Ar pastebejote, kiek daug visur pas ja cukraus dedasi
Man tai ziauriai daug i sokoladaini deti 500 gr. cukraus. As kepdavau pagal kita recepta, ten 200 gr ir tai as mazindavau. Viskas man pasidare aisku, kai su viena mergina atvaziavusia is Anglijos pabendravau. Ji pasiguode, kad ju cukrus maziau saldus. Tai gal tada galima tokius kiekius pateisinti
Nesamone,normalus tas musu cukrus
QUOTE(laurindre @ 2012 09 25, 18:13)
Man tai ziauriai daug i sokoladaini deti 500 gr. cukraus. As kepdavau pagal kita recepta, ten 200 gr ir tai as mazindavau. Viskas man pasidare aisku, kai su viena mergina atvaziavusia is Anglijos pabendravau. Ji pasiguode, kad ju cukrus maziau saldus. Tai gal tada galima tokius kiekius pateisinti

Šiaip matyt užusieny visur cukrus ne toks saldus kaip pas mus
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 23, 10:25)
Daznai kepu morku pyraga (ne Beatos), tai karts nuo karto gaunasi guminis, toks lyg nedakepes, tai manau, kad tiesiog nenutaikau miltu kiekio, per mazai idedu 
Morkų pyragą visad kepu paga Best Carrot Cake Ever- išbandžiau sykį ir kitų nemėginu, jis man tobulas...
QUOTE(laurindre @ 2012 09 25, 18:13)

Pastebėjau, ir dar riebalų visur daug dedasi
Gal UK cukrus ir ne toks saldus, kaip mūsų. Bet vistiek nesąmonė, kad būtų nesaldus šitiek (lyginu tik pagal jūsų pateiktą pvz.- vietoje 500g UK cukraus, užtenka 200g LT)
As vakar kepiau pakoreguota varskes pyraga pagal Beatos Varskes pyragas su melynem. Hmmm, nezinau ar del mano pakeitimu ar dar del ko nors, bet labai jau nieko gero
Neturejau melyniu, tai dejau saldytu trintu braskiu su cukrumi, del tos pat priezasties nedejau cukraus. Teko kept ilgiau, nes pagal mane per skystas buvo ir skonis
Savaitgali kepiau morku ir zemes riesutu torta.Nu tikrai nerealus
Labai skanus
QUOTE(Neringasha @ 2012 10 01, 08:21)
Sniege, o koki krema darote morku pyragui,gal galit recepta?
Aš kremo kažkaip nedarau, man tas morkų pyragas skanus ir be kremo...
O šiaip tai jam sumaišomas kreminis sūris (maskarponė, rikota), šiek tiek minkšto sviesto ir cukraus pudros pagal skonį ir ta mase aptepama. Turėtų būt skanu.
QUOTE(Neringasha @ 2012 10 02, 07:44)
Dar Sniege klausimukas, morkos tarkuojamos smulkiai ar per burokine?
ir puodelis kokio dydzio kiek jus gramais dedat apytiksliai? Aciu labai
Aš morkas tarkuoju smulkia tarka arba bulvių tarkavimo mašina, taip, kaip bulviniams blynams. O puodelis - tai didelis įprastinis puodelis arbatai, žiūriu maždaug, tiksliai nematuoju.
sveikos,
man Beatos virtuves laida ir jos patiekalai labai irgi patinka. gaminu pagal jos knyga labai daznai arba bent jau kokia ideja pasigaunu. sestadieni kepiau tora pagal Beatos praeitos savaites laida, biskvitas gavosi puikiai, bet jau pertepimai nemokejau oi nemokejau nieko neisejo. nors pertepiau kaip jau man ten gavosi, visi gyre tipo skanus, bet norejosi zymiai geriau. oi nepykit pasiguodziau del tortuko. ka padarysi, kad nemoku, bet mokausi, bent jau stengiuosi.
man Beatos virtuves laida ir jos patiekalai labai irgi patinka. gaminu pagal jos knyga labai daznai arba bent jau kokia ideja pasigaunu. sestadieni kepiau tora pagal Beatos praeitos savaites laida, biskvitas gavosi puikiai, bet jau pertepimai nemokejau oi nemokejau nieko neisejo. nors pertepiau kaip jau man ten gavosi, visi gyre tipo skanus, bet norejosi zymiai geriau. oi nepykit pasiguodziau del tortuko. ka padarysi, kad nemoku, bet mokausi, bent jau stengiuosi.