Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

[quote=sauluciukas77,2012 06 26, 15:24]
sunkus metas paciute...bet man gyvenime irgi buvo juodu demiu, kai reikejo auksa nest i lombarda, kad buta issinuomot, po algos begdavau ispirkt, bet iki kito atlyginimo vel pritrukdavau, tai su tuo paciu auksu vel begdavau....bet tokie uztemimai nera amzinybe, jeigu viska darai teisingai, ir eini tikslo link 4u.gif viskas bus gerai, issikapstysit smile.gif
Papildyta:
[quote=rinann,2012 06 26, 12:52]

sauluciukas is kur rubelius siunties?

labai ivairiai, ziurint ko reikia, tada ir sedu ieskot, kur randu, ten nuperku. bet aisku, ebay dazniausiai ieskau, bet jeigu didesnius kiekius perku, tada perku ir is parduotuviu internetiniu, vaikams daznai is george (asda), matalan
tiek buvau isijautus vienu metu, kad net apie parduotuve klaipedoj galvojau, bet kazkaip praejo jau matyt uzsidegimas...prisipirkau apie 100 kg visko pabadymui kaip eisis, paskui ziauriai atsinaujimo senos bedos su nugara, tai visa laika turiu skirt dukrytems, ju ligoms ir dar savo treniruotem, procedurom....tai skudurus daba i interneta sukeliau, po biski pardisuoda, ka kaimynai, draugai nuperka, o i prieki nemastau jau del parduotuves, kol sveikatos nebus, netapsiu verslininke
Papildyta:
[quote=Spindulėlė,2012 06 26, 14:42]

Noriu sokolado ar ko nors riebaus ir kremisko blush2.gif
gaila, sushis kur darua siandien nei riebus nei kremiskas....buciau i svecius kvietus blush2.gif gal yra norinciu sushi su krevetem? thumbup.gif galiu pasidalint mirksiukas.gif
[/quote]
Tai gal ir puslapiuką savo turi mesteltum čia mums, gal ką užmatysim mirksiukas.gif Oi kaip gerai numigau ne tas žodis, visai kitu žmogumi jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 26, 15:49)
Oi kaip gerai numigau ne tas žodis, visai kitu žmogumi jaučiuosi ax.gif

Bandziau ir as numigt, nu ne velnio, o apsiblausus kazkokia,ziovauju, nedarbinga schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos ir viso lekiu mažosios. Mes vakar pliurpėm 3 val. tai šiandien kaip zombis beveik be miego. Tiksliau 1,5 val. maniškis žuvį visiems kepė, o aš žiūrėjau ir kalbėjau. Kažkas iš fantastikos buvo. Nes 18 metų keptuvės rankoj nelaikė ir nieko virtuvėj neveikė. Tai va sakau, kai grįš galės šeimininkaut, o aš užtarnauto poilsio eisiu biggrin.gif
Atsakyti
Niu va mes jau namie, ir vištiena pašauta jau visuose namuose kvepia thumbup.gif Bet blyn kaip išsigandau ne tas žodis, ogi plaunu indus ir kažkas tik bumbt į stiklą ir taip stipriai, nulekiu per langą pažiūrėti, žiūriu paukštukas guli, maniau mirė bet girdžiu cypauja, tai nuėjau ir parsinešiau, dabar susukau į rankšluostį ir nežinau ką daryti, trupinukų pabarsčiau nu gal atkus g.gif Sako reiškia žinia apie nelaimę, apie mirtį, bet bandau vyti tas blogas mintis nuo savęs kuo tolyn verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 26, 17:51)
Niu va mes jau namie, ir vištiena pašauta jau visuose namuose kvepia thumbup.gif Bet blyn kaip išsigandau ne tas žodis, ogi plaunu indus ir kažkas tik bumbt į stiklą ir taip stipriai, nulekiu per langą pažiūrėti, žiūriu paukštukas guli, maniau mirė bet girdžiu cypauja, tai nuėjau ir parsinešiau, dabar susukau į rankšluostį ir nežinau ką daryti, trupinukų pabarsčiau nu gal atkus g.gif Sako reiškia žinia apie nelaimę, apie mirtį, bet bandau vyti tas blogas mintis nuo savęs kuo tolyn verysad.gif

Nesamone, baik. Mastyk pozityviai. Per daug langai svarus buvo, o paukstukas be akiniu biggrin.gif
Vyro sesei pries kelis metus taip buvo, stenejo, stenejo, nieks niekur nemire schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 26, 18:10)
Nesamone, baik. Mastyk pozityviai. Per daug langai svarus buvo, o paukstukas be akiniu biggrin.gif
Vyro sesei pries kelis metus taip buvo, stenejo, stenejo, nieks niekur nemire schmoll.gif

Ačiū spindulėle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 26, 17:10)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif niekad nekreipiu demesio i tokius prietarus ax.gif
Atsakyti
Man karta vairuojant tiesiai pries akis issitaske paukstukas i langa ,gavau stabdyt ,nes krauja (nedaug)nuvalyt reikejo doh.gif nejauku aisku,bet kazkada skaiciau ,kad pauskciai praranda orientacija is senatves net biggrin.gif taip kad janneta irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 26, 18:31)
Man karta vairuojant tiesiai pries akis issitaske paukstukas i langa ,gavau stabdyt ,nes krauja (nedaug)nuvalyt reikejo doh.gif nejauku aisku,bet kazkada skaiciau ,kad pauskciai praranda orientacija is senatves net biggrin.gif taip kad janneta  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif

Mums toks paukstelis stikla suskalde, o as vos infarkto negavau, bet jau ten puse dramblio lotuliukas.gif
Na, kad prisipirkau saldumynu kalna ir alaus, eisim filma ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif visgi persasi mintis, kad su savo vyru niekada nebusiu laiminga.....
neklauskit kodel, tiesiog kai apie skyrybas masciau iki jo isvaziavimo, tai buvau visiskai teisi...
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 26, 19:55)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif visgi persasi mintis, kad su savo vyru niekada nebusiu laiminga.....
neklauskit kodel, tiesiog kai apie skyrybas masciau iki jo isvaziavimo, tai buvau visiskai teisi...

Nu nu, pasakok pasakok, paklausiu. Kas dabar?
blink.gif
Tokia puikiai nusiteikus buvai...
Atsakyti
[quote=janneta,2012 06 26, 15:49]
Tai gal ir puslapiuką savo turi mesteltum čia mums, gal ką užmatysim mirksiukas.gif Oi

skambiai pasakyta, puslapiuka blush2.gif

dedu viska cia, jeigu ka ax.gif

Mano drabuziai
jeigu kam kas patiks, kreipkites kad ir per cia i az, visada kainyte paderinsiu saunioms mamytukems bigsmile.gif siunciausi viska kas man atrode grazu ir pigu ir kokybiska, o dabar jau kas pirke yra, tai konkreciai pasako ko noretu, bandau surast mirksiukas.gif sita veikla man patinka, kaip sakiau, norejau net, kad tai peraugtu i versla, bet pasiliksiu prie savo issvajotos profesijos ir po auginimo atostogu grysiu i savo sfera, kur nardau daug geriau, negu prekyboj lotuliukas.gif

Maniskis pervede siandien alga+atostoginius, nu tai turesiu reikalu...viska isleist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau stala su kedem i valgomaji nusiziurejau blush2.gif
Papildyta:
[quote=paciute,2012 06 26, 19:55]cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif visgi persasi mintis, kad su savo vyru niekada nebusiu laiminga.....
[/quote]

pasistenk i viska paziuret letai, gerai apmastyti, jokiu skubotu sprendimu...o siaip tai as ir su pirmu vyru issiskyriau po 7 m. gyvenimo...o dabar jau 6 metai kaip ne karto nepasigailejau to sprendimo, kuris tuo metu buvo laaabai sunkus, kurio net mano mama nesuprato...vistiek geriausiai viska pati zinai, kas ir kaip, kodel iki tokios minties priejai....

p.s. jeigu turetum kokiu teisiniu klausimu, mielai patarsiu, rasyt gali i az....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 26 birželio 2012 - 19:05