Kepiau Blondiną iš naujosios knygos, bet net nežinau ką pasakyt... Skanus, saldus

bet, kad būtų kažkas tokio ir, kad galvočiau, kad dar kepsiu kada, tai nea

O iki pusbrolio Šokoladainio jam toli kaip iki mėnulio

MB labai mėgsta riešutus ir pyragus su riešutais, bet konstatavo, kad riešutai šitame pyrage yra visai "ne į temą", kad be jų būtų geriau ir pyragas būtų skanesnis

Nors nežinau ar dar kada bandysiu jį kepti be riešutų.
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 09 13, 14:33)
Na šiandien išsikepiau Beatos keksiukus, kuriuos gamino antrojoje laidoje

Patiko, ir tikrai labai, skanūs, tik nežinau, ką galėjau blogai padaryti, kad šokolado gabalėliai visiškai neišsilydė?
Manau, kad čia kaltas šokoladas. Būna gi visokių jo rūšių, skirtingi procentai kakavos ir pan. Man irgi kelis kartus yra taip buvę, kad šokoladas, neišsilydo, bet jis taip sušyla, suminkštėja, gaunasi tokia šokoladinė košelė, kai kandi

Irgi labai skanu