Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Kumpiene - turbut visoms tenka isgyvent kazka panasaus, vienoms akivaizdziai po akimis dedasi, kitoms tenka suprast kad laikomos kvailelemis, zodziu gaila, kada dauguma zmoniu nesupranta Gyvenimo prasmes.. o juolab dar kai seimai duoda tiek isbandymu..na buk stipri, laikykis, merginos cia daug patirties turincios geru patarimu duoda, tiesiog leisk sirdziai nurimt truputi 4u.gif apkabinu mirksiukas.gif

Bona pari - ech kaip smagu girdet,kad tuoj pamatysi savo mazuliuka 4u.gif as su visom merginom labai palaikau tave 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2012 08 29, 21:07)
sveikutės na va ir aš smile.gif pirmadienį laikykit kumštukus bo prireiks ,teks gimdyt ax.gif...pačiai rolleyes.gif

Dideliausios tau sėkmės bigsmile.gif

Kumpiene unsure.gif Kažkaip iš nuotraukų visada matydavosi jūsų meilė vienas kitam, šiluma...Net keista skaityt. Buvo ir pas mus tų nesusipratimų, tik aišku gal situacijos visada skirtingos, nors pasitikėjimas jau nebe tas palieka bet susitaikėm, patikėjau ir gyvenam toliau. Kaip jis sakė - tiesiog aptemo protas ir tiek. Linkiu kad išsisprestų viskas taip kad visiems būtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 08 29, 21:07)
sveikutės na va ir aš smile.gif pirmadienį laikykit kumštukus bo prireiks ,teks gimdyt ax.gif...pačiai rolleyes.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif Net šiurpuliukai per kūną perbėgo wub.gif Oj,kaip faina,pagaliau jau pagaliau susitkimas bus wub.gif
Laikysim su Gretuku kumščius už jus - būtinai!!!!!
Lengvai ir greitai tau 4u.gif

QUOTE(kumpiene @ 2012 08 29, 22:03)

Oi merginos...

Stiprybės,motera,stiprybės 4u.gif Aš sutinku su merginom,kad reikia palaukti kol pyktis praeis,o tik tada priimti sprendimus. Labai tikiu,kad jūs būsit šeima.Juk jūs tokie,atrodo tik ir skirti vienas kitam wub.gif
Imk 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
laiko SM nebelieka visiškai, nes visas jis skirtas mažajam mūsų džiaugsmui blush2.gif ax.gif tačiau taip gera matyti mažas akytes ir pravertą burnytę wub.gif po trupučiuką augam, labai kankina pilvuko bėdos, o mažasis dar įsigudrino dieną nemiegot praktiškai doh.gif kadangi trūksta pienuko, tai tenka nusitraukinėt ir primaitint mišinuku, o tai irgi atima daug laiko doh.gif ryt keliausim pas gydytoją, tai žiūrėsim kiek čia užaugom per tą mėnesį...ech, negaliu patikėt kad jau mėnuo sekmadienį bus, nes atrodo visai nesenai jį išėmė iš mano pilvuko wub.gif
Atsakyti
Beje, mūsų Nojus - Gabrielio kopija...vyras aną dieną sako: ar pastebėjai, kad jie kaip du vandens lašai panašūs...manau ir kiti, kurie matė Gabrielių tai pastebi, tik nedrįsta pasakyti...
Papildyta:
Bona-pari laukiam iš tavęs žinių 4u.gif
Atsakyti
Inezzza,laikas taip greit bėga,leliukas auga wub.gif
šaunu,kad viskas Jums gerai 4u.gif
Atsakyti
Labutis...

Na ir naujienų... gerų ir blogų...
Einu paskaitinėsiu kuom gyvenot, nes paskendau darbe. Vakarais net ašarą nubraukiu iš nuovargio, rodos nebepanešu.... blush2.gif Vistik jaučiasi kad tai jau septintas nėštumas, ir jėgos tiek, kiek man dabar reikia- nebeturiu.

Kumpiene, linkiu kad viskas išsisprestų tik į gerąją pusę 4u.gif

Bona-pari, wub.gif wub.gif wub.gif
Labai lauksim naujienų ir laikysim atidarytus stalčius bei paleistas kasa smile.gif

Aš ryt keliausiu pas gydytoją ultragarsui, taip širdelė dreba.

Inezzza, net širdelė suvirpėjo paskaičius apie mažas akytes, pravertą burnytę wub.gif kokios nuostabios akimirkos...

Visoms merginoms po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip greit prabėgo vasara.
dar viena vasara be mūsų brangiųjų angelų verysad.gif

Kumpiene,Tavo Augustukui žvakutę šiandien degu...

Aš gyvenu taip tyliai, taip ramiai,
Kad paukštis skrisdamas pro šalį manęs nepasibaido.
Audra mano kieme nurimsta,
O vėjas skalbinių neskraido...
Galbūt man taip tiktais atrodo,
Bet ten, kur aš einu, nutyla žmonės.
Vanduo bangelėmis į krantą
Skuba pas mane ir nesustoja.
Aš gyvenu taip tyliai,
Kitiems atrodo, kad nuobodžiai,
O aš žinau, triukšme išgirsti tylą
Tegali tas, kurio vidus nutyla.
Kaip tyliai teka saulė, saulė leidžias,
Kaip tyliai eina laikas, žiedas skleidžias,
Taip tyliai gyvenu aš tyliai laukiu,
Dar didesnės tylos, kuri visus pašaukia.
Atsakyti
Aciu Lu
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 08 31, 10:04)
Kumpiene,Tavo Augustukui žvakutę šiandien degu...
Kad paukštis skrisdamas pro šalį manęs nepasibaido.
Audra mano kieme nurimsta,
Dar didesnės tylos, kuri visus pašaukia.

Labai grazios eiles, nors liudnai progai.... wub.gif Kumpiene tavo angeleliui 4u.gif
Atsakyti
ievoole,kaip JŪS?
Atsakyti
Prisijunkite ir mane Fb ax.gif
aš kadangi ten daug laiko praleidžiu dirbdama, man ten bus patogiau su Jumis bendrauti ir pasidžiaugti savo džiaugsmu wub.gif esu te Ievute Rimkeviciute, esu Divėjos drauguose 4u.gif

Kumpiene,mes su vyru vis pakalbam dėl skyrybų, nes aš dažnai jam mesteliu jog skiriames jei kas nepatinka, nes jo mama mus labai kiršina, bet jis man atkerta, kad myli mane, bet jei ir nemylėtų, tai gyventų vien dėl vaikų. Jei sukūriau šeimą, tai nežadu jos ardyti, kaip tai padarė mano tėvas. Bet aš pati net nežinau kas geriau.. jei nemylėčiau negalėčiau kartu gyventi..

O dėl tavo situacijos, tai kai mano tetė išdavė mamą, tai mama norėjo jį atsikovoti, kad tik JAI nepalikti, bet kai atsikovojo, pirmus metus buvo, kaip per naują įsimylėję, o vėliau pastebėjo, kad ji jo nemyli, kad kai ta nuo tetės atitrūko ir nebėra su kuo kovoti jis jai neberūpi ir dar porą metų prasikamavo, gyveno, kaip kaimynai, ol mama nesusikūrė naujos šeimos.. Tai žinok man ir sesei buvo tokia įtampa tarp tų nemylinčių tėvų.. nevienam vaikui to nelinkėčiau.. dar vėliau buvo sunku skyrybos ir tas trumpas laikas kol pasidalinus viską viskas atslūgo, o dabar ramybė, mama laiminga, tetis moka už tai ką prisidirbo vienatve ir džiaugiasi anūkais.
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 08 31, 13:08)
ievoole,kaip JŪS?

gerai smile.gif
prisijunkite mane FB, aš labai labai noriu biggrin.gif ]
dar priminkite man į a.ž. albumo prisijungimo duomenis, savo pupą parodysiu smile.gif

ruošiamės dabar krikštynom, taip laukui, nes prašysim kunigo palaiminti angeliuką ir vešim broliukui ant kapelio smile.gif wub.gif
Atsakyti