Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 28 tema

QUOTE(Lilijana5 @ 2012 08 06, 22:37)
Na, cia jus nesvarbu kokios tos agenturos (siaip as net pavadinimu nelabai isidemejau sad.gif ) Vienas centre, netoli Lukiskiu aikstes, o kitas Linkmenu gatveje.  Svarbu, kad du visiskai skirtingi zmones rekomendavo ta pati viesbuti smile.gif  Bet sake per paskutines dvi savaites pasipyle blogi atsiliepimai ir jie patys nezino del ko sad.gif  Vat ir dvejojame  doh.gif

Dabar dar susidomejau Saritas viesbuciu.  Gal kas apie sita zino kokiu dalyku?  g.gif

Nežinau, kaip norite, visada buvo blogų atsiliepimų apie jį, realiai man gėda dabar siūlyti turkiją ir dėl kainos ir dėl kokybės....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 06, 20:45)
Nežinau, kaip norite, visada buvo blogų atsiliepimų apie jį, realiai man gėda dabar siūlyti turkiją  ir dėl kainos ir dėl kokybės....

drinks_cheers.gif nepykit, bet nezinau kas gali pirkt 4u.gif paskaitinejau ir pakraupau, pernai buvo dideles jau kainos uz prastus viesbucius, po ko ir nebesinori ten vaziuot, o simet doh.gif
Atsakyti
Udrius, ka patartumet su 1 ir 5 metu vaikais Turkijoj 5zv, bet nepermokant, bet ir neprarandant kokybes...labai norim rugsejo pab isvaziuot dar pasilt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2012 08 07, 01:58)
Udrius, ka patartumet su 1 ir 5 metu vaikais Turkijoj 5zv, bet nepermokant, bet ir neprarandant kokybes...labai norim rugsejo pab isvaziuot dar pasilt 4u.gif

Ar Jums tikrai būtina ta Turkija? Galite pakomentuoti kodėl?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 08 06, 21:42)
Apie Delphin Imperial žinia....iš labai patikimų šaltinių....neverta į jį vykti metus/du.Norint gauti jų geriausią aptarnavimą kainos ir kokybės santykiu.

Mes buvome ji uzsisake, ir atsaukeme paskutine minute, nes kazkodel ta pati pagalvojau, bet gal sakyciau ir metu uzteks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 07 rugpjūčio 2012 - 07:15
QUOTE(Udrius @ 2012 08 07, 06:58)
Ar Jums tikrai būtina ta Turkija? Galite pakomentuoti kodėl?

Udriau, aš visad už Ispaniją thumbup.gif bet prašau įvardinti nors vieną viešbutį adaptuotą vaikams - kalbu apie teritoriją, tarkim kad ir Delphin lygio

Tenerifė turi aqua parką, bet į jį reikia išeiti iš viešbučio, kasdien pirkti bilietą, maistą ten. Salou turi parką, bet vėl tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 07, 10:51)
Udriau, aš visad už Ispaniją  thumbup.gif  bet prašau įvardinti nors vieną viešbutį adaptuotą vaikams - kalbu apie teritoriją, tarkim kad ir Delphin lygio

Tenerifė turi aqua parką, bet į jį reikia išeiti iš viešbučio, kasdien pirkti bilietą, maistą ten. Salou turi parką, bet vėl tas pats...

Na matai kai kaina dabar yra 4000 : 7000 ltl , tai gal geriau išeiti iš teritorijos.... Tarkime aš maljorkoje ėmiau 2 kambarius ir visi suaugę pas mane jau , tai kainavo 7000 ltl, kai turkijoje man tai būtų kainavę tikromis kainomis ne mažiau 10 000 ltl... Tarkime dabar Kose viešbutis Mitsis norida kambario kaina 2+1 svyruoja nuo 1650 iki 2100 ltl, Mitsis blue domo 2+1 nuo 2800 ltl iki 3100 ltl... Aišku + bilietai. Ai va Maljorkoje - teisingai užmiršau - Iberostarai su Ai eina rugsėjuo spaliui 2500 - 4000 ltl kambarys 2+1 arba 2+2. O kokia turkijos kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 07 rugpjūčio 2012 - 09:01
Udriau, o jus ka nors apie Ananas hotel Turkijoje paskutiniu metu girdejote? Kas ten jam atsitiko? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 07, 09:57)
Na matai kai kaina dabar yra 4000 : 7000 ltl , tai gal geriau išeiti iš teritorijos.... Tarkime aš maljorkoje ėmiau 2 kambarius ir visi suaugę pas mane jau , tai kainavo 7000 ltl, kai turkijoje man tai būtų kainavę tikromis kainomis ne mažiau 10 000 ltl... Tarkime dabar Kose viešbutis Mitsis norida kambario kaina 2+1 svyruoja nuo 1650 iki 2100 ltl, Mitsis blue domo 2+1 nuo 2800 ltl iki 3100 ltl... Aišku + bilietai. Ai va Maljorkoje - teisingai užmiršau - Iberostarai su Ai eina rugsėjuo spaliui 2500 - 4000 ltl kambarys 2+1 arba 2+2. O kokia turkijos kaina?

mano atvejis 2+3 -vaikams 2, 3 ir 10m - kaip sakoma - iškart su papildomom sąlygom lotuliukas.gif Maljorkoj su šeimyniniais kambariais kiek domėjausi sunkiai, siūlė mums imti du numerius ir taip talpintis
Atsakyti
QUOTE(Lilijana5 @ 2012 08 07, 11:06)
Udriau, o jus ka nors apie Ananas hotel Turkijoje paskutiniu metu girdejote?  Kas ten jam atsitiko?  g.gif  verysad.gif

A jis visada buvo probleminis...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 07, 10:56)
A jis visada buvo probleminis...

Placiau gal galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilijana5 @ 2012 08 07, 12:28)
Aga, butu idomu suzinoti kas jam negerai sad.gif

Atsiliepimus paskaitykit, ypač rusiškus 4u.gif
Atsakyti