Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(paciute @ 2012 06 22, 13:15)
atejau i temos pabaiga ir sitiek priplepejau doh.gif  o dar sugebu skustis, kad nieko nespeju biggrin.gif

tik plepėk plepėk mums smagiau thumbup.gif beje ar gavot jau slapukus nuo pastuko mirksiukas.gif aš nusidėjau, kan tik suvalgiau torto gabalą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 22, 14:22)
tik plepėk plepėk mums smagiau thumbup.gif beje ar gavot jau slapukus nuo pastuko mirksiukas.gif aš nusidėjau, kan tik suvalgiau torto gabalą doh.gif

As dabar irgi mielai koki torto gabaliuka susveisciau ar siaip ka skanaus,bet taip tingiu iki parduotuves eit,kol vaikus aprengsiu ir noras praeis biggrin.gif Ir dar toks slykstus oras lauke doh.gif Taip kad siandien pasikudinsiu,einu vaikam sriubikes geriau pravirsiu ax.gif
janneta,tai atostogos tau dabar iki rudens?
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 22, 13:22)

nea, dar negavom ax.gif

o as vakar buvau turgelyje prisipirkus savo mazajai darzoviu, tai visas supjausciau sudejau i indelius ir pasaldau, kad trys dienas kokias galeciau neeit i turgeli, tai dabar verdu jai kose makalose su spinatais, brokoliu, morkyte, moliugu ir bulvyte smile.gif
dar uzsakiau ciulptuko laikikli, nes pindoskyte gi pamete smile.gif
http://www.facebook....274160185956245 dabar pas sia mergaite akcija, jei kam aktualu. laiko ciulptuka ir dar vaiko smulkiajai motorikai labai gerai, is patirties sakau, kad esu patenkinta smile.gif
a dar va yra toks saitas, kaip uz tokia kaina kokybe nebloga, man tarkim su vaiku i lauka eit ar prie ezero vaziuot labai tinka batai www.everything5pounds.com rubu nepirkau smile.gif tai va jei kam kas patiks galesiu duot FB kontaktus mamytes kuri tuom uzsiima, ima nedideli mokesti, kaip tik rytoj darys uzsakyma prekes kaina bus 28lt + siuntimas (nuo 7 lt cia nuo svorio priklauso) ir uz 10 dienu preke pas jus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paciute: 22 birželio 2012 - 12:54
QUOTE(rinann @ 2012 06 22, 13:42)
As dabar irgi mielai koki torto gabaliuka susveisciau ar siaip ka skanaus,bet taip tingiu iki parduotuves eit,kol vaikus aprengsiu ir noras praeis biggrin.gif Ir dar toks slykstus oras lauke doh.gif  Taip kad siandien pasikudinsiu,einu vaikam sriubikes geriau pravirsiu ax.gif
janneta,tai atostogos tau dabar iki rudens?

na dar dvi dienas kitoj savaitėj turėsiu eit i darbą o paskui tik jau rugpjūčio pabaigoj thumbup.gif bandžiau nusnausti ir kai tik įmigau sesuo paskambino, išsilakstė mano miegai doh.gif
Atsakyti
mes siandien po darbo vaziuojam pas mama tai tik pirmadieni grysim smile.gif
busiu atitrukusi nuo interneto ir sm .

o tema tikrai faina thumbup.gif
Atsakyti
o kokios plepsės biggrin.gif
Aš apsidirbau biggrin.gif (darbą padariau) ir jovalus susitvarkiau. Pas vyresnėlę draugė nakvojo. Dar iki dabar tupi. Reikia dar nagus susitvarkyt.

Aš užsisakinėju rūbus iš Adams Kids. Kai noro turiu biggrin.gif Be tarpininkų.

Aš tai vasarą atostogų neimsiu nematau kažkaip prasmės. Mes dar spėjom paatostgaut iki B išvykstant. Buvo labai super tik biški įtampa tarp mūsų viską gadino.
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
Paciute, Ariana issiunciau. Tai jau lauksim ir jusu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
gero savaitgalio ir sausu Joninių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 22, 15:20)
Paciute, Ariana issiunciau. Tai jau lauksim ir jusu foto mirksiukas.gif

Aciu aciu, man didele pagarba ten apsilankyt 4u.gif
Kai maziukas eis naktinio miegelio,tada pasistengsiu ikelti smile.gif)
Ryt anyta atvaro, tai blin reikia ir valgyht padaryt, ir viska islot lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as dekoju uz prisijungima smile.gif
jau sukeliau nuotraukas smile.gif
malonu su jumis susipazinti, kokios jus visos grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 22, 13:47)
nea, dar negavom  ax.gif

a dar va yra toks saitas, kaip uz tokia kaina kokybe nebloga, man tarkim su vaiku i lauka eit ar prie ezero vaziuot labai tinka batai  www.everything5pounds.com rubu nepirkau smile.gif tai va jei kam kas patiks galesiu duot FB kontaktus mamytes kuri tuom uzsiima, ima nedideli mokesti, kaip tik rytoj darys uzsakyma prekes kaina bus 28lt + siuntimas (nuo 7 lt cia nuo svorio priklauso) ir uz 10 dienu preke pas jus smile.gif

Pirkau as is sio saito, pirma ir paskutini karta, kokybe tragiska, nzn kaip del batu, bet rubu, tasiu.Man tase visa suplyso per menesi, ir ne kasdien nesiuojau. bet rimtai visa supliso.O sujknele ir turiu, bet visa persishvecia, medziaga tokia sudina,tjurbut uzsidejus per diena skyles atsiras biggrin.gif
Atsakyti