Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

juokinga ta Ugne. Azuolas ciut ne per klaida ja pasirinko, o ji mat prisimine, kad dejo visas pastangas kad ji suviliot doh.gif kazko laidos pradzioj nebuvo tokiu pareiskimu - visada gaunu ko noriu ir tt. biggrin.gif
dar pamaniau, geriau jau Azuolas butu su mama vaziaves... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvine:D: 24 rugpjūčio 2011 - 08:31
QUOTE(Leticija @ 2011 08 24, 09:15)
Nemaciau vakar laidos  doh.gif  kur galeciau paziuret, gal youtube yra?

Po kokių trijų dienų TV3 puslapy turėtų būti. Ir kartoja kažkada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 08 24, 09:32)
Po kokių trijų dienų TV3 puslapy turėtų būti. Ir kartoja kažkada  unsure.gif

turėtų šįryt kartoti lyg 11.00 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 08 24, 07:28)
Pauliui ir Sandrai sutrukdė Pelkių Vanda - po kelių dienų broliai suėjo gyventi į vieną kambarį, mergos į kitą.

O pišlybos - juk Edas pakvietė Astą po poros mėnesių vėl atvažiuoti ir pasimatuoti vestuvinę suknelę. Kai bulbas nukas laugh.gif

Nu tipo draugės, pasimatė kelis kart ūkyje ir jau dabar berna palikti reikia dėl jos. Išvis Ugnė tesidžiaugia kelionę gavusi. Nebūt numirusi, kad kelias dienas būtų bent iš mandagumo su žmogum maloni pabuvusi.
Milda su Kęstučiu irgi meilės neplėšė, bet iš kambario žmogaus gi nevarė, yra dar ir elementarus žmogiškumas.

Nu galėtų kitą vasara pradedant naują šou parodyti Edą ir Dariuką kaip toliau klostėsė tie meilės reikalai. Gal tikrai su Asta sulips, kažkoum jie man limpa vienas prie kito.
Atsakyti
Ziuriu dabar as ta pakartojima, nu ir ta asta, tai kaip mieganti grazuole...galima uzmigti beklausant jos snektos ir kazkaip nerealiai pasyvi doh.gif
Atsakyti
Man tai jie abu su Edu tokie biškį prie meno- abu paplaukę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 08 24, 11:35)
Ziuriu dabar as ta pakartojima, nu ir ta asta, tai kaip mieganti grazuole...galima uzmigti beklausant jos snektos ir kazkaip nerealiai pasyvi doh.gif

Studijavau su tokia mergaite. Grynai kaip Asta. nu regis pas žmogų jokių neigiamų emocijų. net nemoka pykti. Tylės kentės, na kai apsipranti tai žmogų priimi tokį koks jis yra. Kaip sakant visokių yra visokių reikia
Atsakyti
Kas įdomiausia beveik pas visus dalyvius FB sudėtos foto iš Turkijos biggrin.gif
matyt daugeliui ta kelionė buvo kažkas tooookio smile.gif

kadangi mačiau ne visas laidas, tai gal būsiu neobjektyvi, bet , mano, supratimu, labai jau savotiški dalyviai buvo surinkti.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2011 08 24, 16:51)
Kas įdomiausia beveik pas visus dalyvius FB sudėtos foto iš Turkijos  biggrin.gif
matyt daugeliui ta kelionė buvo kažkas tooookio  smile.gif

kadangi mačiau ne visas laidas, tai gal būsiu neobjektyvi, bet , mano, supratimu, labai jau savotiški dalyviai buvo surinkti.

Nu sudominai, lėkiau ir aš į FB panaršyti ir visokių idomybių pasižiūrėti. Išvados bus vėliau smile.gif
O dėl savotiškumo, tai man kaip tik atrodo kad surinkti eiliniai LT žmogeliai, visokių gi ant tos Lietuvėles yra. nereikia vien tomanekenu
Atsakyti
Nu vat prisiciekavinau iki soties. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Asta pasirašiusi kad 1997 metais baigusi mokyklą, tai jai dabar 32-33 metai. Ir kad modeliu buvusi nemelavo biggrin.gif
O šiaip smalsuma numarinau. Nuomone irgi kai kuriais atžvilgiais pakoregavau.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 24, 18:02)
Nu vat prisiciekavinau iki soties.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Asta pasirašiusi kad 1997 metais baigusi mokyklą, tai jai dabar 32-33 metai. Ir kad modeliu  buvusi nemelavo  biggrin.gif
O šiaip smalsuma numarinau. Nuomone irgi kai kuriais atžvilgiais pakoregavau.

bet per klase.lt sistemą išmeta, kad jai 38 metai g.gif
gal 1997m. baigė vieną mokyklą, ten 8 klases, o paskui dar kitą, kurios nepažymėjo g.gif
Atsakyti
kad 38 jai, nepatikėčiau, nes tikrai taip neatrodo... 33-34 taip... Na nebent jau labai gerai išsilaikius. biggrin.gif
Atsakyti