QUOTE(onsa @ 2012 08 12, 00:30)
Vaikščioti yra kur, bet tikrai nesunku,be to kiek norėsite tiek eisite. Tiesiog laiko siek tiek pritruko,nors mes nęjom i tą Kleopatros beseiną, tie kurie ėjo visai nieko pamatyti nespėjo. Mes važiavom su tezų ekskursija, kuo aš labai nusivyliau,nes pusę dienos tampė po kilimų fabrikus ir parduotuves, o paskui Pamukalėje laiko liko mažai, be to gidė nieko nepapasakojo.
Gal su vietiniais irgi vežioja po parduotuves. nebuvau negaliu pasakyti. Bet nežiūrint visko i Pamukalę labai verta važiuoti. Iš Marmario arčiau negu iš Antalijos.
As visai nesenai, liepos gale, buvau Pamukkale. Vaziavom is Kemero. Kaina is tezu suaugusiam 75 dol, vaikui 65

pas vietinius - Ginza travel - man 35 dol, dukrai 18 dol

paeme 05:20. Vaziavom per kalnus, labai grazu, keliai geri, visai nebaisu (baisiau buvo kai Green kanjona veze ar i Tahtali). Uzveze i kilimu fabrika, siaip labai idomu yra kur akis paganyti, veliau i tekstiles didele parde, bet ten man susirode brangu, tada papietaut i toki restorana jau visai netoli Pamukales. Dar sidabro parduotuvele, ir jau Pamukale. Pacioj Pamukalej laikas 3 valandos. Gide pasakojo, kad laikas toks del to, kadangi taip yra nustatyta, viena grupe gali but neilgiau 3 valandu tenais, del dideliu turistu srautu. Mes ejom i Kleopatros baseina

Tikrai rekomenduoju, nepagailekite pinigeliu. Nuvaziuot i Pamukale ir nenusimaudyt Kleopatros baseine, tai tas pats kas but Paryziuj ir neuzlipt i Eifeli, vien todel kad reikia papildomai moketi. Po griuvesius nevaiksciojom labai, nes buvo ziauriai karsta, o dar Kleoptaroje uzkaitom, ten vandenukas terminis ne maziau 37 laipsniu. Man patiko si ekskursija, nesigailim kad vaziavom, nei as, nei mano mama, nei mano dukra
Ginza gide buvo rusakalbe, bet laaaaaaabai daug pasakojo, suzinojom labai idomiu dalyku, is istorijos, is kulturos, visa kelione pasakojo pasakojo, tai moteris kuri tikrai megsta savo darba