Aš išbandžiau žaibiškus keksiukus iš naujos knygos, gavosi labai skanūs
Čia kažkas kalbėjo apie kalakutienės guliašą, man jis labai skanus
Aš išbandžiau žaibiškus keksiukus iš naujos knygos, gavosi labai skanūs
Ir dar vienus kepiau su kakava, tik nepamenu kaip vadinasi, bet labai paprasti ir žinoma skanūs
Aš išbandžiau žaibiškus keksiukus iš naujos knygos, gavosi labai skanūs
Sveikutes.
Gal kuri gali padeti man. Zinau, kad antroje Beatos knygoje yra spanguoliu pagardas prie mesos...gal kuri gali ta pagarda parasyti.
Aciu
Gal kuri gali padeti man. Zinau, kad antroje Beatos knygoje yra spanguoliu pagardas prie mesos...gal kuri gali ta pagarda parasyti.
Aciu
Savaitgali kepiau sokoladini-grietinini torta is trecios knygos. Sokoladinis sokoladinis,sokolado gerbejams
Isbandziau ir riesutine vistiena su salotom,praejusioje laidoje kur gamino,tai nelabai suzavejo. Gavosi labai sausa mesa.
Pirma kart gaminau is pirmosios knygos baklazanai pomidoru padaze.Nu neralus prakandas
Bus gaminamas labai daznai! :)Skanus ir saltas, ir siltas.
Papriku sezonui rekomenduoju meksikietiska ryziu misraine
daznai gaminu,mum labai patinka
Isbandziau ir riesutine vistiena su salotom,praejusioje laidoje kur gamino,tai nelabai suzavejo. Gavosi labai sausa mesa.
Pirma kart gaminau is pirmosios knygos baklazanai pomidoru padaze.Nu neralus prakandas
Papriku sezonui rekomenduoju meksikietiska ryziu misraine
QUOTE(Rudojilape @ 2012 09 17, 10:47)
Sveikutes.
Gal kuri gali padeti man. Zinau, kad antroje Beatos knygoje yra spanguoliu pagardas prie mesos...gal kuri gali ta pagarda parasyti.
Aciu
Gal kuri gali padeti man. Zinau, kad antroje Beatos knygoje yra spanguoliu pagardas prie mesos...gal kuri gali ta pagarda parasyti.
Aciu
Gal šitas
Spanguolių padažas
400g spanguolių
150g cukraus
4mandarinai
Spanguoles dedam į puodą ir užpilam cukrumi. nuo dviejų mandarinų nutarkuojam žieveles ir dedam prie spanguolių. nulupę tai, kas liko iš po žievės, mandarinus smulkiai supjaustome ir taip pat dedam į puodą. iš kitų dviejų mandarinų išspaudžiame sultis ir pilame ant spanguolių.
statome puodą ant ugnies ir pamaišydami kaitinam, kol jos pradeda tirpti ir leisti sultis, ima kauptis daugiau skysčio, o pačios uogos ima sproginėti.dar paverdam 2-3 min. kol spanguolės pradeda leistis, bet nepaliekam jų suvirti. dedam į indelį ir - į šaldytuvą laukti Kalėdų
QUOTE(Renacio @ 2012 09 17, 12:30)
Gal šitas
Spanguolių padažas
400g spanguolių
150g cukraus
4mandarinai
Spanguoles dedam į puodą ir užpilam cukrumi. nuo dviejų mandarinų nutarkuojam žieveles ir dedam prie spanguolių. nulupę tai, kas liko iš po žievės, mandarinus smulkiai supjaustome ir taip pat dedam į puodą. iš kitų dviejų mandarinų išspaudžiame sultis ir pilame ant spanguolių.
statome puodą ant ugnies ir pamaišydami kaitinam, kol jos pradeda tirpti ir leisti sultis, ima kauptis daugiau skysčio, o pačios uogos ima sproginėti.dar paverdam 2-3 min. kol spanguolės pradeda leistis, bet nepaliekam jų suvirti. dedam į indelį ir - į šaldytuvą laukti Kalėdų
Spanguolių padažas
400g spanguolių
150g cukraus
4mandarinai
Spanguoles dedam į puodą ir užpilam cukrumi. nuo dviejų mandarinų nutarkuojam žieveles ir dedam prie spanguolių. nulupę tai, kas liko iš po žievės, mandarinus smulkiai supjaustome ir taip pat dedam į puodą. iš kitų dviejų mandarinų išspaudžiame sultis ir pilame ant spanguolių.
statome puodą ant ugnies ir pamaišydami kaitinam, kol jos pradeda tirpti ir leisti sultis, ima kauptis daugiau skysčio, o pačios uogos ima sproginėti.dar paverdam 2-3 min. kol spanguolės pradeda leistis, bet nepaliekam jų suvirti. dedam į indelį ir - į šaldytuvą laukti Kalėdų
O kitokio nera? su obuoliais ir actu?
QUOTE(Rudojilape @ 2012 09 17, 11:30)
O kitokio nera? su obuoliais ir actu?
Dar toks yra:
http://www.beatosvir...guoliu-padazas/
QUOTE(Rudojilape @ 2012 09 17, 12:30)
O kitokio nera? su obuoliais ir actu?
ACIU labai merginos
Bandysiu gaminti pagarda prie mesos
Tas spanguoliu padazas nerealus, ir kaip pagardas tinka prie paukstienos ir prie surio ir prie pastetu ir pyrago virsu aptepti. Tik man labiau patiko is kulturiniu - darziniu spanguoliu, is miskiniu man ne toks gavosi
O mikseri, jei tik turite vietos, tik su dubeniu rekomenduoju pirkti. Uzknisa ta rankini laikyti. O stacionarus - viska sumeti ir dirbi savo darbus, duonos su rankomis niekada tiek neisminkydavau, kad prie dubens neliptu, o su juo jokio vargo. Sumeti viska ir lai dirba - turiu Bosha, neipatingai brangu.
O mikseri, jei tik turite vietos, tik su dubeniu rekomenduoju pirkti. Uzknisa ta rankini laikyti. O stacionarus - viska sumeti ir dirbi savo darbus, duonos su rankomis niekada tiek neisminkydavau, kad prie dubens neliptu, o su juo jokio vargo. Sumeti viska ir lai dirba - turiu Bosha, neipatingai brangu.
QUOTE(Sunflowers @ 2012 09 17, 10:32)
šitie?
http://www.beatosvir...is-ant-virsaus/
šiandien kepiau, ne mažasis išrankybė pasakė - 'superskanūs'. Tik kremo paskaičius atsiliepimus nedėjau.
[quote=laurindre,2012 09 17, 15:59]
Tas spanguoliu padazas nerealus, ir kaip pagardas tinka prie paukstienos ir prie surio ir prie pastetu ir pyrago virsu aptepti. Tik man labiau patiko is kulturiniu - darziniu spanguoliu, is miskiniu man ne toks gavosi
Labai atsiprasau, bet norejau paklausti, kuris nerealus padazas: su obuoliais ar mandarinais?????
Tas spanguoliu padazas nerealus, ir kaip pagardas tinka prie paukstienos ir prie surio ir prie pastetu ir pyrago virsu aptepti. Tik man labiau patiko is kulturiniu - darziniu spanguoliu, is miskiniu man ne toks gavosi
Labai atsiprasau, bet norejau paklausti, kuris nerealus padazas: su obuoliais ar mandarinais?????





