Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 28 tema

QUOTE(Lesia @ 2012 08 11, 21:14)
Buvau SIMEN'oi,galite klausti 4u.gif

Apie Simeną jau viena mamytė į AŽ parašė, ačiū jai 4u.gif Dukra nori į Crystal, mane į Kirman traukia lotuliukas.gif Tiesa,kur galima pažiūrėt laisvas vietas skrydžių į Turkiją iš Vilniaus oro uosto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arfa: 11 rugpjūčio 2012 - 20:22
QUOTE(arfa @ 2012 08 11, 22:21)
Apie Simeną jau  viena mamytė į AŽ parašė, ačiū jai 4u.gif  Dukra nori į Crystal, mane į Kirman traukia  lotuliukas.gif Tiesa,kur galima pažiūrėt laisvas vietas skrydžių į Turkiją iš Vilniaus oro uosto  g.gif

jei rodo kainas - vietų yra...
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2012 08 11, 21:21)
Apie Simeną jau  viena mamytė į AŽ parašė, ačiū jai 4u.gif  Dukra nori į Crystal, mane į Kirman traukia  lotuliukas.gif Tiesa,kur galima pažiūrėt laisvas vietas skrydžių į Turkiją iš Vilniaus oro uosto  g.gif

Sveiki 4u.gif Ir ką išsirinkote galiausiai? Aš irgi dar vis į Turkiją žiūrinėju, gerų kainų rugsėjo antrai pusei laukiu doh.gif Kažin, ar sulauksiu doh.gif doh.gif Dairausi į Simeną? Kažin ką jums parašė apie ją? 4u.gif Man agentūroje labai rekomendavo šį viešbutį, ar tikrai jau jis ten toks geras? ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lesia @ 2012 08 11, 21:14)
Buvau SIMEN'oi,galite klausti 4u.gif

Aš paklausiu, jeigu galima 4u.gif 4u.gif Kaip ten sąlygos vaikams, kuriems tik metukai. Jiems gi ypatingų animacijų ir ciuozyklu nereikia. Reikia svaros, baseinelio normalaus ir maistas, aisku, svarbu. Kazin, ar ten pvz. pusryciams toki patiekala kaip kose galima rast? Ir apskritai, kaip ten vaikams tas meniu? Be bulviu fri ir visokiu kitokiu "nesveiku" gardumynu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2012 08 11, 20:59)
Sveiki  4u.gif
Iskart turiu klausima. Mane domina kaip su Pamukale ar labai daug "darbo" kojom, t.y. ar daug reikia vaiksciot?  4u.gif Gal kas esat vyke i ja is Marmario?

Vaikščioti yra kur, bet tikrai nesunku,be to kiek norėsite tiek eisite. Tiesiog laiko siek tiek pritruko,nors mes nęjom i tą Kleopatros beseiną, tie kurie ėjo visai nieko pamatyti nespėjo. Mes važiavom su tezų ekskursija, kuo aš labai nusivyliau,nes pusę dienos tampė po kilimų fabrikus ir parduotuves, o paskui Pamukalėje laiko liko mažai, be to gidė nieko nepapasakojo.
Gal su vietiniais irgi vežioja po parduotuves. nebuvau negaliu pasakyti. Bet nežiūrint visko i Pamukalę labai verta važiuoti. Iš Marmario arčiau negu iš Antalijos.
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2012 08 12, 00:30)
Vaikščioti yra kur, bet tikrai nesunku,be to kiek norėsite tiek eisite. Tiesiog laiko siek tiek pritruko,nors mes nęjom i tą Kleopatros beseiną, tie kurie ėjo visai nieko pamatyti nespėjo. Mes važiavom su tezų ekskursija, kuo aš labai nusivyliau,nes pusę dienos tampė po kilimų fabrikus ir parduotuves, o paskui Pamukalėje laiko liko mažai, be to gidė nieko nepapasakojo.
Gal su vietiniais irgi vežioja po parduotuves. nebuvau negaliu pasakyti. Bet nežiūrint visko i Pamukalę labai verta važiuoti. Iš Marmario arčiau negu iš Antalijos.

As visai nesenai, liepos gale, buvau Pamukkale. Vaziavom is Kemero. Kaina is tezu suaugusiam 75 dol, vaikui 65 doh.gif pas vietinius - Ginza travel - man 35 dol, dukrai 18 dol thumbup.gif paeme 05:20. Vaziavom per kalnus, labai grazu, keliai geri, visai nebaisu (baisiau buvo kai Green kanjona veze ar i Tahtali). Uzveze i kilimu fabrika, siaip labai idomu yra kur akis paganyti, veliau i tekstiles didele parde, bet ten man susirode brangu, tada papietaut i toki restorana jau visai netoli Pamukales. Dar sidabro parduotuvele, ir jau Pamukale. Pacioj Pamukalej laikas 3 valandos. Gide pasakojo, kad laikas toks del to, kadangi taip yra nustatyta, viena grupe gali but neilgiau 3 valandu tenais, del dideliu turistu srautu. Mes ejom i Kleopatros baseina thumbup.gif Tikrai rekomenduoju, nepagailekite pinigeliu. Nuvaziuot i Pamukale ir nenusimaudyt Kleopatros baseine, tai tas pats kas but Paryziuj ir neuzlipt i Eifeli, vien todel kad reikia papildomai moketi. Po griuvesius nevaiksciojom labai, nes buvo ziauriai karsta, o dar Kleoptaroje uzkaitom, ten vandenukas terminis ne maziau 37 laipsniu. Man patiko si ekskursija, nesigailim kad vaziavom, nei as, nei mano mama, nei mano dukra smile.gif
Ginza gide buvo rusakalbe, bet laaaaaaabai daug pasakojo, suzinojom labai idomiu dalyku, is istorijos, is kulturos, visa kelione pasakojo pasakojo, tai moteris kuri tikrai megsta savo darba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 12 rugpjūčio 2012 - 08:16
QUOTE(beladona @ 2012 08 12, 10:16)
As visai nesenai, liepos gale, buvau Pamukkale. Vaziavom is Kemero. Kaina is tezu suaugusiam 75 dol, vaikui 65  doh.gif pas vietinius - Ginza travel - man 35 dol, dukrai 18 dol  thumbup.gif  paeme 05:20. Vaziavom per kalnus, labai grazu, keliai geri, visai nebaisu (baisiau buvo kai Green kanjona veze ar i Tahtali). Uzveze i kilimu fabrika, siaip labai idomu yra kur akis paganyti, veliau i tekstiles didele parde, bet ten man susirode brangu, tada papietaut i toki restorana jau visai netoli Pamukales. Dar sidabro parduotuvele, ir jau Pamukale. Pacioj Pamukalej laikas 3 valandos. Gide pasakojo, kad laikas toks del to, kadangi taip yra nustatyta, viena grupe gali but neilgiau 3 valandu tenais, del dideliu turistu srautu. Mes ejom i Kleopatros baseina  thumbup.gif  Tikrai rekomenduoju, nepagailekite pinigeliu. Nuvaziuot i Pamukale ir nenusimaudyt Kleopatros baseine, tai tas pats kas but Paryziuj ir neuzlipt i Eifeli, vien todel kad reikia papildomai moketi. Po griuvesius nevaiksciojom labai, nes buvo ziauriai karsta, o dar Kleoptaroje uzkaitom, ten vandenukas terminis ne maziau 37 laipsniu. Man patiko si ekskursija, nesigailim kad vaziavom, nei as, nei mano mama, nei mano dukra smile.gif
Ginza gide buvo rusakalbe, bet laaaaaaabai daug pasakojo, suzinojom labai idomiu dalyku, is istorijos, is kulturos, visa kelione pasakojo pasakojo, tai moteris kuri tikrai megsta savo darba smile.gif

Na va, dabar supratau Novaturo ir Ginza travel skirtumus ... Ginza travel shoping daug deda, Novaturas nei Vieno Šopingo, papildomai - apsilankymas mečetėje, papildomai Nekropolis (apie 1,5 val). Žodžiu - galima rintis pigiau ir mažiau matyti, arba brangiau ir daugiau pamatyti... O geriausia aišku turbūt su mašina arba dvi dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 12 rugpjūčio 2012 - 10:00
Ačiū už komentarus apie Pamukalę, jei bus daugiau mielai perskaitysiu 4u.gif Dabar tik vienas rupestis, kaip spet tenkuo daugiau pamatyt. Kai nieko neįsivaizduoju, tai ir prioritetus susidėliot sunku blush2.gif Baisu, kad tikrai tame Kleopatros baseine nepramirktume visu triju valandų doh.gif O kaip ten su maudynėmis tuose vadinamuose "balkonuose" blush2.gif O gal žinot, vaikams nuo kelių metų reikia mokėt? Ar nesvarbu vaikų amžius, mokama ir viskas g.gif
Atsakyti
Dukrai Kleopatros baseinas kainavo pigiau, tiksliai nepamenu, suaugusiam 18 dol, vaikui berods 10 dol (iki 12 metu).

Tuose balkonuose vanduo negyvas jau, jis isteka is Kleopatros baseino, kaip gide pasakojo, kazkur po valandos tas vanduo praranda gydomasias gales ir savo vertingas savybes. Mes tik pabraidem po tuos balkonus, o maudemes jau Kleopatros baseine.

Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2012 08 12, 00:30)

Mes irgi labai nusivyleme, kelione trunka visa diena, ir didzioji dalis tampymasis po visokias parduotuves. Nuvaziaves esi priverstas maudytis Kleopatros baseine, nes neimanoma 3 val. vaikscioti per karsti. Is karto reikia ikalkuliuoti i keliones kaina maudymasi. Manau, kad kelione gali uztrukti per puse maziau, jei atmetus parduotuves ir maudymasi. Labai prasta kelione, neverta vaziuoti, bet cia mano nuomone. Is papildomu kur pirkome tai labai patiko su jachta plaukiot.
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2012 08 12, 11:39)
jis isteka is Kleopatros baseino, kaip gide pasakojo, kazkur po valandos tas vanduo praranda gydomasias gales ir savo vertingas savybes. Mes tik pabraidem po tuos balkonus, o maudemes jau Kleopatros baseine.

ir ka issigydet ? bigsmile.gif

Dar girdejau, kad Kleopatros baseine issimaudzius atjauneja kunas. Anot vienos Tezturo gides 5 metais, kita minejo visus 10 ax.gif Visad mintyse pagalvodavau, ar verta tada i ta vandeni kisti vaika, ar ne teks paskui gaminti is naujo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 12 rugpjūčio 2012 - 11:43
Vel eilini karta veluoja pakilti visom 3valandom Small Planet lektuvas is Antalijos i Vilniu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 12, 12:31)
ir ka issigydet ?  bigsmile.gif

Dar girdejau, kad Kleopatros baseine issimaudzius atjauneja kunas. Anot vienos Tezturo gides 5 metais, kita minejo visus 10  ax.gif Visad mintyse pagalvodavau, ar verta tada i ta vandeni kisti vaika, ar ne teks paskui gaminti is naujo  g.gif

Kadangi sveikata nesiskundziu, tai nezinau ar pagijau nuo kokios nezinomos man ligos lotuliukas.gif bet siaip patiko. Beje, as dar to vandens ir ikaliau puse stiklines, tai nezinau, matyt esu atjaunejusi ir pasveikusi ir is isores ir is vidaus mirksiukas.gif
Atsakyti