O šokoladą, matyt, eigoj sugalvojo įdėt
o, ačiū
Pati nesusiprotėjau ten pažiūrėt
O šokoladą, matyt, eigoj sugalvojo įdėt
O šokoladą, matyt, eigoj sugalvojo įdėt
QUOTE(Finna @ 2012 09 12, 12:40)
Dabar jau būsiu nebe pikta komentatorė
ir pagirsiu kiaulieną, troškintą obuolių sultyse, ir kur aš buvau anksčiau... Mėsa sultinga, minkšta, padažas koks skanus
Valgėm su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais- tobulas derinys, tikrai šitas patiekalas bus kartojamas ne kartą.
Kur gaut tos kiaulienos obuolių sultyse receptą? Yra bloge? Kaip tik va turiu obuolių sulčių.
QUOTE(*~sniege~* @ 2012 09 14, 11:12)
Kur gaut tos kiaulienos obuolių sultyse receptą? Yra bloge? Kaip tik va turiu obuolių sulčių.
Kiauliena obuolių sultyse
QUOTE(saintlina @ 2012 09 13, 22:10)
gal galit pasakyt, kiek ten kiaušinių reikia? Kažkaip nesupratau bežiūrėdama.. praklausiau gal 
3 kiaušiniai
Kepiau Blondiną iš naujosios knygos, bet net nežinau ką pasakyt... Skanus, saldus
bet, kad būtų kažkas tokio ir, kad galvočiau, kad dar kepsiu kada, tai nea
O iki pusbrolio Šokoladainio jam toli kaip iki mėnulio
MB labai mėgsta riešutus ir pyragus su riešutais, bet konstatavo, kad riešutai šitame pyrage yra visai "ne į temą", kad be jų būtų geriau ir pyragas būtų skanesnis
Nors nežinau ar dar kada bandysiu jį kepti be riešutų.
Manau, kad čia kaltas šokoladas. Būna gi visokių jo rūšių, skirtingi procentai kakavos ir pan. Man irgi kelis kartus yra taip buvę, kad šokoladas, neišsilydo, bet jis taip sušyla, suminkštėja, gaunasi tokia šokoladinė košelė, kai kandi
Irgi labai skanu
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 09 13, 14:33)
Na šiandien išsikepiau Beatos keksiukus, kuriuos gamino antrojoje laidoje
Patiko, ir tikrai labai, skanūs, tik nežinau, ką galėjau blogai padaryti, kad šokolado gabalėliai visiškai neišsilydė? 
Manau, kad čia kaltas šokoladas. Būna gi visokių jo rūšių, skirtingi procentai kakavos ir pan. Man irgi kelis kartus yra taip buvę, kad šokoladas, neišsilydo, bet jis taip sušyla, suminkštėja, gaunasi tokia šokoladinė košelė, kai kandi
Gal supermamos zino koki kombaina Beata naudoja savo naujoje laidoje? Kur ji galima rasti?
As vakar gaminau kiauliena obuoliu sultyse, labai patiko, tikrai gaminsiu dar ne karta. Ir siaip labai nedaug darbo prie sio patiekalo, kas irgi prideda papildomu pliusu
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 16, 09:34)
As vakar gaminau kiauliena obuoliu sultyse, labai patiko, tikrai gaminsiu dar ne karta. Ir siaip labai nedaug darbo prie sio patiekalo, kas irgi prideda papildomu pliusu 
Tikrai su ta kiauliena mažai darbo
Šiandien turėjau minčių iškepti "Meduolinį pyragą su slyvomis"- visą savaitę ieškojau maltų gvazdikėlių, specialiai rudo cukraus ir slyvų nusipirkau, bet va klausimas- kur Blondiną dėti, kurio dar nemažai liko
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 11:05)
bet va klausimas- kur Blondiną dėti, kurio dar nemažai liko 
Kviestis svečių
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 11:05)
Tikrai su ta kiauliena mažai darbo
Viską sukepi, sudedi, užpili sultimis ir viskas vyksta savaime (aš net nemaišiau nei karto) . Mes su MB tuo tarpu, kol vakarienė pati gaminosi
ir vyno pagurkšnojom, ir filmą pažiūrėjom
O skonis mums irgi labai patiko. Patiko, kad mėsa gavosi labai minkšta (tiesa, troškinau kiek daugiau nei valandą), padažas be galo skanus. O su bulvių koše toks maistas yra beveik nenukonkuruojamas 
Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?
QUOTE(vija @ 2012 09 16, 12:15)
Kviestis svečių 
Papildyta:
Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?
Papildyta:
Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?
As bandziau abu, sis (su obuoliu sultimis) man labiau patiko, nera specifinio skonio putojancio vyno
QUOTE(vija @ 2012 09 16, 11:15)
Kviestis svečių 
---
Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?
---
Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?
Svečių buvo vakar, ne itin tuo klausimu padėjo
---
Su putojančiu vynu nebandžiau, nes jo nemėgstu (turi kažkokį šlykštų prieskonį)
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 12:32)
Svečių buvo vakar, ne itin tuo klausimu padėjo
Gal jiems irgi jis pasirodė šiaip sau, nors šiltas buvo žymiai skanesnis.
---
Su putojančiu vynu nebandžiau, nes jo nemėgstu (turi kažkokį šlykštų prieskonį)
Iškart pamaniau, kad su juo man nepatiks
O su obuolių sultimis dažnai kepu vištą, kelis kartus dariau Beatos kalakutienos guliašą, troškintą su tarkuotais obuoliais- šitas irgi labai patinka, tai nesibaiminau ir šitos kiaulienos bandyti su obuolių sultimis, ir mums labai patiko 
---
Su putojančiu vynu nebandžiau, nes jo nemėgstu (turi kažkokį šlykštų prieskonį)
o kurioj jis knygoj?
gal internete jo receptas yra?





