Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Laba diena mamytes 4u.gif
Grįžtu pas jus, tikiuos priimsit ax.gif Iš tikro niekur ir nebuvau išėjus, tiesiog įvyko begalės permainų ir taip tik paskaitynėdavau,apverkiau naujas angeliukų mamytes ir džiaugiaus su tom, kurios susilaukė stebuklėlių, bet rašyti nerašiau...
Tos kas senai čia, galbūt mane prisimins @Rasa@

Taigi va, jau septyni metai kaip auginu savo Angeliuką mintyse.Kas ryta keliuos ir kas vakarą guluos su Juo... O dabar dar gyvenimas taip susiklostė, kad esam toli nuo namų ir net kapelio negalim aplankyti kada norisi verysad.gif Žinoma, zaizda jau taip nebekraujuoja, "uztraukė" ją laikas, džiaugsmai auginant dukrytę wub.gif , šiaip rutina. O dabar brolio laukimas wub.gif vėl sužadino visas baimes kurios jau šiek tiek buvo aprimę, vėl einu iš proto vakarais....
Viskas taip persipynė pastaruoju metu, kad nebesuprantu kur čia ilgesys, kur baimės, kur tiesiog hormonai siaučia doh.gif

Atleiskit mergytės, išsiliejau unsure.gif verysad.gif

Ps Kumpiene, žvakutė tavo Angeliukui... Ir stiprybės tau atlaikyti dar vieną gyvenimo išbandymą.... tikiuos viskas susitvarkys taip, kaip būtų geriausia jums visiems console.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 08 31, 11:19)
Labai grazios eiles, nors liudnai progai.... wub.gif  Kumpiene tavo angeleliui 4u.gif

aciu

Largesize sveika sugrizus 4u.gif Sveikinu su naujuoju nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Tikiuos, kad laikas ir likimas sutvarkys kaip man ir mano vaikams bus geriausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Largesize @ 2012 08 31, 12:37)

bigsmile.gif Sveika 4u.gif
Kokios džiugios naujienos ir pas tave thumbup.gif Tai kuriam dabar pasaulio krašte esat??? Kaip sesutė reaguoja į pilvinuką? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as noriu i FB grupe pakvieskit ir mane wink.gif

Kumpiene laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 31 rugpjūčio 2012 - 12:47
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 31, 12:04)
aciu

Largesize sveika sugrizus  4u.gif Sveikinu su naujuoju  nestuke.gif  thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(divėja @ 2012 08 31, 12:34)
bigsmile.gif Sveika  4u.gif
Kokios džiugios naujienos ir pas tave thumbup.gif  Tai kuriam dabar pasaulio krašte esat???  Kaip sesutė reaguoja į pilvinuką? bigsmile.gif

Ačiū mergaitės, kad prisimenat ir priimat blush2.gif

Mes jau treti metai gyvename Londone. Jai atvirai, ne namai čia unsure.gif kažkada vistiek grįšim ax.gif Tiek, kad Miglė čia pradėjo mokyklą ir visai neblogai sekasi ax.gif
O kai sužinojo, kad "pirksim" lelių labai nudžiugo, nes ir prieš tai jau pati buvo ne kartą prašiusi wub.gif Nusivedžiau aš ją i echo, gyd pasake, kad bus baby brother, tai ji atsakė, kad labiau sesės norėtų, bet paskui pagalvojo ir sako man, na, jei tu nori brolio, tebūnie, aš ir laaabai mylėsiu, tik sekantis kūdikėlis turi būti sesė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip dabar labai rūpinasi, visur pastebi kūdikiškus daigtus ir vis prašo kad jau kažką pirktume broliui wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Largesize @ 2012 08 31, 13:44)
Ačiū mergaitės, kad prisimenat ir priimat blush2.gif

Mes jau treti metai gyvename Londone. Jai atvirai, ne namai čia unsure.gif kažkada vistiek grįšim ax.gif  Tiek, kad Miglė čia pradėjo mokyklą ir visai neblogai sekasi ax.gif
O kai sužinojo, kad "pirksim" lelių labai nudžiugo, nes ir prieš tai jau pati buvo ne kartą prašiusi wub.gif  Nusivedžiau aš ją i echo, gyd pasake, kad bus baby brother, tai ji atsakė, kad labiau sesės norėtų, bet paskui pagalvojo ir sako man, na, jei tu nori brolio, tebūnie, aš ir laaabai mylėsiu, tik sekantis kūdikėlis turi būti sesė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Šiaip dabar labai rūpinasi, visur pastebi kūdikiškus daigtus ir vis prašo kad jau kažką pirktume broliui wub.gif  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 08 31, 13:23)
wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip fainai  thumbup.gif

na taip bigsmile.gif
O tavo kokios gražutės abi wub.gif , kažkada čia forume užmačiau ax.gif Dičkė turbūt irgi džiaugiasi sesute, padeda mamytei?
Atsakyti
QUOTE(Largesize @ 2012 08 31, 12:37)
Tos kas senai čia, galbūt mane prisimins @Rasa@

tikrai tave atsimenu iš nuotraukų,nors jau bendraut neteko ax.gif džiugu matyt kad vėl pasirįžot nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 08 31, 10:04)
Sveikos 4u.gif
Kaip greit prabėgo vasara.
dar viena vasara be mūsų brangiųjų angelų verysad.gif

Kumpiene,Tavo Augustukui žvakutę šiandien degu...
Aš gyvenu taip tyliai, taip ramiai,
Kad paukštis skrisdamas pro šalį manęs nepasibaido.
Aš gyvenu taip tyliai, taip ramiai,
Audra mano kieme nurimsta,
O vėjas skalbinių neskraido...
Galbūt man taip tiktais atrodo,
Bet ten, kur aš einu, nutyla žmonės.
Vanduo bangelėmis į krantą
Skuba pas mane ir nesustoja.
Aš gyvenu taip tyliai,
Kitiems atrodo, kad nuobodžiai,
O aš žinau, triukšme išgirsti tylą
Tegali tas, kurio vidus nutyla.
Kaip tyliai teka saulė, saulė leidžias,
Kaip tyliai eina laikas, žiedas skleidžias,
Taip tyliai gyvenu aš tyliai laukiu,
Dar didesnės tylos, kuri visus pašaukia.

kokios eilės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2012 08 31, 20:38)
tikrai tave atsimenu iš nuotraukų,nors jau bendraut neteko  ax.gif džiugu matyt kad vėl pasirįžot nestuke.gif  4u.gif
Papildyta:
kokios eilės wub.gif

ačiū labai visoms už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kumpiene tavo angelui žvakutė verysad.gif
Atsakyti
Kumpiene, kas galėjo pagalvot, kad prieš kelis metus Tau taip tyliai baigsis vasara............
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Degu zvakele Augusteliui...
Largesize, dziugu tave vel pas mus matyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mūsų mokytojas su rugsėjo-1ąją 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as taip pat prisidedu prie sveikinimu 4u.gif ir graziu zodziu ax.gif

ir tyliai Kumpiene apkabinu tave 4u.gif
Atsakyti