Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

na va, kai pagaliau issiaiskinau kas per tepama varske, ateinu papasakot koki geruli pyraga vakar kepiau, skonis nuostabus. Melyniu ir varskes pyragas berods is II knygos. dar liko pora gabaleliu, bet vyras sake noreciau, kad ji dazniau keptum. toks lengvas, tirpstantis burnoje. greitai pagaminamas ir dar greiciau suvalgomas lotuliukas.gif liuks pyragas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2012 09 17, 14:58)
na va, kai pagaliau issiaiskinau kas per tepama varske, ateinu papasakot koki geruli pyraga vakar kepiau, skonis nuostabus. Melyniu ir varskes pyragas berods is II knygos. dar liko pora gabaleliu, bet vyras sake noreciau, kad ji dazniau keptum. toks lengvas, tirpstantis burnoje. greitai pagaminamas ir dar greiciau suvalgomas lotuliukas.gif  liuks pyragas smile.gif

Man irgi jis patiko, tik kad mėlynės - tokia uoga, kad nelabai dažnai mėgautis gali...
Atsakyti
[quote=Rudojilape,2012 09 17, 15:36]
[quote=laurindre,2012 09 17, 15:59]
Tas spanguoliu padazas nerealus, ir kaip pagardas tinka prie paukstienos ir prie surio ir prie pastetu ir pyrago virsu aptepti. Tik man labiau patiko is kulturiniu - darziniu spanguoliu, is miskiniu man ne toks gavosi 4u.gif

Labai atsiprasau, bet norejau paklausti, kuris nerealus padazas: su obuoliais ar mandarinais?????
[/quote]
As apie ta, kur receptas idetas, su mandarinu sultimis. Jis is antros kngos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal kuri galėtų įmesti receptą iš paskutinės laidos vištiena riešutų padaže. Nes tos laidos nemačiau, o per tv3play neleidžia pažiūrėti. Ir gal kuri gaminot, kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2012 09 18, 10:11)
Sveikos merginos gal kuri galėtų įmesti receptą iš paskutinės laidos vištiena riešutų padaže. Nes tos laidos nemačiau, o per tv3play neleidžia pažiūrėti. Ir gal kuri gaminot, kaip skonis?

Gal šita?:
http://www.beatosvir...otom-ala-satay/
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 18, 11:15)

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš kiaulieną su obuoliais. Planavau gamint su sprandine, bet teko su mente. Sultis turėjau gan rūgštokas, tad pabaigoj teko tobulinti skonį druska, pipirais ir cukrumi. Na visai neblogai. Maistas sunkokas, gal dažnai negaminčiau, bet kai reikia sočios vakarienės ar pietų - tinka.
Šiaip kiauliena man tokia beskonė mėsa, ypač troškinta. Skaniausia ji kepta grilyje, šašlykai ir t.t. Gal visai skanu būti toks pat troškinys su kalakutų ar vištų šlaunelių mėsa?
Atsakyti
Sveikos,
mačiau kažkurioj laidoj baklažano užkandį su česnakais, dar kažkuo, nepamenu, gal kas pamenat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 17, 16:45)
Man irgi jis patiko, tik kad mėlynės - tokia uoga, kad nelabai dažnai mėgautis gali...

As tai prisisaldzius turiu ir drasiai jas naudoju, gaunasi puikiai
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2012 09 18, 08:11)

Mano 12-metis gamino. Buvo skanu, bet aš asmeniškai receptą šiek tiek padaryčiau sveikesnį. Nedėčiau sūdytų kepintų riešutų ir kondensuoto pieno. Juos keisčiau natūraliais riešutais, medumi ir sojos padažu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 20 rugsėjo 2012 - 12:54
Bandėm vakar suktinukų su salieru, kumpeliu ir tortilija iš paskutinės rodytos laidos. Apsižiūrėjau, kad neturiu kaparėlių, bet ir be jų rezultatas pranoko lūkesčius. Galvojau šiaip tik, kad greita pasidarysim užkąst. Pasirodo skonis super!
Tik tortiliją aš pakepinau prieš sukant.
Atsakyti
As isbandziau kondensuoto pieno keksiukus, dejau balta sokolada Princas, bet kodel man jis virto kietu irisu, neskaniu... Ar taip turi buti? as isivaizdavau kad gaunasi minkstas idaras? ar as klystu??
Atsakyti