Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Paciute,esi jauna grazi moteris,bet kas taves pavydetu mirksiukas.gif O zinai vyrai budami toli bele ko gali prisigalvoti doh.gif
Ir pritariu mergaitems,kad dabar svarbiausia leisti jausmams nuslugti,o laikas viska sustatys i savo vietas.Tik kantrybes,mergyt console.gif
Atsakyti
aciu mergaites, bet zinot kaip man dabar liudna, o kas baisiausia, tai taip saves gaila.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 27, 07:46)

4u.gif 4u.gif 4u.gif mergyt visada zinojau ir zinosiu, kad verciau liezuvi nusipjausiu nei MB suzinos ka ir kaip veikiau tuos 9 menesius kol buvom atskirai, turiu nuostabius tolerantiskus tevus kurie visa gyvenima moke kad vyrui niekada iki galo nieko neatskleist, nes tada jau bus beda, apie B ka jis veike zinau viska, zinau su kuo buvo su kuo miegojo ir gailiuos kad zinau, nes kiekvieno barnio metu as jam tai prikisu doh.gif skaudindama save, bet slyksciausia kad mano gyvenime per ta laika buvo dar daugiau visokio meslo ir nuoptikiu kad lyginant su manim B buvo sventasis, bet dzin as ji galiu suvalgyt del to nors ir buvom issiskyre, bet cia ir yra geriausias posakis nezinai ir sirdies neskauda 4u.gif
bet is savo pacios puses galiu pasakyti kad cia pavydas, o dar tuolabiau vyriskas ego doh.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 27, 08:05)
Kodel jis taip elgiasi-akivaizdu ,nes pavydi taves ...jis bijo ,kad tu cia viena gali pradet vel linksmintis...nu jis nesupranta ,kad sedi su vaikuciu ..bet tas aisku prikaisiojimas kazkoks varytu betka is proto..Ir nekalbek dabar ,nesiaiskink,lai pats tegu nusiramina ,o tu baik verkt  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(paciute @ 2012 06 27, 08:22)

Kai buvau nescia ir pagimdziau, galiu ant pirstu paskaiciuot musu isejimus kazkur...
zodziu isbaigta tema, nezinau ka jis turetu padaryt, kad as jam atleisciau.

tai tu taip manai, o jam tu kokia buvai grazi tokia ir esi, as galiu prisimalevoti kiek noriu sukuosenas paidaryti, bet MB mane dievina rytais pabudusia be makiazo susivelusiais plaukais ir jiems nesvarbu ar tu sau pati grazzi ar ne mirksiukas.gif

taip kad nosiuka aukstyn, kelias dienas ramiai ne ant karstuju viska apsvarstyk ir manau priimsi tinkama sprendima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 27, 09:46)
aciu mergaites, bet zinot kaip man dabar liudna, o kas baisiausia, tai taip saves  gaila....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neliudek, pamatyhsi vikas aprims ir susitvarkys, ech as kartais noreciauj jog mano MB pavyde, bet nei karto nesulaukiau unsure.gif
atvaziuok i svecius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 26, 17:51)
Niu va mes jau namie, ir vištiena pašauta jau visuose namuose kvepia thumbup.gif Bet blyn kaip išsigandau ne tas žodis, ogi plaunu indus ir kažkas tik bumbt į stiklą ir taip stipriai, nulekiu per langą pažiūrėti, žiūriu paukštukas guli, maniau mirė bet girdžiu cypauja, tai nuėjau ir parsinešiau, dabar susukau į rankšluostį ir nežinau ką daryti, trupinukų pabarsčiau nu gal atkus g.gif Sako reiškia žinia apie nelaimę, apie mirtį, bet bandau vyti tas blogas mintis nuo savęs kuo tolyn verysad.gif

zinai man pries pora metu buvo atsitikimas su pauksciuku. Sedziu darbe ir i mano langa dauzosi pauksciukas panasus i zvirbli. po kurio laiko jis atskrido per sandeli i ofisa vel trenkesi i mano langa, tai pamaniau jog tai nėra sutapimas . Atsitrenkes pauksciukas i langa reiskia zine, bet tai tikrai nereiskia jog yra bloga zinia. Mano atveju zinia buvo tai jog laukiausi ax.gif 4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 26, 20:47)
As alu geriu ir skruzdelinu uzkandu. Skanu, tik kazin kaip virskins g.gif

fuii as nemegstu skruzdelyno lotuliukas.gif

labas rytas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabula: 27 birželio 2012 - 10:07
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 27, 10:48)
atvaziuok i svecius  ax.gif

tu tolokai gyveni, o as nevairuoju ax.gif kai busiu geresnes nuotaikos ir oras labiau dziugins, aplankysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Aš dar lovoj, ech atostogos. Nuvežiau mažiuką ryte į darželį ir pati dar grįžus porą valandų nuparpiau smile.gif
Paciute labai tave užjaučiu, esi graži jauna moteris ir visų pirma mama, mama nuostabios mažylės kuriai reikia laimingos mamos, juk vaikas viską jaučia visas mamos blogas nuotaikas mirksiukas.gif Jei man būtų tokia situacija aš jau senai nebegyvenčiau su tokiu žmogumi, gal ir per žiauri esu bet gyvenimas per trumpas kad aukoti jį kažkam, ir galų gale kokia čia meilė jei švaistosi visokiais kaltinimais ir visaip pravardžiuoja, jei jau pats savęs negerbia tai bent kitus gerbtų. Negana kad šeimos neišlaiko tai dar labiau į skolas gramzdina, argi čia vyras? Kaip sako spindulėlė gal nesusitupėjęs bet kur garantija kad jis kažkada susitupės ir kiek dar reikės laukti ir kęsti tokias patyčias mad.gif Nu žinokit merginos susiparinau juodai doh.gif Negaliu pakęsti tokių atsiprašant pienburnių, nu jei jau šeima tai šeima, koks dar gali būti knaisiojimasis praeityje g.gif Maniškis apie mano praeitį žino šiek tiek bet nedaug, o ir pats toj mano praeity nuolat šmėžuodavo kaip šešėlis gyvent ramiai neleido, aišku dabar esu laiminga kad toks atkaklus buvo wub.gif O aš iš jo paties nelabai ką žinau bet yra gerų tetų ir dėdžių kur viską papasakoja ir dar galbūt su pagrąžinimais, bet esu jam papasakojusi ką žinau ir mes daugiau nelendam atgal ax.gif Afi jūs 9 mėnesius praradote, o mes 5 metus grynai vėjais paleidome, visai be reikalo, jau vaikai mūsų galėjo mokyklinukai būti biggrin.gif Bet matyt taip reikėjo irnesakyk.gif
Papildyta:
Spindulėle ir tu naujieną sužinosi mirksiukas.gif
Fabula aš būčiau laiminga jei man tokią naujieną praneštų bet kad labai jau ankstyvas tas paukštukas, dar iki kito šeštadienio laukt bent kol vyras grįš, matyt ne į tą langą pataikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 27, 10:43)
nelendam atgal ax.gif Afi jūs 9 mėnesius praradote, o mes 5 metus grynai vėjais paleidome, visai be reikalo, jau vaikai mūsų galėjo mokyklinukai būti biggrin.gif Bet matyt taip reikėjo irnesakyk.gif

tai va is vienos puses gaila tu 9 menesiu veltui issvaistytu, bet is kitos puses as dabar zinau kad esu su tuo zmogumi su kuriuo noriu sulaukti senatves, matyti kaip auga musu vaikai anukai ir pronukiai wub.gif ir nors ir buna barniu kaip ir visose seimose gyliai sirdyje zinau kad tai tas vienintelis zmogus kuris skirtas man ir su kuriuo esu laiminga, o ir barniai musu kyla del mano kokiu oziu ar kaprizu ir kaip B sako "aha pupiui atejo laikas issikrauti...." doh.gif lotuliukas.gif jis pas mane labai ramiai reaguoja i mano priepolius lotuliukas.gif nes as viena sekunde galiu ji sudraskyti, o kita lyg niekur nieko murkti jo pasonej lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as siandien nusprendziau pasitaisyti nuotaika vitaminu uztaisu ir susiplakiau kokteiliuka is trupucio braskiu, zemuogiu, melyniu, spinatu, banano ir meliono.
mmmm, kaip skanu, bet sitas geris patiko ir mano mazajai smalsuolei, daviau paragaut ir jai labai patiko, tik ziojosi ir ziojosi, teko dalintis
va kaip atrodem pavalgiusios lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 27, 12:05)
o as siandien nusprendziau pasitaisyti nuotaika vitaminu uztaisu ir susiplakiau kokteiliuka is trupucio braskiu, zemuogiu, melyniu, spinatu, banano ir meliono.
mmmm, kaip skanu, bet sitas geris patiko ir mano mazajai smalsuolei, daviau paragaut ir jai labai patiko, tik ziojosi ir ziojosi, teko dalintis
va kaip atrodem pavalgiusios  lotuliukas.gif
user posted image

Fainuolytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 27, 11:05)

va kaip atrodem pavalgiusios  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 06 27, 11:49)
tai va is vienos puses gaila tu 9 menesiu veltui issvaistytu, bet is kitos puses as dabar zinau kad esu su tuo zmogumi su kuriuo noriu sulaukti senatves, matyti kaip auga musu vaikai anukai ir pronukiai wub.gif  ir nors ir buna barniu kaip ir visose seimose gyliai sirdyje zinau kad tai tas vienintelis zmogus kuris skirtas man ir su kuriuo esu laiminga, o ir barniai musu kyla del mano kokiu oziu ar kaprizu ir kaip B sako "aha pupiui atejo laikas issikrauti...." doh.gif  lotuliukas.gif  jis pas mane labai ramiai reaguoja i mano priepolius lotuliukas.gif  nes as viena sekunde galiu ji sudraskyti, o kita lyg niekur nieko murkti jo pasonej lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir aš tokia pat, kaip degtukas doh.gif
Atsakyti