Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(paciute @ 2012 06 26, 19:55)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif visgi persasi mintis, kad su savo vyru niekada nebusiu laiminga.....
neklauskit kodel, tiesiog kai apie skyrybas masciau iki jo isvaziavimo, tai buvau visiskai teisi...

Laikykis mažute 4u.gif
Žinai aš po maniškio išvažiavimo pirmą savaitę ir juodai apie tai galvojau. Savaitę verkiau ir vėmiau, nes išvažiuodamas man tiek prikalbėjo...............Kad aš tipo dėmesio jam nerodžiau, kad nusibodo namai, aš, vaikai. Kad nori nuo mūsų pailsėt. Ir jei nenorės - tai ir negriš. Niu trumpai tariant. O man buvo taip skaudu, kai beveik metus aš drąskiausi per kelis darbus ir dirbau net už jį patį jo darbą.
Kad buvo apskalbtas, pavalgęs, sėdėjo sutvarkytuose namuose, kad vaikai buvo prižiūrėti, bet buvo blogai...............O kas neaišku.

Buvo labai skaudu, kad žmogus pagal mane nevertino nieko. Man tai buvo daug sunkiau už fizinę neištikimybę...................................Ir mąsčiau tik apie tai. Bet galvoju, niu pažiūrėsiu kaip viskas bus po šito laiko........................................

Ir kažkaip po kokių 3 savaičių pradėjau girdėt protingas mintis.

Manau niekada tokio sprendimo negalima priimti ant karštųjų. Reikia labai gerai apgalvoti......................................Ir net neištikimybė pvz - tikrai nėra priežastis skirtis.
Atsakyti
As kazkodel galvoju, kad Paciutei cia ne del neistikimybes, itariu kazkodel, bet cia garsiai nekalbesiu.
Siaip, ka pasakysiu Paciute, neskubek, vyrai daug veliau suauga.
Atsakyti
Oi ,kiek as skyriausi ,depresavau,nes is ilgesio vilku kaukiau ,pykau ant vyro,nes man atrode jis kalciausias ,kad jis vos ne savo norui ir malonumui isvaziavo doh.gif doh.gif paciute ,papasakok konkreciau ,mes visos protingos babulkos padesim rast sviesa tunelio gale ax.gif biggrin.gif bet man atrodo pasikarsciavai stai ir viskas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As alu geriu ir skruzdelinu uzkandu. Skanu, tik kazin kaip virskins g.gif
Atsakyti
vajei kokios negeros čia nuotaikėlės, pačiute nusiramink, pailsėk o paskui dar kartą viską pergalvok, sutinku su merginomis kad gal tikrai paskubėjai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 26, 20:28)
As kazkodel galvoju, kad Paciutei cia ne del neistikimybes, itariu kazkodel, bet cia garsiai nekalbesiu.
Siaip, ka pasakysiu Paciute, neskubek, vyrai daug veliau suauga.

Aš parašiau tam, kad čia turėjau vieną pažįstamą, kuri ant karštųjų skirtis norėjo, nes vyras iškeitė...................Bet aš jai siūliau gerai pagalvot ir neskubėt, nes sakau po savaitės viskas kitaip atrodys. Tai žinokit jau apie 3 leliuką galvoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 26, 20:47)

aš saldainius valgau ir saulėgrąžas užkandu smile.gif
Atsakyti

Niu derinys keistokas, bet būna ir taip. Man tai šiandien kažkaip skrandį skauda. Kažkaip įtampa ir miego trūkumas daro savo.
Papildyta:
O aš valgiau pienišką sriubą tongue.gif Labai nesveikai maitinuosi visą mėnesį, kad tik vėl skylės skrandy neatsirastų blush2.gif
Atsakyti
O as paprasyciau apsimest ,kad visoms skrandziai skauda ir apie maista nerasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif As storeju akyse ,neuzsidaro "vafline"mano -ketvirtadieni pas gine,tai ana karta jau ji sake sustok skanume,bet si karta ji mane pasverusi ismes kaip vaika is braskyno lotuliukas.gif
Beje as uzkandziauju cepelinais lotuliukas.gif doh.gif aisku dar i lova ka nors nusinesiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 26 birželio 2012 - 19:56
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 26, 20:52)
Niu derinys keistokas, bet būna ir taip. Man tai šiandien kažkaip skrandį skauda. Kažkaip įtampa ir miego trūkumas daro savo.
Papildyta:
O aš valgiau pienišką sriubą tongue.gif Labai nesveikai maitinuosi visą mėnesį, kad tik vėl skylės skrandy neatsirastų blush2.gif

Nu nu, baik. O skyles skrandyje pagrindas dazniausiai nervinis. Bent jau gydytojai del mano dukriaus taip sake. blush2.gif
O man siaip prie alaus visada saldaus noris lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 26, 20:55)
O as paprasyciau apsimest ,kad visoms skrandziai skauda ir apie maista nerasyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As storeju akyse ,neuzsidaro "vafline"mano -ketvirtadieni pas gine,tai ana karta jau ji sake sustok skanume,bet si karta ji mane pasverusi ismes kaip vaika is braskyno  lotuliukas.gif
Beje as uzkandziauju cepelinais  lotuliukas.gif  doh.gif aisku dar i lova ka nors nusinesiu ...

Man irgi taip sake, nenumesi svorio, ka sau galvoji ple ple ple.
Nukrito pats ir galvos nesukau. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 26, 20:55)
O as paprasyciau apsimest ,kad visoms skrandziai skauda ir apie maista nerasyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As storeju akyse ,neuzsidaro "vafline"mano -ketvirtadieni pas gine,tai ana karta jau ji sake sustok skanume,bet si karta ji mane pasverusi ismes kaip vaika is braskyno  lotuliukas.gif
Beje as uzkandziauju cepelinais  lotuliukas.gif  doh.gif aisku dar i lova ka nors nusinesiu ...

Tavo darbas dabar STORĖTI biggrin.gif

o aš po diedo išvažiavimo numečiau 4 kg, bet dar galėčiau ir visus 10 + numest smile.gif

Man nuo nedamigos juodai negerai būna.
Atsakyti

o as prisikirtau sushiu su krevetkom, vynu uzpyliau, ir dar nueisiu daba parukyt drinks_cheers.gif . vaka miegti, kaip saka zemaicia, o as depresucha slopinu lotuliukas.gif
vat toks puikus tas musu gyvenimas be vyru....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 26 birželio 2012 - 20:26