Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Bona-pari,o kada tas anksčiau gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 07 11, 14:42)
Šiandien žvakelė dega Tauškutes angeliukei...

4u.gif
QUOTE(rituks @ 2012 07 11, 19:30)
Man beprotiškai yra sunku, netekus savo vienintelės dukrytės (9metai), kuri tiek kentėjo, tikra kankynė buvo, ko jai tik neteko patrt... niekaip nesusitaikau ir nesusitaikysiu vis galvoju kad dar ji reanimacijoj, visokius košmarus sapnuoju, užmigt negaliu..

Esu ir aš savo Angeliukės mama... verysad.gif
angel.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif kaip liudna
Atsakyti
Rituks...nuosirdziausia uzuojauta...nera zodziu paguost raudancia mamos sirdi...stiprybes ir dar karta stiprybes...
Atsakyti
Sveikutes,

Skaitau viska atidziai, taciau parasyt neturiu ka... Metines praejo ramiai, penktadieni svesim tyluji sesta gimtadieni verysad.gif Jau antra "svente" prie kapelio... Metinems pastatem paminkla, tiksliau ikomponavom i jau buvusi, tai taip ramu ant sirdies buvo wub.gif

Labai dziaugiuosi uz visas nestukes ir jau supuojacias maziukus wub.gif 4u.gif

Ir susigraudinu skaitydama kiekvienos naujai atejusios mamos istorija verysad.gif

Rituks, tyli uzuojauta... As iki siol i kapus vaziuoju kaip i reanimacija, galbut pasamone diktuoja taip, kad butu nors siek tiek lengviau doh.gif Manyk, kad dabar tavo mazylei ten lengviau, ten kanciu nera 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kaip Ievoole sekasi?
retai beprisedu, uzluzo mano pc, manau virusas paede doh.gif
aciu uz sveikinimus dar karteli, kas prisimine, kas pasidziauge kartu wub.gif , kas kartulauke ir su dziuagsmu prieme wub.gif
arteja menesiukas, laikas taip greit bega...
bet ilgiuosi savo pilvuko nestuke.gif , kazkokia nostalgija, ir tas keistas jausma, kad ga jau tai paskutinis nestukes pilvukas, paskutiniai bumbsejimai cia buvo... verysad.gif nugaila tikrai zinokit...
prie kapelio, savo Angelo brangaus, sustoja guzas gerklej...skaudulys sirdy...neuzmirstamas Vaikas...sirdyje, mintyse... verysad.gif verysad.gif verysad.gif uztat ziuriu ir ziuriu i savo brangiausia maziausia...ir galvoju, kokia ji man brangi dabar ir isvajota...islaukta...

Ineza, as nesitariau, ir nesitarciau, bet Kauno kliniku gyd esu patenkinta, jie man dovanojo rupesti ir grazino pasitikejima kai kuriais zmonemis, supratau, kad yra ir neabejingu zmoniu, gydytoju, kuriems-rupi moeris ir nauja gyvybe...neina zodziais apsakyt... smile.gif 4u.gif dekinga jiems esu begalo...
stiprybes visoms naujoms mamytems ir degancioms zvakeles saviems Angelams... verysad.gif
Atsakyti
Apkabinimas naujai Angelo mamytei....stiprybės jums...

Visiems angelams žvakutės...

Bona-pari, tavo liniuotė wub.gif net nustebau pamačius, kad tiek nedaug jau tau liko wub.gif
Atsakyti

angel.gif

Apkabinu ir liūdžiu kartu verysad.gif verysad.gif console.gif
Atsakyti
[quote=Lu,2012 07 11, 20:43]Bona-pari,o kada tas anksčiau gimdyt?
[/quote]

34-ta arba 37-ta savaite dabar vėl laukiu vizito pas gyd plius dar placenta žemai doh.gif sako gal dar pakils kol reiks gmdyti doh.gif Esu patenkinta dabartine gyd ,jaučiu tikrai labai didelį rūpesti smile.gif
Papildyta:
[quote=jjurgite,2012 07 11, 22:16]
Sveikutes,

console.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=xiuke,2012 07 12, 00:34]sveikos 4u.gif
etai beprisedu, uzluzo mano pc, manau virusas paede doh.gif
aciu uz sveikinimus dar karteli, kas prisimine, kas pasidziauge kartu wub.gif , kas kartulauke ir su dziuagsmu prieme wub.gif
arteja menesiukas, laikas taip greit bega...
bet ilgiuosi savo pilvuko nestuke.gif , kazkokia nostalgija, ir tas keistas jausma, kad ga jau tai paskutinis nestukes pilvukas, paskutiniai bumbsejimai cia buvo... verysad.gif nugaila tikrai zinokit...
prie kapelio, savo Angelo brangaus, sustoja guzas gerklej...skaudulys sirdy...neuzmirstamas Vaikas...sirdyje, mintyse... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif uztat ziuriu ir ziuriu i savo brangiausia maziausia...ir galvoju, kokia ji man brangi dabar ir isvajota...islaukta...

[/quote]

kaip smagu 4u.gif o dėl pilvuko dar iš tavęs tikėsimės gal ne taip greit bet vilčiu yra smile.gif
Papildyta:
[quote=inezzza,2012 07 12, 08:19]Apkabinimas naujai Angelo mamytei....stiprybės jums...

Visiems angelams žvakutės...

Bona-pari, tavo liniuotė  wub.gif net nustebau pamačius, kad tiek nedaug jau tau liko  wub.gif
[/quote]

na taip truputi reis pakoreguot liniuote,netinka 5 dienom,skuba ax.gif beprotiškai norisi ja apkabit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 12 liepos 2012 - 10:10
QUOTE(rituks @ 2012 07 11, 16:30)
Man beprotiškai yra sunku, netekus savo vienintelės dukrytės (9metai), kuri tiek kentėjo, tikra kankynė buvo, ko jai tik neteko patrt... niekaip nesusitaikau ir nesusitaikysiu vis galvoju kad dar ji reanimacijoj, visokius košmarus sapnuoju, užmigt negaliu...sirgo 4metukų leukemiją, jau atrodė, kad pasveikom, bet 8m liga recidyvavo teko ieškot kaulų čiulpų donoro transplantacijai, jai įvykus visos blogiausios kokios tik įmanoma komplikacijas turėjo, ir kas keisčiausia jau kaulų čiulpai kaip ir prigyjo kraujas idealus, jau kaip ir reabilitacijai ruošėmės, viskas taip staigiai... teko mirt dėl plaučių, nes virusas suėdė juos pilnai...nuo birželio 7d intubuota buvo iki 23d. begalo skaudu, kad tiek daug praeita kančių, o pasisuko tokia linkme, tikrai netikėjau, kad jos neturėsiu... nors ir būtų buvus neįgali, man ji būtų buvus reikalinga, svarbiausia, kad gyva būtų... už ką tokia bausmė, šitiek kentusiam vaikui... mes tokios neišskiriamos su ja buvom....sad.gif žiauriai sunku yra...

angel.gif

zvakele tavajai angeliukei, siltas apkabinimas Tau..
labai liudna istorija ir skaudus isgyvenimai, stiprybes Tau - laikykis 4u.gif
Atsakyti
Man beprotiškai yra sunku, netekus savo vienintelės dukrytės (9metai), kuri tiek kentėjo, tikra kankynė buvo, ko jai tik neteko patrt... niekaip nesusitaikau ir nesusitaikysiu vis galvoju kad dar ji reanimacijoj, visokius košmarus sapnuoju, užmigt negaliu...sirgo 4metukų leukemiją, jau atrodė, kad pasveikom, bet 8m liga recidyvavo teko ieškot kaulų čiulpų donoro transplantacijai, jai įvykus visos blogiausios kokios tik įmanoma komplikacijas turėjo, ir kas keisčiausia jau kaulų čiulpai kaip ir prigyjo kraujas idealus, jau kaip ir reabilitacijai ruošėmės, viskas taip staigiai... teko mirt dėl plaučių, nes virusas suėdė juos pilnai...nuo birželio 7d intubuota buvo iki 23d. begalo skaudu, kad tiek daug praeita kančių, o pasisuko tokia linkme, tikrai netikėjau, kad jos neturėsiu... nors ir būtų buvus neįgali, man ji būtų buvus reikalinga, svarbiausia, kad gyva būtų... už ką tokia bausmė, šitiek kentusiam vaikui... mes tokios neišskiriamos su ja buvom....sad.gif žiauriai sunku yra...

angel.gif

uzjauciu labai,labai labai gaila verysad.gif stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 07 12, 11:54)

kaip smagu  4u.gif o dėl pilvuko dar iš tavęs tikėsimės gal ne taip greit bet vilčiu yra smile.gif
Papildyta:

oj Tu selme... smile.gif nu negali zinot tikrai, jau nebesakau niekada... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos...

zvakeles angeleliams wub.gif

nauja angelo mamyte, kaip skaudu...be galo, be proto...kaip liudna...iki negalejimo...linkiu begalines stiprybes...

o as atejau islieti sirdi, vyro sesuo sekmadieni pagimde dukra, ta diena kazkodel man buvo labai liudna...nenorejau nieko girdet, dziaugtis...o snd pamaciau to vaikelio nuotraukas...dieve, kaip sirdi suspaude...tokia panasi i manaji Oskara...ziuriu, verkiu, nebegaliu susivaldyt...niekaip nesuprantu uz ka is musu ji ateme...kaip skaudu, kaip liudna...kaip jo ilgiuosi...savo sunaus...kaip reikia dziaugtis ta mergaite, nzn, nemoku...o gal nenoriu...kazkoks kosmaras, dziaugiuosi, kad negyvenu LT, tai nematau besidziaugianciu veidu, negirdziu kalbu apie jos gimima ir pan., nereikia jos pacios matyt... turbut i ta vaika galesiu paziuret be jokios nuoskaudos tik tuomet, kai pati ant ranku laikysiu savaji...dieve kaip laukiu jau to momento, o laikas atrodo sustojo vietoj...
Atsakyti