Prisijunkite ir mane Fb
aš kadangi ten daug laiko praleidžiu dirbdama, man ten bus patogiau su Jumis bendrauti ir pasidžiaugti savo džiaugsmu

esu te Ievute Rimkeviciute, esu Divėjos drauguose
Kumpiene,mes su vyru vis pakalbam dėl skyrybų, nes aš dažnai jam mesteliu jog skiriames jei kas nepatinka, nes jo mama mus labai kiršina, bet jis man atkerta, kad myli mane, bet jei ir nemylėtų, tai gyventų vien dėl vaikų. Jei sukūriau šeimą, tai nežadu jos ardyti, kaip tai padarė mano tėvas. Bet aš pati net nežinau kas geriau.. jei nemylėčiau negalėčiau kartu gyventi..
O dėl tavo situacijos, tai kai mano tetė išdavė mamą, tai mama norėjo jį atsikovoti, kad tik JAI nepalikti, bet kai atsikovojo, pirmus metus buvo, kaip per naują įsimylėję, o vėliau pastebėjo, kad ji jo nemyli, kad kai ta nuo tetės atitrūko ir nebėra su kuo kovoti jis jai neberūpi ir dar porą metų prasikamavo, gyveno, kaip kaimynai, ol mama nesusikūrė naujos šeimos.. Tai žinok man ir sesei buvo tokia įtampa tarp tų nemylinčių tėvų.. nevienam vaikui to nelinkėčiau.. dar vėliau buvo sunku skyrybos ir tas trumpas laikas kol pasidalinus viską viskas atslūgo, o dabar ramybė, mama laiminga, tetis moka už tai ką prisidirbo vienatve ir džiaugiasi anūkais.
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 08 31, 13:08)
gerai

prisijunkite mane FB, aš labai labai noriu

]
dar priminkite man į a.ž. albumo prisijungimo duomenis, savo pupą parodysiu
ruošiamės dabar krikštynom, taip laukui, nes prašysim kunigo palaiminti angeliuką ir vešim broliukui ant kapelio