turim sunu vyresnysis jis pas mus.praejus kazkeliem metam sakom reiktu antro mazylio.planavom prisiplanavom kad butinai liepos menesiuka gimtu.vienais metais nesigavo atkelem kitiem metam.valio 2 juosteles viskas sklandu grazu,lengva...38-39 sav toks nerealus skausmas pilve,priverte viduri gatves atsisesti.po sekundes viska atleido-deja tada ir buvo ta nelaime,o as durne ne ne neitariau.vakarop jauciu nera judesiuku.pamenu judinu pilvuka nu ner,galmiega kita diena kazkaip toks apsitraukimas kazkas vyksta bet nebe tokie judesiukai.as itariau,bet nemoku paaiskint kaip uzblokavau ta minti,viskas gerai

as pravaiksciojau ne viena diena .vikdavo kazkas bet dbar jau galiu pasakyti tikrai ne judesiukai.o gimdos apsitraukinejimai.nuejus paskutinio patikrinimo,o man jau ir skaudejo isivaizdavau kad gymdysiu ta diena,gyd puole keist batareikas sako neveikia.dar kitas det i ta aparatuka.nu sakoturbut sugedo.paskui sako laikykis-jau viskas ir man buvo aisku,nuvede echoskopuot,deja sako turiu privalau pasakyti,o ligoninej patvirtins arba paneigs.va tada ir supratau galutinai,kad nebturiu mazosios.
nuvaziavus i lig patvirtino kas ir taip aisku.ir protu nesuvokiama
klaipedos ligoninej sako siandiena ilsekis ryt skatinsim gymdyma(po viso sito zadejau bilinetis su visais ten esanciais,bet palikau kaip yra,tikiu grys jiem visa tai su kaupu)ypac maloniajai anestiozologei
nezynau kaip neisprotejau ta visa diena ir nakti.pagulde mus i ta skyriu kur mamytes laukia gymdymo.ryte tik po 10val idejo citoteka
kai tau tokia situacija ta naktis ejo visa amzinybe.dar geroji sesute atejus-nu moteriske gal nepagalvojus sako nepergyvenkit buna taip va sako moteris syki atvaziavo su negyvu leliuku.o po metu ji gulejo pas mus vakare as uzrasiau sirdele o ryte neber,nupaguode aisku net labai.
citotekas nesuveike dejo kazkaip maziausia doze nes gimda saugojo sako dar gymdysit.po antro citoteko suveike,prasidejo saremiai ir visa kita.vaiksciojau kolidoriais ir maldavau kad kuo greiciau visa tai baigtus.
dar gydytojassako nekankinsim bus epidura-pades istumt.
gymdykloj anestiozolioge atejus uzdavinejo kl man tiek skaudejo nesu is reksniu nerekiau bet per saremi ilipt ilova sunku,sakau luktekit atleis ilipsiu-lipk lovoj pasiraitysi..tiesa dar kol uzdavinejo klausimyus atejo sesute sako kai baigsit ateikit ten i kazkokia plata,narkoze reik migdyt kazka i operacine po gymdymo veza,nu ir ka ta superduper anestiozologe sako as nepradejau ji palauks einam.man taip nerealus skausmas del dukrytes o cia numeta,ir dzin zmogiskumo nulis.skausmas buvo ir seip nezmoniskas tu saremiu.zodz ilipus i ta lova,susiviepus anestiozologe dar kazko ten klause sakau neberik tavo pagalbos gimdau
sako kaip gymdai?tik staigei sukviete personala,o as ar soko istikta sakau melagei zadejot apidura ,man sesute sako stumk as dar sugebejau sakyt zadejo ir padet stumt.bet isgymdziau pati.deja ta minute nemoku nupasakot kudiki yra matau nejuda o nieko visiskai nieko negali padaryt ir nedaro
as suvokiu bet sirdziai gi neisakysi,kad tikraI nera jos.pamatavo pasvere,isnesiota mergyte,issivyscius gerai.sesute turinti zmogiskumo atnese uzdege zvakute,sakau duokit mergyte dave,as ja pralaikiau kol mane laike toj gymdykloj.paklaue ar varda duosim,sakau taipjuk turim varda,turi vaikas tevus,iskart sakiau vaikuti laidosim.ji pas mane ir sustingo.saudu buvo kai mane veze i palata o ja isnese.mus perkele(visas paras vyras gyvenosu manim miegojo ant zemes)ita auksta kur mamytes guli jau su leliukais,jezus galetu tokiem atvejam kazkur kitur guldyt.pamenu einam i dusa vaikai verkia su vyru susizvalgem,sirdis pliso.