Sveikos mergaitės

Aš dar lovoj, ech atostogos. Nuvežiau mažiuką ryte į darželį ir pati dar grįžus porą valandų nuparpiau
Paciute labai tave užjaučiu, esi graži jauna moteris ir visų pirma mama, mama nuostabios mažylės kuriai reikia laimingos mamos, juk vaikas viską jaučia visas mamos blogas nuotaikas

Jei man būtų tokia situacija aš jau senai nebegyvenčiau su tokiu žmogumi, gal ir per žiauri esu bet gyvenimas per trumpas kad aukoti jį kažkam, ir galų gale kokia čia meilė jei švaistosi visokiais kaltinimais ir visaip pravardžiuoja, jei jau pats savęs negerbia tai bent kitus gerbtų. Negana kad šeimos neišlaiko tai dar labiau į skolas gramzdina, argi čia vyras? Kaip sako spindulėlė gal nesusitupėjęs bet kur garantija kad jis kažkada susitupės ir kiek dar reikės laukti ir kęsti tokias patyčias

Nu žinokit merginos susiparinau juodai

Negaliu pakęsti tokių atsiprašant pienburnių, nu jei jau šeima tai šeima, koks dar gali būti knaisiojimasis praeityje

Maniškis apie mano praeitį žino šiek tiek bet nedaug, o ir pats toj mano praeity nuolat šmėžuodavo kaip šešėlis gyvent ramiai neleido, aišku dabar esu laiminga kad toks atkaklus buvo

O aš iš jo paties nelabai ką žinau bet yra gerų tetų ir dėdžių kur viską papasakoja ir dar galbūt su pagrąžinimais, bet esu jam papasakojusi ką žinau ir mes daugiau nelendam atgal

Afi jūs 9 mėnesius praradote, o mes 5 metus grynai vėjais paleidome, visai be reikalo, jau vaikai mūsų galėjo mokyklinukai būti

Bet matyt taip reikėjo
Papildyta:Spindulėle ir tu naujieną sužinosi
Fabula aš būčiau laiminga jei man tokią naujieną praneštų bet kad labai jau ankstyvas tas paukštukas, dar iki kito šeštadienio laukt bent kol vyras grįš, matyt ne į tą langą pataikė