laimėjau savo svajonių ūkininką biggrin.gif
Atsakyti
o aš tikiuos,kad broliai susieis dar su tom kurios,tikrai nuoširdžiai įsimylėjusios buvo,o ne tik norėjo kelionę laimėti doh.gif ir smagu kad baigėsi ne saldžiai,kam neišėjo,tam neišėjo,nesujungė per prievartą ax.gif

o kas dėl ugnės tai ir man buvo net gėda klausytis.. doh.gif
Atsakyti