QUOTE(Renacio @ 2012 09 22, 13:32)
Išbandžiau ir aš kalakutienos guliašą

jau skanumėlis, tikrai nebūčiau pagalvojus, kad taip skanu su obuoliais

Kaip gerai, kad išgyrėt jį, o tai aš kažkaip jo nebuvau radus knygoj
Aš iš pradžių irgi skeptiškai žiūrėjau į tą kalakutieną su obuoliais, nors tiek aš, tiek MB, mėgstame mėsą su vaisiais, bet ne itin mėgstu obuolius. Nors pabandžiusi, po to dariau dar ne kartą, labai ten viskas derėjo ir skanu buvo
QUOTE(Renacio @ 2012 09 23, 08:11)
Gal kepėt pyragą su cukinijom iš trečios knygos? Man nesigavo

sukrito

toks pilnas drėgmės kaip guminis

man nesigauna ir su morkom, ir su šviežiom uogom, visada tas pats

nors kiti pyragai iškepa puikiai. kame priežastis?
Būtent Beatos to nekepiau, bet kitus kepu su cukinijomis ir visada gaunasi gerai

Ar dėjote į tikrai gerai įkaitintą orkaitę? Ar nedarinėjote durelių kepant? Nes labai dažnai dėl to būna, kad sukrinta
QUOTE(Aglėja @ 2012 09 23, 20:12)
Sprendžiant iš taisyklingų gabaliukų,Beata naudojo Schogetten
Aš dažniausiai naudoju specialų kepinių šokoladą, su juo visada gerai gaunasi kepiniai.
Šiandien planuoju kepti "Didelius sausainius su griliažu ir šokoladu", tai pirkau Karūnos juodą (kelis kartus esu kepusi šokoladinius sausainius iš ankstesnės knygos- viskas gerai su juo būdavo), nes prie namų parduotuvėje nebuvo kepiniams. Recepte rašo, kad dėti 10 griliažinių saldainių, tai lygiai tiek parduotuvėje ir atsiskaičiavau, ir lygiai tiek pirkau
Parašysiu vakare kaip gavosi, jei bus panašūs, kaip buvo anie, tik su šokolado gabaliukais, tai irgi tapsim gerbėjais turbūt