Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Jungiuosi prie Beatos virtuves gerbeju 4u.gif
Uzvakar kepiau kondensuoto pieno keksiukus rodytus per jos laida, tai senai taip besidziaugiau, skonis pasakiskas, isvaizda puiki thumbup.gif Desimt balu uz si jos recepta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afėja: 03 spalio 2012 - 19:02
"Uzvakar kepiau kondensuoto pieno keksiukus rodytus per jos laida, tai senai taip besidziaugiau, skonis pasakiskas, isvaizda puiki Desimt balu uz si jos recepta"



Gal galima būtų recepčiuką ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmoskin @ 2012 10 04, 08:24)
"Uzvakar kepiau kondensuoto pieno keksiukus rodytus per jos laida, tai senai taip besidziaugiau, skonis pasakiskas, isvaizda puiki  Desimt balu uz si jos recepta"
Gal galima būtų recepčiuką  ax.gif

Prasau 4u.gif
http://www.beatosvir...is-ant-virsaus/
Atsakyti
ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
As siandien viriau lasisos ir kukuruzu sriuba is pirmos knygos. Labai idomi, tikrai ne tradicine sriuba. Labai bijojau, nes vyras nemegsta kukuruzu. Bet kadangi kukuruzai buvo is mano darzo, tai valge ir net gyre, kad skani lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors galit įmest tų skaniųjų didelių sausainių su griliažu ir šokoladu receptą arba nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afėja @ 2012 10 04, 09:44)


Bandžiau kiek anksčiau kept Beatos bananinius keksiukus sus aguonomis.
Kažkas nepavyko gerai, nes nuo popierinių formelių labai skirtins nenorėjo.
O šis receptėlis labai paprastutis atrodo, o dar ir kondensuoto pieno skardinė kaip tik yra!
Sekančio sukimosi virtuvėje gaminys aiškus cool.gif
Atsakyti
Kepiau vakar "Lašišos ir porų pyragą su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis", tikrai, kaip kažkuri sakė- pasibaisėtinai skanus biggrin.gif Tik pyrago pagrindas man nepatiko, kitą kartą įdarą darysiu identišką, o pagrindą darysiu kitaip schmoll.gif Dariau viską lygiai taip, kaip knygoje rašo, patys tešlos trupiniai sulipo gerai į skritulį, bet buvo labai keista, kad jų nereikia išminkyti, kad gautųsi vientisa masė (nes kitur tokiuose pyraguose tešlą reikia gerai suminkyti), ir vėliau, kočiojant, pradėjo byrėti (vandens ir taip pyliau daugiau, negu priklausė, nors Beata patarė tą daryti labai atsargiai, po pusę šaukštelio, bet nežinau kiek tada ten jo reikėtų supilti, kad tešla gautųsi vientisa- ar ne paprasčiau būtų elementariausiai ją suminkyti? smile.gif ). Šiaip ne taip, padariau tą pagrindą, kepiau kaip nurodyta, prieš tai pusę valandos laikiau šaldiklyje, išėmiau sušalusią į ragą, bet kepant, vistiek susitraukė ir pyragas išėjo žemesnis, negu turėjo būti.
Žodžiu tešla (tiksliau jos ruošimas) man baisiai nepatiko, o ir užėmė nemažai laiko su visais lipdymais, šaldymais, kepinėjimais doh.gif Bet pyrago vidus- tobulas rolleyes.gif

QUOTE(Meškutaitė @ 2012 10 07, 14:42)
Gal kas nors galit įmest tų skaniųjų didelių sausainių su griliažu ir šokoladu receptą arba nuorodą   4u.gif


Prašom smile.gif

QUOTE(Nome @ 2012 09 06, 18:55)
DIDELI SAUSAINIAI SU ŠOKOLADU IR GRILIAŽU

180 g minkšto sviesto
260 g rudojo cukraus
1 kiaušinio
250 g miltų
10 griliažinių saldainių
100 g juodojo šokolado
žiupsnelio druskos

1. Įjunkite orkaitę-teperatūra 190 C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Griliažinius saldainius pasmulkinkite grūstuvėje arba sudėję į gana tvirtą plastikinį maišelį, padaužykite plaktuku, kad subyrėtų į nedidelius gabaliukus.
3. Juodąjį šokoladą susmulkinkite kvadratėliais, iš kurių būna suformuota šokolado plytelė ir kiekvieną perpjaukite per pusę.
4. Sviestą su cukrumi ir kiaušiniu gerai išplakite elektriniu plakikliu, kad pasidarytų purus ir minkštas kremas.
5. Miltus kartu su druska persijokite arba tiesiog sumaišykite su druska ir įberkite į sviesto mišinį. Dėkite šokolado gabaliukus ir susmulkintus griliažinius saldainius, viską sumaišykite šaukštu. Tešla bus gana kieta, bet gerai lips prie rankų.
6. Rankomis formuokite rutuliukus (golfo kamuoliuko dydžio ar mažesnius) ir dėkite į skardą, jie kepdami susmuks.
7. Kepkite apie 15 min. kol krašteliai pradės ruduoti. Dėmesio-sausainiai gana trapūs, kol šilti, bet kuo ilgiau juos kepsite, tuo labiau jie kietės. kai iškeps, atsargiai išimkite iš skardos arba palikite joje atvėsti ir sukietėti.







QUOTE(eemina @ 2012 10 07, 22:38)
Bandžiau kiek anksčiau kept Beatos bananinius keksiukus sus aguonomis.
Kažkas nepavyko gerai, nes nuo popierinių formelių labai skirtins nenorėjo.


O gerai keksiukus atvėsinot? Man seniau būdavo ta pati problema- nuo karštų labai sunkiai lupasi biggrin.gif Bet palaukus, atvėsinus, nusilupa puikiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 spalio 2012 - 12:42
QUOTE(Finna @ 2012 10 08, 13:38)

O gerai keksiukus atvėsinot? Man seniau būdavo ta pati problema- nuo karštų labai sunkiai lupasi biggrin.gif Bet palaukus, atvėsinus, nusilupa puikiai smile.gif


Kad dabar prisiminčiau. biggrin.gif
turbūt ir bus ši bėda, kad greitai norėjosi jų smile.gif
O šiandien iškepti kondensuoto pieno keksiukai - pasakiški! smile.gif)
Ir puikiai lupasi - susikaupiau ir leidau atvėst jiems:D
Atsakyti
Labiausiai patinka žiūrėti jos laidas ir po to kai ką išbandyti, o kulinarinių knygų skaityti nelabai mėgstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 10 08, 13:38)
Kepiau vakar "Lašišos ir porų pyragą su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis", tikrai, kaip kažkuri sakė- pasibaisėtinai skanus biggrin.gif Tik pyrago pagrindas man nepatiko, kitą kartą įdarą darysiu identišką, o pagrindą darysiu kitaip schmoll.gif Dariau viską lygiai taip, kaip knygoje rašo, patys tešlos trupiniai sulipo gerai į skritulį, bet buvo labai keista, kad jų nereikia išminkyti, kad gautųsi vientisa masė (nes kitur tokiuose pyraguose tešlą reikia gerai suminkyti), ir vėliau, kočiojant, pradėjo byrėti (vandens ir taip pyliau daugiau, negu priklausė, nors Beata patarė tą daryti labai atsargiai, po pusę šaukštelio, bet nežinau kiek tada ten jo reikėtų supilti, kad tešla gautųsi vientisa- ar ne paprasčiau būtų elementariausiai ją suminkyti? smile.gif ). Šiaip ne taip, padariau tą pagrindą, kepiau kaip nurodyta, prieš tai pusę valandos laikiau šaldiklyje, išėmiau sušalusią į ragą, bet kepant, vistiek susitraukė ir pyragas išėjo žemesnis, negu turėjo būti.
Žodžiu tešla (tiksliau jos ruošimas) man baisiai nepatiko, o ir užėmė nemažai laiko su visais lipdymais, šaldymais, kepinėjimais doh.gif Bet pyrago vidus- tobulas rolleyes.gif



aš kepiau ši pyragą jau keletą kartų, pradžioj man ir pasitraukė kraštai, bet paskui per praktiką, jau žinau kiek palikt krašto, įvertinus, kad pasitrauks, tešlą dariau pagal knygą ir gavosi, tik neklausiau patarimo, kad neminkyt, aš ją paminkiau truputėlį ir kočiojant netrupėjo man.
Pyrago vidus be galo skanus, aš kelis kartus jį dar "patobulinau" , pakepiau ant sviestuko špinatus juos dėjau sluoksnį ant lašišos, bei kitą kart, lašišą apibarsčiau kaparėliais, bei užpylus plakinį šiek tiek apibarstau džiugo. Šie "patobilinimai" buvo sugalvoti, kad sunaudot likutį šaldytuvę esantį, bet rezultatas gavosi labai geras smile.gif
Laiko padaryt tam pyragui tikrai užtrunka su tais šaldymais, bet aš jau pasiplanuoju iš anksto, ką veiksiu per tas pertraukėles, o pietus pradedu ruošt beveik po pusryčių smile.gif

Kitas atradimas iš Beatos tai yra tie suktinukai su salierais, man jie nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite parduoti beatos naujausia knyga?
Atsakyti