Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(janneta @ 2012 06 25, 09:39)
Beje www.deiza.net vaikiškų rūbelių išpardavimas, gal ką domina mirksiukas.gif

aciukas uz nuoroda, bet eilini karta sunervino lietuviskos kainos...

pvz
http://www.deiza.net...es-Pauksciukas/
tokias as perku UK, iseina 10-12 lt., pardaviau pati kaimynei po 15 lt., o cia jau su nuolaida tiek kainuoja doh.gif o be to jie ir tiek neverti, nes kukuliuojasi, is kinijos...
apie smelinuku kainas cia tai is vis... doh.gif cia skuduryne uz deveta praso tiek, kiek is Uk nauja iseina atsisiut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

eilini karta isitikinau, kad siunciaus ir dar siusiuos dezem viska viska, ko tik reikia...
ech, varau i miesta pasportuosiu, dantis susiremontuosiu, gal biski atvesiu, o tai nervoooota esu labai, tikiuosi neuzkreciau negatyvu blush2.gif pazadu pasitaisysiu, sia savaite sau pazadejau but laaabai pozityvi thumbup.gif
Papildyta:

mano brolis buvo 1,5 metu Skotijoj...grazios foto labai is ten, kaip is senoves filmu apie karaliu Artura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 25 birželio 2012 - 09:37
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 06 25, 10:32)
aciukas uz nuoroda, bet eilini karta sunervino lietuviskos kainos...

pvz
http://www.deiza.net...es-Pauksciukas/
tokias as perku UK, iseina 10-12 lt., pardaviau pati kaimynei po 15 lt., o cia jau su nuolaida tiek kainuoja  doh.gif o be to jie ir tiek neverti, nes kukuliuojasi, is kinijos...
apie smelinuku kainas cia tai is vis...  doh.gif cia skuduryne uz deveta praso tiek, kiek is Uk nauja iseina atsisiut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eilini karta isitikinau, kad siunciaus ir dar siusiuos dezem viska viska, ko tik reikia...
ech, varau i miesta pasportuosiu, dantis susiremontuosiu, gal biski atvesiu, o tai nervoooota esu labai, tikiuosi neuzkreciau negatyvu  blush2.gif pazadu pasitaisysiu, sia savaite sau pazadejau but laaabai pozityvi  thumbup.gif
Papildyta:
mano brolis buvo 1,5 metu Skotijoj...grazios foto labai is ten, kaip is senoves filmu apie karaliu Artura  thumbup.gif

Kad aš pati nemoku iš užsienio siūstis doh.gif Niu dabar sesuo darys užsakymą tai pasirankiojau gėrybių trupinuką blush2.gif
O man nuotaika nebloga, ir nenervuota visai, tik pilvo apačia kažko jau kelinta diena skauda, reik skambintis ginei kad nebūtu paskui kas blogai g.gif
Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 06 25, 10:05)
as tai gundausi saviskei nupirkti sita kostiumiuka, jis mane pakerejo kostiumiukas  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 24, 21:50)
fainutė wub.gif
Papildyta:

Turbūt išjungti skype paprasčiau, nei pasiaiškinti. Subiesino juodai.

labukas,
turbut, mes tai tfiu dar nesipyko per 2men. Nors kasdien po kelis kartus susiskambinam per skype.tfu tfu
Atsakyti
Kan mamukai mirksiukas.gif ? Tuščia čia šiandien, išsisėmusios visos lotuliukas.gif Aš privalgiau, dabar būt gerai pamiegot bet noriu ir kambarius apsikuopt tai nežinau ką čia veikt pirma g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 25, 12:40)
Kan mamukai mirksiukas.gif ? Tuščia čia šiandien, išsisėmusios visos lotuliukas.gif Aš privalgiau, dabar būt gerai pamiegot bet noriu ir kambarius apsikuopt tai nežinau ką čia veikt pirma g.gif

Pirma eik pasnaust o po to jei liks laiko ir susitvarkysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 06 25, 13:54)
Pirma eik pasnaust o po to jei liks laiko ir susitvarkysi lotuliukas.gif

Tvarkaus wink.gif užsimečiau kelis filmus siūstis tai kai mažiuka parsivešiu krisma į lovą ir tinginiausim ax.gif
Atsakyti
verysad.gif O aš grįžau iš darbo. Šiandien buvo smegenų plovimas
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 25, 15:44)
verysad.gif O aš grįžau iš darbo. Šiandien buvo smegenų plovimas

Ir kodėl tokia liūdna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 25, 15:52)
Ir kodėl tokia liūdna? g.gif

Ai kažkaip kamuoja ilgesys, su vyru susipykom - net pati nesuprantu ko, darbe klausiau lekcijų, bet jos ne man buvo skirtos, bet nuotaikos nepridėjo.

Kažkaip nusibodo viskas. Atrodo būtų šalia žmogus - galėtum išsikalbėt. Galėtum kartu patylėt, o dabar jaučiuosi duračka snieguračka. Net darbe man pasakė, kad jau matyt vyro pasiilgau.

Šiandien tik man vyrai papasakojo apie svajonių moterį, kurią jie matė.............Tai lūžau pusdienį ir mąsčiau, kad tokia turbūt mano vyrui ir labai patiktų. O aš taip toli iki to ir nuo to......................................................Reikia matyt eit ryt pasigražint, gal nuotaika pasitaisys. Tiesiog kartais galvoju, kaip gera kai neturi smegenų, kai nekeli reikalavimų. Tada gyvenimas toks paprastas ir tarpusavio santykiai idealūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 25, 16:04)
Ai kažkaip kamuoja ilgesys, su vyru susipykom - net pati nesuprantu ko, darbe klausiau lekcijų, bet jos ne man buvo skirtos, bet nuotaikos nepridėjo.

Kažkaip nusibodo viskas. Atrodo būtų šalia žmogus - galėtum išsikalbėt. Galėtum kartu patylėt, o dabar jaučiuosi duračka snieguračka. Net darbe man pasakė, kad jau matyt vyro pasiilgau.

Šiandien tik man vyrai papasakojo apie svajonių moterį, kurią jie matė.............Tai lūžau pusdienį ir mąsčiau, kad tokia turbūt mano vyrui ir labai patiktų. O aš taip toli iki to ir nuo to......................................................Reikia matyt eit ryt pasigražint, gal nuotaika pasitaisys. Tiesiog kartais galvoju, kaip gera kai neturi smegenų, kai nekeli reikalavimų. Tada gyvenimas toks paprastas ir tarpusavio santykiai idealūs biggrin.gif

Ir kokia gi ta svajonių moteris? lotuliukas.gif
Neliūdėk, nėra to blogo kas neišeitų į gerą, visiems gi pasitaiko ir juoda ir balta, tad nosį aukštyn ir marš grąžintis mirksiukas.gif o su vyrų patarčiau susitaikyti, tada ir nuotaika pagerės, gyvenimas per trumpas kad laiką švaistytume pykčiams 4u.gif
Atsakyti
[quote=Giedre.vs,2012 06 25, 16:04]
Ai kažkaip kamuoja ilgesys, ...Atrodo būtų šalia žmogus - galėtum išsikalbėt. Galėtum kartu patylėt, o dabar jaučiuosi duračka snieguračka.....

vat vat, jauciausi vakar lygiai taip pat lotuliukas.gif bet tuo ir gerai, kad viena diena pasibaigia, kita prasideda, kartu ir naujos emocijos thumbup.gif siandien mano nuotaika gera, labai padejo sportas, 1.5 val. atvariau pagal programa del nugaros problemu ir svorio metimo, tai daba kalnus nuversciau...
mano geri kaimynai senukai paskambino, kad nulekciau pas juos i soda braskes nusiskint, jiem jau nereikia verysad.gif ...yra kitu rupesciu, tai lekiu, bo sake koks kibiras bus doh.gif

ikiukas visoms, aukstyn nosis thumbup.gif

Papildyta:
[quote=sauluciukas77,2012 06 25, 16:52]
[quote=Giedre.vs,2012 06 25, 16:04]
Ai kažkaip kamuoja ilgesys, ...Atrodo būtų šalia žmogus - galėtum išsikalbėt. Galėtum kartu patylėt, o dabar jaučiuosi duračka snieguračka.....

vat vat, jauciausi vakar lygiai taip pat lotuliukas.gif bet tuo ir gerai, kad viena diena pasibaigia, kita prasideda, kartu ir naujos emocijos thumbup.gif siandien mano nuotaika gera, labai padejo sportas, 1.5 val. atvariau pagal programa del nugaros problemu ir svorio metimo, tai daba kalnus nuversciau...
mano geri kaimynai senukai paskambino, kad nulekciau pas juos i soda braskes nusiskint, jiem jau nereikia verysad.gif ...yra kitu rupesciu, tai lekiu, bo sake koks kibiras bus doh.gif

ikiukas visoms, aukstyn nosis thumbup.gif
[/quote]

beje, nezinau ar del to nuotaika pasitaise ar ne, bet maximoj vynui 30 proc., tai prisipirkau visu savo megstamu vynu ir nauju neragautu dar i kolekcija, daba jau vasara bus ramu, nereiks blaskytis, kai uzsuks sveciai netiketai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 25, 16:17)
Ir kokia gi ta svajonių moteris? lotuliukas.gif
Neliūdėk, nėra to blogo kas neišeitų į gerą, visiems gi pasitaiko ir juoda ir balta, tad nosį aukštyn ir marš grąžintis mirksiukas.gif o su vyrų patarčiau susitaikyti, tada ir nuotaika pagerės, gyvenimas per trumpas kad laiką švaistytume pykčiams 4u.gif

Niu papasakosiu bajerį: Aš dirbu auditore vyrų kolektyve. Mano keli pavaldiniai šiandien važiavo nuvežti mūsų klientui teisinius dokumentus. Grįžo jie (2 vyrai apie 40-45) ir tik girdžiu dūsavimus: vajezau vajezau. Sakau kas nutiko? doh.gif O jie man niu ką matėm, ką matėm. Sakau pasakokit. Sako nuvežam į firmą dokus ir kai pamatom moteriškę pamirštam, ko atvažiavom. lotuliukas.gif Niu tai kaip ji atrodė:
nėriniuotos kojnės su rožėmis ant šlaunų ir tinkleliu,
mini sijonukas toks aptemptas, kad persišviečia apatinio trikotažo kontūrai,
viršutinė dalis- aptempta bliuskutė su didele iškirpte ir ir su peršviečiamais kontūrais,
priklijuoti nagai,
labai ilgi (matyt ir prilituoti) juodi plaukai,
vakarinis makiažas,
kvepalų tiek, kad net susisuka protas. blush2.gif

Iki darbo dienos tik girdėjau dūsavimus.
Abu jie mąstė, ką ji dirba biggrin.gif

O aš žvengiu: matyt sakau priima klientus. Niu juokiausi iki ašarų. Va kokia mano berniukų svajonė.
Atsakyti