Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 28 tema

Parex stotyje dažnai turi. Bet prieš važiuojant tenai, gal į banką reiktų pasiskambint ir pasiklaust, ar turi
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 07 25, 15:07)
Tai niekas nenorite pasidalinti asmenine patirtimi apie raftingą Bodrume?

Mano vyras pernai vaziavo i raftinga su sitais http://www.transnatu.../eng/index.html, Dalaman R2, labai patenkintas liko. Lygis - 3, sudetingumo didelio nebuvo, buvo tokiu kurie vartesi is plaustu.
Atsakyti
QUOTE(Alika. @ 2012 07 26, 12:44)
Mano vyras pernai vaziavo i raftinga su sitais http://www.transnatu.../eng/index.html, Dalaman R2, labai patenkintas liko. Lygis - 3, sudetingumo didelio nebuvo, buvo tokiu kurie vartesi is plaustu.

Bet man atrodo, kad tai Antalijoje g.gif Būtų super, ir I lygis yra, mano mažiui tik 13, tai jo neleistų į aukštesnį lygį tongue.gif O vyras iškur važiavo - iš Bodrumo?
Atsakyti
Klausimas tiems kas pirko keliones per lenkus (tiesiai is lenku) ar jie e-mailu atsiuncia keliones dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 07 26, 14:20)
Bet man atrodo, kad tai Antalijoje  g.gif  Būtų super, ir I lygis yra, mano mažiui tik 13, tai jo neleistų į aukštesnį lygį  tongue.gif O vyras iškur važiavo - iš Bodrumo?

Vaziavo is Bodrumo. Ilga kelione i kalnus. Vaikams galima. Buvo ir mazesniu nei 10 metu. Raftus su vaikais saugo.
Papildyta:
QUOTE(emelina @ 2012 07 26, 14:31)
Klausimas tiems kas pirko keliones per lenkus (tiesiai is lenku) ar jie e-mailu atsiuncia keliones dokumentus?

Mums atsiunte nuskanuotus dokumentus el. pastu
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2012 07 25, 22:30)
Laba diena. Spalio pradzioje planuojame vykti i Turkija. Vaziuosime pirma karta, tad kuri kurorta geriau rinktis: Kemera ar Alanija?  g.gif  Konkreciai Kemere siule siuos viesbucius:L'ancora beach 4*, Valeri Beach 3*+, Dragos beach 3*. Kas liecia Alanija - tai Xperia Kandelor 3*, Gorgulu Kleopatra beach 3*.  Ka manot apie siuos viesbucius? O gal rinktis visai ka kita? Dekinga uz atsakyma  ax.gif

mes buvom Kemere Lancoroj man patiko viezbutis kaip viezbutis bet as vaziavau nescia ir su mumis vaziavo 1,5 m vaikas tai labai itakojo musu atostogas ir ju pobudi daugiausia ir buvo gulinejimas pleze. Siaip jei butumem vaziave be vaiko ir as buciau ne nescia tai sakyciau nuobodokas viezbutis - pramogu nulis. Beje viezbutis nedidelis, maistas man patiko, vieta beje taip pat centras ir plezas ranka pasiekiami. Pats viezbutis nieko, tvarkingas. Dragosas yra visai salia jie yra sujungt buvom ten tiki uzeje tai baseinas nedidelis, nelabai ka galiu apie ji pasakyt, su mumis kartu vaziavo 2 lietuviu seimos kurios ten apsistojo.
Atsakyti
QUOTE(Alika. @ 2012 07 26, 13:47)
Vaziavo is Bodrumo. Ilga kelione i kalnus. Vaikams galima. Buvo ir mazesniu nei 10 metu. Raftus su vaikais saugo.

Papildomas draudimas plaukiant Dalamano upe galioja tik asmenims, ne jaunesniems nei 16 metu. agentura, i plausta isileidzianti vaikus, elgiasi neatsakingai. Raftus ir su suaugusiais saugo. Bet buna situaciju, kai ir pats nelabai nusisaugosi, o ka kalbet apie kitus.

Kazkada plaukiau su gatves agentura Dalamano upe. Tai pries sedant i plausta pakiso pasirasyt rasteli, kad ivykus nelaimingam atsitikimui pretenziju agenturai neturesiu.

Pernai raftingas buvo vienintele eksursija, kur as savo turistu primygtinai prasydavau nesinaudoti gatves agenturu paslaugomis. Nebent turistai dar LT yra nuspirke specialu draudima, kuris kompensuoja zala, jei nelaimingas atsitikimas ivyko ekstremaliu pramogu metu. Paprastas medicininiu islaidu draudimas raftinge yra niekinis
Atsakyti
Kai iš Side plaukėm užpernai, tai visai mažus vaikus ėmė, bet tėvai pasirašė, kad jie, atseit, kažkiek ten metų turi ir kad pretenzijų neturi, jei ką.
Mano vaikai ant dugno sėdėjo, ne ant plausto krašto, bet paskui gailėjosi. Trasa nebuvo sudėtinga, bet smagu thumbup.gif Labai instruktorius fainas buvo, visokių nesamonių prisigalvodavo, vieną šūkį dar dabar prisimenu:
Vodka, pivo i konjak,
Haš instruktor manijak biggrin.gif
Pirmą kartą tada taip atsipalaidavau ir geros energijos buvau kupina, todėl taip ir svajojau apie raftingą. O dabar jau nežinau doh.gif Smurkos patarimas labai svarus smile.gif
http://www.transnatu.../eng/index.html
Šiame raftinge plaukia Köprülü Canyon ( Köprücay ) River
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 26 liepos 2012 - 14:31
Ra6o, kad Dalamano upe. Taip pat raso, kad vaikai nepriimami, tik nuo 17 iki 70 metu
Atsakyti
kas stebite kainas i Turkija is LT ir PL ar nepastebejote, kad ir pas lenkus kainos pakilo ir jau nebe tokios patrauklios? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emelina: 26 liepos 2012 - 15:27
QUOTE(Smurka @ 2012 07 26, 15:34)
Ra6o, kad Dalamano upe. Taip pat raso, kad vaikai nepriimami, tik nuo 17 iki 70 metu

Tai čia tas Dalaman R2, o tas pats pirmas - KÖPRÜÇAY - nuo 6 iki 60 metų
Tik dar neišsiaiškinau kur ta upė yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2012 07 26, 15:27)
kas stebite kainas i Turkija is LT ir PL ar nepastebejote, kad ir pas lenkus kainos pakilo ir jau nebe tokios patrauklios?  g.gif

o jus kokiu kainu tikites? tokiu, kaip geguzes, birzelio menesiais ? biggrin.gif tai juk pats atostogu pikas, niekada tokiu metu kainos zemos nebuna smile.gif daugelyje saliu liepa-rugpjutis yra atostogu laikas, imones net praktiskai ar visai nebedirba kai kur, visi vyksta ilsetis, apie zemas kainas pamirsti reikia. jei kas nors, kam nors nuskyla tokiu metu, tai prakstiskai galima stebuklui prilygint biggrin.gif i.
Atsakyti