QUOTE(beladona @ 2012 08 13, 17:31)
Marta, sis viesbutis yra trecioje linijoje, i pliaza veza autobusas, normalus, su kondicionierium, reguliariai kas puse valandos. Mums tai nebuvo problema. Pliaze yra baras, 12 buna uzkandziai, mini picos, giozleme,arbuzai, ir t.t. Pliazas - zvyras, akmenukai. Su tapkemis nuslepsi iki juros ir maudais basom, mums spec batu nereikejo. Tiesa - staigiai gilu, bet ten visur turbut taip, kiek buvau visur netoli kranto jau gilu.
Pats viesbutis tvarkingas, kambarius tvarke gerai, maistas .......... mmmm .... siemet Majesty Mirage park resorte virtuve man prastesne pasirode, ir aptarnavimas, staliuku sutvarkymas, indu nurinkimas Bergamote geriau buvo viskas. Maistas tikrai labai skanus, man labai patiko visokie kepsniukai ant groteliu

apsivalgydavom su dukra. Pusryciams sviezios bandeles kokius 8 rusiu, mazytes, tai galima visu isragauti, blynus kepa, dukra su sokoladu uzsipylus slamsdavo

Is vaisiu buvo arbuzai, apelsinai, tresnes.
Siaip viesbutis jaukus, baseinai svarus, geri, smagus vandens kalneliai
Ikele greit, tik atvykom ir gavom kambari, nereikejo laukt, o vykom liepos antroj pusej, tai pats sezonas.
Netoli Kemero centras, galima po vakarienes pasivaiksciot iki uosto, tikrai nera labai toli.
Tai tiek

Tikiuos patiks ir Jums
VAU

Na, ir kaip, dabar sulaukti tos kelionės, net visas mėnuo liko

Po Jūsų aprašymo dar labiau noriu ten važiuoti...

O jeigu rimtai, tai labai ačiū Beladona, kad pasidalinote įspūdžiais

Dabar belieka tikėtis, kad per metus niekas nepasikeitė, bent jau į blogąją pusę
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 13, 17:31)
Jeigu jums informacija "viena supermama sake" yra patikimesne, nei pacio vezejo suteikta, tai jau jusu pasirinkimas
ar taip, ar taip tektu stoveti eileje, kad lagaminus priduot. Nera taip, kad atvaziuoji pusvalandi pries skrydi ir zygiuoji tiesiai i lektuva. Kai mes skridom, tai visa nauda is internetines registracijos, kad vietas pasirinkau, kur norejau (kiek to imanoma, nes as visad noriu piloto kabinoj sedeti, bet neleidzia tu vietu rinktis).
Na, vietų pasirinkimas mums taip pat labai aktualus, kadangi dukra labai panikuoja ir bijo skrydžio, o jeigu dar mums tektų visiems atskirai sėdėti, tai jai iš vis būtų didelė trauma, o ir mano pačios organizmas labai sunkiai toleruoja skrydžius

, tai nesinorėtų, kad vyras sėdėtų kitame lėktuvo gale.